Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Идентитет Марке

BlackDrop

Идентитет Марке Ово је лични пројекат марке и идентитета. БлацкДроп је ланац продавница и бренда који продаје и дистрибуира кафу. БлацкДроп је лични пројекат који је у почетку развијен како би поставио тон и креативни правац за лично самостално креативно пословање. Овај идентитет бренда креиран је са циљем да се Алекс позиционира као поуздан консултант за марку у стартуп заједници. БлацкДроп је кратки, савремени, транспарентни стартуп бренд који има за циљ да постане безвременски, препознатљив, водећи бренд.

Фотографска Серија

U15

Фотографска Серија Пројекат уметника користи карактеристике зграде У15 да би створио повезаност са природним елементима присутним у колективној машти. Користећи грађевинску структуру и њене делове, као и боје и облике, они покушавају да привуку више специфичних локација попут кинеске камене шуме, америчког ђаволског торња, као генеричке природне иконе попут слапова, река и каменитих падина. Да би добили сваку различиту интерпретацију сваке слике, уметници истражују зграду минималистичким приступом, користећи различите углове и перспективе.

Веб Локација

Travel

Веб Локација Дизајн је користио минималистички стил, како не би оптеретио корисничко искуство непотребним информацијама. Такође је веома тешко користити минималистички стил у индустрији путовања јер паралелно са једноставним и јасним дизајном корисник мора добити потпуне информације о свом путовању и то није лако комбиновати.

Брендирање И Паковање

Leman Jewelry

Брендирање И Паковање Визуелно решење новог идентитета Леман Јевелри-а био је потпуно нови систем који ће разоткрити луксуз, изузетан, али софистициран и минималан осећај. Нови лого инспирисан радним поступком компаније Леман, њиховом услугом дизајна хауте цоутуре, креирајући све дијамантске облике који окружују симбол звијезде или сјај, стварајући софистицирани симбол и одјекује сјајни ефекат дијаманта. Слиједом тога, сви колатерални материјали произведени су са висококвалитетним детаљима како би се истакла и обогатила раскош свих нових визуелних елемената марке.

Музичка Препорука Услуга

Musiac

Музичка Препорука Услуга Мусиац је покретач музичких препорука, користећи проактивно учешће да би пронашао прецизне опције за своје кориснике. Циљ му је да предложи алтернативне интерфејсе како би се оспорио аутократија алгоритма. Филтрирање информација постало је неизбежан приступ претраживању. Међутим, то ствара ефекте коморе за ехо и ограничава кориснике у њиховој зони комфора тако што стриктно прате њихове преференције. Корисници постају пасивни и престају пропитивати опције које машина пружа. Трошење времена на преглед опција може повећати огромне коштање, али управо тај напор ствара корисно искуство.

Ликер

GuJingGong

Ликер Културне приче које људи преносе представљене су на амбалажи, а обрасци пијења змаја пажљиво су нацртани. Змај се у Кини поштује и симболизује добродушност. На илустрацији, Змај излази да пије. Пошто га привлачи вино, лебди око боце вина додајући традиционалне елементе као што су Ксиангиун, палача, планина и река, што потврђује легенду о вину Гујинг данак. Након отварања кутије, остаће слој папирног картона са илустрацијама како би кутија после отварања имала укупни ефекат приказа.