Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Званична Продавница, Малопродаја

Real Madrid Official Store

Званична Продавница, Малопродаја Концепт дизајна продавнице заснован је на искуству компаније Сантиаго Бернабеу, усмерен на искуство куповине и стварање утиска. То је концепт који истовремено части, хвали и овековечи клуб, каже да су достигнућа резултат талента, труда, борбе, преданости и одлучности. Пројекат укључује идејни дизајн и комерцијалну примену, брендирање, паковање, графичку линију и индустријски дизајн намештаја.

Конзола

Qadem Hooks

Конзола Кадем Хоокс је уметничко дело са функцијом конзоле инспирисану природом. Састоји се од различитих обојених старих кукица које су кориштене заједно с Кадемом (старо дрвено мушко седло) за превоз пшенице из једног села у друго. Куке су причвршћене на стару даску за пшеницу, као подлога и завршене са стакленом плочом на врху.

Контејнер За Зачине

Ajorí

Контејнер За Зачине Ајори је креативно решење за организовање и чување различитих зачина, зачина и зачина како би се задовољиле и уклопиле различите кулинарске традиције сваке земље. Његов елегантан органски дизајн чини га кипарским комадом, што резултира одличним украсом који се одражава као покретач разговора око стола. Дизајн паковања је инспирисан кожом белог лука, постајући јединствени предлог еко паковања. Ајори је еколошки прихватљив дизајн за планету, инспирисан природом и у потпуности направљен од природних материјала.

Упциклирани Накит

Clairely Upcycled Jewellery

Упциклирани Накит Прекрасан, чист, упциклирани накит, дизајниран из потребе да се користи отпадни материјал из производње лустера Цлаире де Луне. Ова линија се развила у знатан број збирки - све причају приче, а све представљају врло личне погледе на филозофије дизајнера. Транспарентност је витални део филозофије властите дизајнера, што се одражава и на избор акрила који се користи. Осим употребљеног зрцалног акрила који сам одбија светлост, материјал је увек транспарентан, боја или бистра. Паковање ЦД-а појачава концепте замјене.

Конзола

Mabrada

Конзола Јединствена конзола направљена од обојеног дрвета са каменом обрадом, на којој се налази стара аутентична брусилица за кафу која сеже у османско доба. Репродукован је и исклесан јордански хладњак за кафу (Мабрада) који стоји као једна од ногу на супротној страни конзоле на којој се налази брусилица, стварајући фасцинантан комад за предсобље или дневни боравак.

Прстен

The Empress

Прстен Фантастични лепотни камен - пироп - његова суштина доноси величину и свечаност. То је љепота и јединственост камена идентифицирала слику, која је намијењена будућем украсу. Постојала је потреба да се направи јединствени оквир за камен, који би га носио у ваздух. Камен је извучен даље од држаног метала. Ова формула је сензуална страст и привлачна сила. Било је важно задржати се класичног концепта, подржавајући модерну перцепцију накита.