Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Колекција Сатних Површина

TTMM (after time)

Колекција Сатних Површина ттмм представља колекцију апликација за сат, дизајнирану за паметне сатове са црно-белим екранима од 144 × 168 пиксела као што су Пеббле и Креиос. Овде ћете пронаћи 15 модела једноставних, елегантних и естетских апликација за сат. Будући да су направљени од чисте енергије, више личе на духове него на стварне ствари. Ови су сатови најекономичнији и еколошки најпријатнији који су икада постојали.

Магазин

Going/Coming

Магазин На основу идеје о одласцима и доласцима, овај часопис за часопис подијељен је у два дијела: Одлазак / долазак. Идете о европским градовима, искуствима путовања и саветима за одлазак у иностранство. У свако издање садржи пасош славне личности. Пасош „Републике путника“ има личне податке о тој особи и њихов разговор. Долазим само због идеје да се најбоље од путовања враћа кући. Говори о украшавању дома, кувању, активностима с породицом и члановима да боље уживамо у свом дому.

Календар

calendar 2013 “ZOO”

Календар ЗОО је комплет за израду папира за израду шест животиња, а свака служи као двомјесечни календар. Имајте забавну годину са својим „малим зоолошким вртом“! Живот са дизајном: Квалитетни дизајни имају моћ да модификују простор и трансформишу умове својих корисника. Они нуде удобност гледања, држања и коришћења. Оне су прожете лакоћом и елементом изненађења, обогаћујући простор. Наши оригинални производи дизајнирани су по концепту „Живот са дизајном“.

Апликација За Сат

Dominus plus

Апликација За Сат Доминус плус на оригиналан начин изражава вријеме. Као тачкице на домино комадима представљају три групе тачака: сате, десетине минута и минута. Доба дана може се очитати из боје тачака: зелена за АМ; жуто за ПМ. Апликација садржи тајмер, будилицу и звоњаве. Све функције се могу навигирати додиром дискретних угаоних тачака. Имао је оригиналан и уметнички дизајн који представља стварно лице 21. века. Дизајниран је у прелепој симбиози са футролама Аппле-ових преносних уређаја. Има једноставан интерфејс са само неколико потребних речи да би се њиме управљало.

Картица Са Порукама

Standing Message Card “Post Animal”

Картица Са Порукама Допустите да комплет за израду животињског папира испоручи ваше важне поруке. Запишите своју поруку у тело, а затим је пошаљите заједно са осталим деловима унутар коверте. Ово је забавна картица са порукама коју прималац може саставити и приказати. Садржи шест различитих животиња: патку, свињу, зебру, пингвина, жирафу и јелена. Живот са дизајном: Квалитетни дизајни имају моћ да модификују простор и трансформишу умове својих корисника. Они нуде удобност гледања, држања и коришћења. Оне су прожете лакоћом и елементом изненађења, обогаћујући простор.