Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Радијатор

Piano

Радијатор Инспирација за овај дизајн настала је из љубави према музици. Три различита грејна елемента у комбинацији, сваки подсећа на један Пиано тастер, стварају композицију која личи на клавијатура клавира. Дужина радијатора може варирати у зависности од карактеристика и предлога простора. Идејна идеја није развијена у производњу.

Држачи За Свеће

Hermanas

Држачи За Свеће Херманас је породица дрвених свијећњака. Они су попут пет сестара (хермана) спремних да вам помогну у стварању угодне атмосфере. Сваки носач свијећа има јединствену висину, тако да ћете комбинујући их заједно симулирати ефекат освјетљења свијећа различитих величина једноставним кориштењем стандардних свјетала. Ови свећари су направљени од обрнуте букве. Осликане су у различитим бојама што вам омогућава да створите сопствену комбинацију која ће се уклопити на ваше омиљено место.

Комерцијални Простор И Вип Чекаоница

Commercial Area, SJD Airport

Комерцијални Простор И Вип Чекаоница Овај пројекат придружује се новом тренду зеленог дизајна Аеродроми у свету, он укључује продавнице и услуге унутар терминала и омогућава да путник проживи искуство током своје инстанце. ЗЕЛЕНИ Тренд дизајна аеродрома укључује просторе зеленије и одрживије дизајнерске вредности аеродрома, укупност простора комерцијалног простора је осветљена природном сунчевом светлошћу захваљујући монументалној стакленој фасади окренутој према писти. ВИП салон је дизајниран са концептом органског и вангуардистичког дизајна ћелија. Фасада омогућава приватност у соби без да блокира поглед на спољашност.

Огрлица И Брош

I Am Hydrogen

Огрлица И Брош Дизајн је инспирисан неоплатонском филозофијом макрокозмоса и микрокосмоса, видећи исте обрасце репродуковане на свим нивоима космоса. Односећи се на златни омјер и редослијед напона, огрлица има математички дизајн који опонаша обрасце филотаксије посматране у природи, као што је видљиво код сунцокрета, тратинчица и разних других биљака. Златни торус представља Универзум, умотан у тканину простора-времена. „Ја сам водоник“ истовремено представља модел „Универзалног константа дизајна“ и модел самог Универзума.

Стамбена Кућа

Trish House Yalding

Стамбена Кућа Дизајн куће се развио у директном одговору на локацију и локацију. Конструкција зграде састављена је тако да одражава околну шуму са ребрним ступовима који представљају неправилне углове крошњама дрвећа и грана. Велика стаклена пространства попуњавају празнине између грађевине и омогућавају вам да цените пејзаж и околину као да гледате између дебла и грана дрвећа. Традиционални кентисх црно-бели боардинг представља лишће које обавија зграду и затвара просторе унутар.

Амбалажа Кошуље

EcoPack

Амбалажа Кошуље Ова амбалажа кошуље се издваја од уобичајеног паковања тако што се уопште не користи пластично. Користећи постојећи ток отпада и поступак израде, овај производ је не само врло једноставан за производњу, већ је и веома једноставан за одлагање, примарног материјала који се компостира све до ничега. Производ се може прво притиснути, а затим идентификовати са брендирањем компаније кроз резање и штампање како би се створио јединствени структурални производ који изгледа и изгледа врло различито и занимљиво. Естетика и корисничко сучеље сматрани су једнако високим као одрживост производа.