Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Забавни Клуб

Central Yosemite

Забавни Клуб Вратите се једноставности живота, сунце се кроз прозор прекриже светлошћу и сенком. Да бисте боље одражавали природни укус у целокупном простору, у потпуности искористите дизајн трупаца, једноставан и модеран, хуманистички комфор, наглашавајући уметничку атмосферу простора. Оријентални шарм тон, са јединственим просторним расположењем. Ово је још један израз унутрашњости, природан је, чист, променљив.

Резиденција

Panorama Villa

Резиденција Алудирајући на структуру типичног села Мани, концепт је замишљен као низ појединачних фрагмената камена који се врте око атријума, улаза и животних простора. Груби томови резиденције отварају дијалог са њиховим природним окружењем, док ритам њихових отварања или осигурава приватност или позива на панорамски поглед на хоризонт, градећи директно искуство узастопних и разноликих наратива. Вила се налази у насељу Наварино Ресиденцес, колекцији луксузних вила у приватном власништву у срцу одмаралишта Наварино Дунес.

Продајни Центар

Xi’an Legend Chanba Willow Shores

Продајни Центар Дизајн комбинује народ североистока са благошћу и грациозношћу Југа како би омогућио живот пун инклузије. Паметан дизајн и компактан распоред проширују унутрашњу архитектуру. Дизајнер користи једноставне и међународне дизајнерске вештине са чистим елементима и обичним материјалима, који чине простор природним, лежерним и јединственим. Дизајн је продајни центар са 600 квадратних метара, чији је циљ дизајнирање модерног оријенталног продајног центра, чинећи срце становника тихим и одбацити буку споља. Будите спори и уживајте у лепотном животу.

Продајни Центар

Yango Poly Kuliang Hill

Продајни Центар Овај дизајн има за циљ да истражи како да донесе одушевљено искуство приградског идиличног живота, који покреће људе да воде добар живот и наводи људе да се крећу ка оријенталном песничком стану. Дизајнер користи модерну и једноставну вештину дизајна са природним и обичним материјалима. Фокусирајући се на дух и занемарујући форму, дизајн спаја елементе пејзажног зена и културе чаја, заљубљена осећања рибара, кишобран од уљаног папира. Руковањем детаљима уравнотежује функцију и естетику и чини живот уметничким.

Вила

Tranquil Dwelling

Вила Дизајн користи технике дизајна формалне равнотеже као основе за преношење оријенталне уметничке концепције. Усваја елементе бамбуса, орхидеје, цвета шљиве и пејзажа. Једноставни заслон настаје продужењем облика бамбуса одузимањем бетонске форме и зауставља се тамо где треба. Распоред дневног боравка и трпезарије горе-доле дефинише ограничење простора и оличава простор оријенталне перспективе који је оскудан и крпан. Око теме једноставног живота и лаганог путовања, покретне линије су јасне, то је нови покушај за животну средину људи.

Стан

Nishisando Terrace

Стан Овај кондоминијум састоји се од 4 куће на три спрата нижег обима и налази се на локацији у близини центра града. Решетка од кедра која окружује изван зграде штити приватност и избегава спутавање деградације тела зграде услед директне сунчеве светлости. Чак и са једноставним квадратним планом, спиралном 3Д конструкцијом направљеном повезивањем приватног врта на различитим нивоима, свака соба и ходник степеништа воде до максималне запремине ове зграде. Промена фасаде од кедрових плоча и контролисане пропорције могу омогућити да ова зграда и даље буде органска и да се стопи са тренутним променама у граду.