Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Упаковани Коктели

Boho Ras

Упаковани Коктели Бохо Рас продаје упаковане коктеле направљене од најбољих локалних индијских алкохолних пића. Производ носи боемску вибрацију која биљежи неконвенционални умјетнички стил живота, а визуални производи производа су апстрактни приказ зујања који потрошач добије након испијања коктела. Савршено је успео да постигне средину где се Глобал и Лоцал састају, где се спајају и формирају Глоцал вибру за производ. Бохо Рас продаје чисту алкохолну пијаћу у боцама од 200мл и упаковане коктеле у боце од 200мл и 750 мл.

Подцаст

News app

Подцаст Невс је апликација за интервју за аудио информације. Инспирисана је иОС плочастим дизајном јабука са илустрацијама за илустрацију блокова информација. Визуелно позадина има електрично плаву боју као мисију да се блокови истакну. Има врло мало графичких елемената, циљ који апликацији чине једноставном за употребу без ометања корисника или губитка.

Амбалажа За Корејску Здраву Храну

Darin

Амбалажа За Корејску Здраву Храну Дарин је дизајниран тако да ослободи модерне људе од несклоности корејским традиционалним здравственим прехрамбеним производима у друштву од умора, који садрже једноставну, графичку јасноћу у испоруци пакета сензибилитетима савремених људи, за разлику од неодређених слика које су користиле традиционалне корејске продавнице здраве хране . Сви дизајни направљени су од мотива циркулације крви, визуализујући циљ пружања виталности и здравља уморним 20-има и 30-има.

3Д Анимација

Alignment to Air

3Д Анимација Што се тиче креативне анимације слова, Јин је почео с абецедом А. И, кад је реч о кораку с концептом, покушао је да види ведрија расположења која се одражавају на његову филозофију која је прилично активна, али истовремено и организовано. Уз пут је смислио супротстављене речи које су темељно стајале за његову идеју на неки начин, као што је поравнавање у ваздух, што је и наслов овог пројекта. Имајући то у виду, анимација на прву реч представља прецизније и деликатније моменте. С друге стране, ово се завршава прилично флексибилном и лабавом вибрацијом која манифестује последње слово.

Веб Дизајн И Ук

Si Me Quiero

Веб Дизајн И Ук Веб локација Си, Ме Куиеро представља простор који помаже да будемо сами. Да би се спровео пројекат, требало је обавити интервјуе и истражити социјални и културни контекст у вези са женама; своју пројекцију у друштву и са собом. Закључено је да ће веб бити пратња и да ће се изводити приступом љубави према себи. У дизајну се огледа једноставност са неутралним тоновима користећи црвене контрасте како би се скренула пажња на одређене акције, боје марке марке које је објавио клијент. Инспирација је потекла из уметности конструктивизма.

Дизајн Етикета За Вино

314 Pi

Дизајн Етикета За Вино Експериментирање с дегустацијом вина је непрекидан процес који води ка новим стазама и разноликим аромама. Бесконачни низ пи, ирационални број са бесконачним децималама без познавања последњег од њих, био је инспирација за име ових вина без сулфита. Дизајн има за циљ да у средишту позорности стави 3,14 винске серије уместо да их сакрије међу сликама или графикама. Слиједећи минималистички и једноставан приступ, наљепница показује само стварне карактеристике ових природних вина какве се могу примијетити у биљежници енолога.