Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Календар

calendar 2013 “Safari”

Календар Сафари је папирни календар животиња. Једноставно притисните делове, преклопите их и учврстите да бисте их довршили. Нека 2011. буде година сусрета са дивљим животињама! Живот са дизајном: Квалитетни дизајни имају моћ да модификују простор и трансформишу умове својих корисника. Они нуде удобност гледања, држања и коришћења. Оне су прожете лакоћом и елементом изненађења, обогаћујући простор. Наши оригинални производи дизајнирани су по концепту „Живот са дизајном“.

Улазни Сто

organica

Улазни Сто ОРГАНИЦА је Фабризиов филозофски приказ било којег органског система у којем су сви делови међусобно повезани да би постојали. Дизајн је заснован на сложености људског тела и људског пред концепције. Гледатеља води у узвишено путовање. Пролази за ово путовање су два масивна дрвена облика која се перципирају као плућа, затим алуминијумска осовина са прикључцима која подсећа на кичму. Гледалац може пронаћи искривљене шипке које личе на артерије, облик који се може тумачити као орган, а финале је прелепо стакло са шаблонима, снажно али крхко, баш као и људска кожа.

Календар

calendar 2013 “Farm”

Календар Фарма је календар са папирним животињама. Потпуно састављен чини симпатичну минијатурну фарму са шест различитих животиња. Живот са дизајном: Квалитетни дизајни имају моћ да модификују простор и трансформишу умове својих корисника. Они нуде удобност гледања, држања и коришћења. Оне су прожете лакоћом и елементом изненађења, обогаћујући простор. Наши оригинални производи дизајнирани су по концепту „Живот са дизајном“.

Календар

calendar 2013 “Rocking Chair”

Календар Столица за љуљање је стојећи календар у облику минијатурне столице. Пратите водич да саставите столицу за љуљање која се љуља напред-назад као права. Прикажите тренутни месец на наслону столице, а следећи месец на седишту. Живот са дизајном: Квалитетни дизајни имају моћ да модификују простор и трансформишу умове својих корисника. Они нуде удобност гледања, држања и коришћења. Оне су прожете лакоћом и елементом изненађења, обогаћујући простор. Наши оригинални производи дизајнирани су по концепту „Живот са дизајном“.

Календар

calendar 2013 “Town”

Календар Град је комплет за израду папира са деловима који се могу слободно саставити у календар. Саставите зграде у различитим облицима и уживајте у стварању свог сопственог малог града. Живот са дизајном: Квалитетни дизајни имају моћ да модификују простор и трансформишу умове својих корисника. Они нуде удобност гледања, држања и коришћења. Оне су прожете лакоћом и елементом изненађења, обогаћујући простор. Наши оригинални производи дизајнирани су по концепту „Живот са дизајном“.