Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Посуда За Прашину И Метлу

Ropo

Посуда За Прашину И Метлу Ропо је концепт прашине и метле са властитом равнотежом, који никада не пада на под. Захваљујући малој тежини резервоара за воду који се налази у доњем делу претинца за прашину, Ропо се природно уравнотежује. Након што лако обрише прашину помоћу усне шипке за прах, корисници могу да сломе метлу и посуду за прашину заједно и оставе је као једну јединицу без бриге да ће икада пасти. Модерни органски облик има за циљ да унесе једноставност у унутрашње просторе, а карактеристика љуљајућег веселог колебања намерава да забави кориснике док чистију под.

Етикета За Вино

5 Elemente

Етикета За Вино Дизајн „5 Елементе“ резултат је пројекта где је клијент поверио дизајнерску агенцију са потпуном слободом изражавања. Врхунац овог дизајна је римски знак „В“, који приказује главну идеју производа - пет врста вина испреплетених у јединствену мјешавину. Специјални папир који се користи за етикету као и стратешко постављање свих графичких елемената изазивају потенцијалног потрошача да узме бочицу и да је заврти у рукама, додирне је, што свакако оставља дубљи утисак и дизајн чини упамћенијим.

Амбалажа Безалкохолних Пића

Coca-Cola Tet 2014

Амбалажа Безалкохолних Пића Направити серију лименки Цоца-Цоле која шири милионе Тета жели широм земље. Користили смо Цоца-цолин симбол Тет (птица ластавица) као уређај да обликујемо ове жеље. За сваку лименку стотине ручно извучених ластавица израђене су и пажљиво распоређене око прилагођеног сценарија, који заједно чине низ смислених вијетнамских жеља. "Ан", значи мир. "Таи" значи успех, "Лоц" значи просперитет. Ове речи се широко размењују током празника и традиционално красе Тет украсе.

Ограничена Серија Ексклузивних Вина

Echinoctius

Ограничена Серија Ексклузивних Вина Овај пројекат је јединствен на више начина. Дизајн је морао да одражава јединствени карактер предметног производа - ексклузивно ауторско вино. Поред тога, постојао је захтев да се у називу производа саопшти дубоко значење - суперлатив, солстицију, контраст ноћи и дана, црно-бело, отворено и нејасно. Дизајн је имао намеру да одражава тајну скривену у ноћи: лепоту ноћног неба која нас толико задиви и мистичну загонетку скривену у сазвежђима и зодијаку.

Књига

Brazilian Cliches

Књига "Бразилски клишеји" састављен је користећи слике из старог каталога бразилских клишеја са принтом. Али разлог за његову титулу није само због клишеја који су коришћени за композицију његових илустрација. На сваком кораку странице наилазимо на друге врсте бразилских клишеја: историјске, попут доласка Португалаца, катекизације аутохтоних Индијанаца, економских циклуса кафе и злата ... Укључује чак и савремене бразилске клишеје, пуне прометних гужви, дугови, затворени кондоминиуми и отуђеност - приказано у ирелевантној савременој визуелној нарацији.

Органско Маслиново Уље

Epsilon

Органско Маслиново Уље Маслиново уље Епсилон је ограничени производ из органских маслиника. Цео процес производње се обавља ручно, користећи традиционалне методе, а маслиново уље се флашира нефилтрирано. Дизајнирали смо ово пакирање желећи да обезбедимо да ће потрошачи осетљиве компоненте високо хранљивог производа примити из млина без икаквих измена. Користимо боцу Куадротта заштићену облогом, повезујемо је кожом и ставимо у ручно израђену дрвену кутију, запечану заптивајућим воском. Тако потрошачи знају да је производ дошао директно из млина без икакве интервенције.