Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Шминкер

Eyelash Stand

Шминкер Овај дизајн истражује метафору трепавица. Дизајнер сматра да је трепавице потрага за личним очекивањем. Он ствара постоље за трепавице као икону живота или минијатурну фазу извођења. Овај постоље симболизира подсећајућу обавезу ујутру или пре спавања, тако што привремено подеси трепавице пре или после наношења. Сталак за трепавице је начин за памћење онога што је нешто тривијално допринијело личној свакодневној авантури.

Инсталација Теме

Dancing Cubes

Инсталација Теме Овај дизајн интерактивно реагује на приказани предмет помоћу модула. Ово тематско постоље дизајнирано је са само-проширеним механизмом за повезивање шест или више коцкица на увећану јединицу у три окомита правца. Конфигурација слободне форме с зарезима чини везу сличном преплетеним плесачима. Распоред малих рупа ствара структуру смештаја за субјект са линеарним деловима.

Корпоративни Идентитет

film festival

Корпоративни Идентитет "Цинема, ахои", био је слоган другог издања Европског филмског фестивала на Куби. То је део концепта дизајна усмереног на путовања као начин повезивања култура. Дизајн евоцира путовање брода за крстарење који путује од Европе до Хаване натоварен филмовима. Дизајн позивница и улазница за фестивал инспирисан је пасошима и укрцајима који данас путници широм света користе. Идеја о путовањима кроз филмове подстиче јавност на рецепцију и радозналост према културним разменама.

Храна За Ужину

Have Fun Duck Gift Box

Храна За Ужину Поклон кутија „Забавите се патка“ је посебна поклон кутија за младе. Инспирисан играчкама, играма и филмовима у стилу пиксела, дизајн приказује „град хране“ за младе са занимљивим и детаљним илустрацијама. ИП слика ће бити интегрисана у градске улице и млади људи воле спорт, музику, хип-хоп и друге забавне активности. Доживите забавне спортске игре док уживате у храни, изразите млад, забаван и срећан стил живота.

Паковање Хране

Kuniichi

Паковање Хране Традиционална јапанска конзервирана храна Тсукудани није добро позната у свету. Запечено јело на бази соје, које комбинира разне морске и земне састојке. Нови пакет укључује девет налепница дизајнираних да модернизују традиционалне јапанске узорке и изразе карактеристике састојака. Нови лого марке дизајниран је уз очекивање да ће ту традицију наставити током наредних 100 година.

Мед

Ecological Journey Gift Box

Мед Дизајн поклон кутије са медом инспирисан је "еколошким путовањем" Шењонгјије са обиљем дивљих биљака и добрим природним еколошким окружењем. Заштита локалног еколошког окружења креативна је тема дизајна. Дизајн прихвата традиционалну кинеску уметност од лука и папирних луткица како би приказао локалну природну екологију и пет ретких и угрожених првокласних заштићених животиња. На амбалажном материјалу се користи храпава трава и дрвени папир, што представља концепт природе и заштите животне средине. Спољна кутија се може користити као изврсна кутија за одлагање ради поновне употребе.