Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Агенција За Некретнине

The Float

Агенција За Некретнине У овом пројекту пројектујемо архитектуру, ентеријер и пејзаж. Случај је „Агенција за продају некретнина“, име некретнине је [Ски вилла], па концепцију замислите, а тиме и назив случаја као полазиште. А пројекат се налази у центру Ксиамен-а, услови око базе су неповољни, постоје стари станови и градилиште, насупрот је школа, није окружен пејзажом. На крају, концептом [Флоат], продајни центар повуците на висину од 2Ф и створите сопствени пејзаж, базен на нивоу залиха, тако да продајни центар воли плутати у води, а посетиоци обилазе велике површине баре и преко приземља продајне канцеларије приђите задњим степеницама и идите до продајне хале. Конструкција је челична конструкција, дизајн зграде и дизајн ентеријера траже интеграцију и јединство у техници.

Кућа

Geometry Space

Кућа Овај пројекат је вила пројекат смештен у [САЦ Беиган Хилл Интернатионал Артс Центер] у шангајском предграђу, постоји уметнички центар у заједници, који пружа бројне културне активности, вила може бити канцеларија или студио или дом, центар за заштиту заједнице има велику површину језера , овај модел је директно уз језеро. Посебности зграде су унутрашњи простор без икаквих стубова, који даје највећу варијабилност и креативност у дизајну унутрашњем простору, али и због слободе и варијабилности простора, унутрашње структуре, техника дизајна је више променљива, проширива геометрија ствара унутрашњи простор, такође у складу са креативним идејама које води [Арт Центер]. Подијељени ниво грађевине и главно стубиште налазе се у средини унутарњег простора, док су лијева и десна страна степеништа подијељена на разини, тако да укупно пет различитих унутарњих стубишта повезује простор.

Агенција За Некретнине

The Ribbon

Агенција За Некретнине Као што је "Плес траке", са отвореном просторном скалом, свеукупни простор је бел, користе концепт постављања намештаја, обликују однос који повезује са простором, а посебно је однос између зида и ормарића, интегрисање сто са стропом и земљом, намјерно избити пресјек неправилне геометрије, не само да прекривају превелику количину оштећења снопа, већ показују и савремени стварни концепт, показујући апстрактну идеју врпце у облику кривуље кроз одраз свјетлости.

Центар За Продају Некретнина

MIX C SALES CENTRE

Центар За Продају Некретнина То је центар за продају некретнина. Оригинални архитектонски облик је стаклена квадратна кутија. Комплетни дизајн ентеријера може се видети са спољашње стране зграде, а дизајн ентеријера у потпуности се одражава висином зграде. Постоје четири функционална подручја, подручје мултимедијалног приказа, подручје приказа модела, софа за преговарање и подручје приказа материјала. Четири функционална подручја изгледају распршено и изоловано. Тако смо применили врпцу за повезивање целог простора како бисмо постигли два дизајнерска концепта: 1. повезивање функционалних подручја 2. Формирање надморске висине зграде.

Пословна Зграда

FLOW LINE

Пословна Зграда Простор на лицу места је неправилан и закривљен због спољног зида зграде. Отуда дизајнер примењује концепт линија протока у овом случају са надом да ће створити осећај протока и коначно претворити у проточне линије. Прво смо срушили спољни зид поред јавног коридора и применили три функционална подручја. Користили смо проточну линију за циркулацију трију подручја, а линија протока је и улаз споља. Компанија је подељена у пет одељења, а ми користимо пет линија за њихово представљање.

Изложба Дизајна / Продаје

dieForm

Изложба Дизајна / Продаје И дизајн и нови оперативни концепт чине изложбу „диеФорм“ тако иновативном. Сви производи виртуелног излога физички су изложени. Посетиоци нису ометани од производа ни рекламним ни продајним особљем. Додатне информације о сваком производу могу се наћи на мултимедијалним екранима или преко КР кода у виртуелном салону (апликација и веб локација), где се производи могу наручити и на лицу места. Концепт омогућава да се представи узбудљива понуда производа истовремено наглашавајући производ, а не бренд.