Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Резач Папира

HandiShred

Резач Папира ХандиСхред је преносни ручни уређај за уништавање папира који не захтева спољни извор напајања. Дизајниран је мален и уредно тако да га можете ставити на свој радни стол, у фиоку или актовку који могу лако приступити и растурити ваш важан документ било када и било где. Овај практични уређај за уништавање рачунара сјајно уништава било које документе или потврде како би се осигурало да приватни, поверљиви и било какви лични подаци буду увек безбедни.

Табела За Интеракцију

paintable

Табела За Интеракцију Сликар је вишенаменски сто за свакога, то би могао бити обичан сто, цртеж или музички инструмент. Можете користити различите врсте боја да бисте сликали на површини стола да бисте створили музику са пријатељима или породицама, а површина ће сензорима у боји пренијети цртеж у мелодију. Постоје два начина цртања, креативно цртање и цртање музичких нота, деца могу нацртати све што желе да створе случајну музику или помоћу правила које дизајнирамо да попунимо боју на одређеном положају како би дечји ритам приредили.

За Несметано Ћаскање

USB Speaker and Mic

За Несметано Ћаскање ДИКСИКС УСБ звучник и микрофон дизајнирани су тако да раде. Микрофон је идеалан за разговор без руку преко интернета, микрофон је окренут према вама како бисте јасно пренијели свој глас примаоцу и звучник ће глас пренијети од особе са којом комуницирате.

Сто, Трестирка, Постоље

Trifold

Сто, Трестирка, Постоље Облик Трифолда информисан је комбинацијом трокутастих површина и јединственим редоследом прегиба. Има минималистички, али сложен и скулптурални дизајн, из сваког угла открива јединствену композицију. Дизајн се може прилагодити различитим потребама, а да не угрози његов структурни интегритет. Трифолд је приказ дигиталних метода израде и употребе нових производних технологија, попут роботике. Процес производње је развијен у сарадњи са роботском компанијом за производњу, која је специјализована за савијање метала са 6-осним роботима.

Накит-Минђуше

Eclipse Hoop Earrings

Накит-Минђуше Постоји једна појава која непрекидно хара над нашим понашањем, заустављајући нас мртвим у нашем трагу. Астролошки феномен помрачења Сунца заинтригирао је људе из најранијих доба човечанства. Од изненадног потамњења неба и мрље сунца бацила је дугу сенку страха, сумње и чуда на маште. Запањујућа природа помрачења Сунца оставља трајан утисак на све нас. 18К минђуше од белог злата са дијамантским еклипсама инспирисане су помрачењем Сунца из 2012. године. Дизајн покушава да ухвати тајанствену природу и лепоту сунца и месеца.

Органски Намештај И Скулптура

pattern of tree

Органски Намештај И Скулптура Предлог партиције која ефикасно користи четинарске дијелове; то јест витки део горње половине дебла и део корена неправилног облика. Обратио сам пажњу на годишње органске прстенове. Преклапајући се органски обрасци партиције створили су удобан ритам у неорганском простору. Са производима рођеним из овог циклуса материјала, органски просторни правац постаје могућност за потрошача. Надаље, јединственост сваког производа даје им много већу вриједност.