Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Кућа

Basalt

Кућа Изграђен за удобност и елеганцију. Овај дизајн је заиста привлачан и изванредан изнутра и споља. Карактеристике укључују храстово дрво, прозоре направљене да уносе пуно сунчеве светлости и умирујуће су за очи. Очаравајућа је љепотом и техником. Једном када сте у овој кући, не можете а да не приметите спокој и осећај оазе који вас преузима. Пухао дрвеће и околина сунчевим зрацима чине ову кућу јединственим местом за живот далеко од ужурбаног градског живота. Басалт кућа је саграђена да удовољи и прими различите људе.

Дизајн Дворишта И Баште

Shimao Loong Palace

Дизајн Дворишта И Баште Користећи природну и течну језику разумну организацију пејзажа, дворишта су међусобно повезана у више димензија, прожета једна с другом и глатко се претварају. Користећи вертикалну стратегију вешто, висинска разлика од 4 метра преиначиће се у врхунац и одлика пројекта, стварајући мулти-ниво уметнички, живи, природни дворишни пејзаж.

Обнова Пристаништа

Dongmen Wharf

Обнова Пристаништа Помор Донгмен је тисућљетна стара ријека у мајчинској ријеци Цхенгду. Због последњег круга обнове старог града, то подручје је у основи срушено и обновљено. Пројекат је представити славну историјску слику кроз интервенцију уметности и нове технологије на градском културном локалитету који је у основи нестао и активирати и поново уложити дуго успавану градску инфраструктуру у јавно градско добро.

Хотел

Aoxin Holiday

Хотел Хотел се налази у Лузхоуу, провинцији Сицхуан, граду који је добро познат по свом вину, чији дизајн је инспирисан локалном винском пећином, простором који изазива снажну жељу за истраживањем. Лоби је реконструкција природне пећине чија сродна визуална повезаност проширује концепт пећине и локалне урбане текстуре на интерни хотел, стварајући тако карактеристичан културни носилац. Цијенимо осјећај путника током боравка у хотелу, а такођер се надамо да ће се текстура материјала као и створена атмосфера уочити на дубљем нивоу.

Стамбена Кућа

Soulful

Стамбена Кућа Читав простор заснован је на смирености. Све боје позадине су светла, сива, бела, итд. Да бисте уравнотежили простор, у простору се појављују неке јако засићене боје и слојевите текстуре, попут тамно црвене, попут јастука с јединственим отисцима, као што су неки текстурирани метални украси. . Они постају раскошне боје у фоајеу, истовремено додајући одговарајућу топлину простору.

Дизајн Ентеријера Малопродајног Простора

Studds

Дизајн Ентеријера Малопродајног Простора Студдс Аццессориес Лтд је произвођач кацига и додатака за два котача. Кациге за студдсе традиционално су се продавале у продајним мјестима више марки. Отуда је постојала потреба да се створи идентитет бренда који је заслужио. Д'арт је конципирао продавницу, нудећи иновативне додирне тачке попут виртуелне стварности производа, интерактивне таблице са додирним екраном и кациге за дезинфекцију кацига итд. Проучава трговину кацига и додатака, привукао је значајан број купаца, водећи малопродајно путовање купаца до следећег нивоа.