Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Скулптура Са Кристалном Светлошћу

Grain and Fire Portal

Скулптура Са Кристалном Светлошћу Ова скулптура од органског светла, састављена од дрвета и кварцног кристала, користи трајно издвојено дрво из резервног стабла тиковине. Дрвеће деценијама обасјано сунцем, ветром и кишом, дрво се затим ручно обликује, песка, сагорева и завршава у посуди за држање ЛЕД расвете и коришћење кварцних кристала као природног дифузера. У свакој скулптури користе се 100% природни непромењени кременови кристали и стари су око 280 милиона година. Користе се различите технике дораде дрвета, укључујући Схоу Суги Бан метод употребе ватре за очување и контрастну боју.

Мобилна Апликација

DeafUP

Мобилна Апликација ГлувиУП покреће важност образовања и професионалног искуства за заједницу глувих у Источној Европи. Они стварају окружење у којем се слушачи и глуви студенти могу састати и сарађивати. Заједнички рад ће бити природан начин да се оснаже и мотивишу глуве особе да постану активније, да подигну своје таленте, науче нове вештине, направе разлику.

Веб Локација

Tailor Made Fragrance

Веб Локација Таилор Маде Фрагранце је настао из искуства италијанске компаније специјализоване за развој и производњу примарне амбалаже за секторе мириса, неге коже, козметике у боји и кућних мириса. Улога Вебгриффе-а била је да подржи пословну стратегију купца дизајнирањем решења које је погодовало информисаности о робној марки и покретању нове пословне јединице која се фокусирала на омогућавање корисницима да креирају њихов јединствени и потпуно прилагођени парфем, што омогућава корак широког процеса индустријског раста и сегментација Б2Б понуде.

Етикета Пива

Carnetel

Етикета Пива Дизајн пивске етикете у стилу Арт Ноувеау. Етикета пива такође садржи много детаља о поступку припреме пива. Дизајн такође одговара двема различитим боцама. То се може учинити једноставним штампањем дизајна на 100-постотном екрану и 70-постотној величини. Етикета је повезана са базом података, што осигурава да свака боца добије јединствени број пуњења.

Идентитет Марке

BlackDrop

Идентитет Марке Ово је лични пројекат марке и идентитета. БлацкДроп је ланац продавница и бренда који продаје и дистрибуира кафу. БлацкДроп је лични пројекат који је у почетку развијен како би поставио тон и креативни правац за лично самостално креативно пословање. Овај идентитет бренда креиран је са циљем да се Алекс позиционира као поуздан консултант за марку у стартуп заједници. БлацкДроп је кратки, савремени, транспарентни стартуп бренд који има за циљ да постане безвременски, препознатљив, водећи бренд.

Фотографска Серија

U15

Фотографска Серија Пројекат уметника користи карактеристике зграде У15 да би створио повезаност са природним елементима присутним у колективној машти. Користећи грађевинску структуру и њене делове, као и боје и облике, они покушавају да привуку више специфичних локација попут кинеске камене шуме, америчког ђаволског торња, као генеричке природне иконе попут слапова, река и каменитих падина. Да би добили сваку различиту интерпретацију сваке слике, уметници истражују зграду минималистичким приступом, користећи различите углове и перспективе.