Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Брендирање Салона Лепоте

Silk Royalty

Брендирање Салона Лепоте Циљ процеса брендирања је сврставање бренда у врхунску категорију бацајући поглед и осећај прилагођавања светским трендовима у шминкању и нези коже. Елегантан у свом ентеријеру и екстеријеру, нудећи клијентима луксузни одмор за повлачење у самопослуживање, а одлазак обновљен. Успешно преношење искуства потрошачима уграђено је у процес дизајнирања. Стога је развијен салон Алхарир који изражава женственост, визуелне елементе, раскошне боје и текстуре са пажњом на фине детаље како би додао више самопоуздања и удобности.

Столица За Размену Порука

Kepler 186f

Столица За Размену Порука Структурна основа фотеље Кеплер-186ф је решетка, залемљена од челичне жице на коју су елементи изрезбарени од храста причвршћени помоћу месинганих рукава. Разне опције употребе арматуре комбинују се у хармонији са дрвеним резбаријама и драгуљарским елементима. Овај уметнички објекат представља експеримент у коме се комбинују различити естетски принципи. Могло би се описати као „варварски или нови барок“ у коме се комбинују груби и изврсни облици. Као резултат импровизације, Кеплер је постао вишеслојан, обавијен подтекстовима и новим детаљима.

Уважавање Уметности

The Kala Foundation

Уважавање Уметности Већ дуго постоји глобално тржиште за индијске слике, али интересовање за индијску уметност заостаје у САД. Да би се подигла свест о различитим стиловима индијских народних слика, Фондација Кала је основана као нова платформа за излагање слика и учинила их доступнијим међународном тржишту. Фондација се састоји од веб странице, мобилне апликације, изложбе са уредничким књигама и производа који помажу да се премости јаз и повеже ове слике са већом публиком.

Концептуална Изложба

Muse

Концептуална Изложба Мусе је експериментални дизајнерски пројекат који проучава музичку перцепцију човека кроз три инсталацијска искуства која пружају различите начине доживљавања музике. Први је чисто сензационалан коришћењем термоактивног материјала, а други приказује декодирану перцепцију музичке просторности. Последњи је превод између нотног записа и визуелних форми. Људи се подстичу да комуницирају са инсталацијама и визуелно истражују музику са сопственом перцепцијом. Главна порука је да дизајнери треба да буду свесни како перцепција утиче на њих у пракси.

Идентитет Бренда

Math Alive

Идентитет Бренда Динамични графички мотиви обогаћују ефекат учења математике у окружењу комбинованог учења. Параболични графови из математике инспирисали су дизајн логотипа. Слово А и В спојено је континуираном линијом, показујући интеракцију између васпитача и ученика. Преноси поруку да Матх Аливе води кориснике да постану дивна деца у математици. Кључни визуелни елементи представљају трансформацију апстрактних математичких концепата у тродимензионалне графике. Изазов је био балансирати забавно и привлачно окружење за циљну публику са професионализмом као брендом образовне технологије.

Уметност

Supplement of Original

Уметност Беле вене у речном камењу доводе до насумичних шара на површинама. Одабир одређеног речног камења и њихов распоред претвара ове шаре у симболе, у облику латиничних слова. Тако настају речи и реченице када су камење у правом положају једно поред другог. Језик и комуникација настају и њихови знаци постају допуна ономе што већ постоји.