Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Уводни Наслов

Pop Up Magazine

Уводни Наслов Пројекат је био путовање на апстрактно и флуидно истраживање проблема бијега (тема за 2019. годину), показујући промјене, нове ствари и посљедице које произлазе из тога. Све су визуалне слике чисте и угодне за гледање, супротстављене непријатној стварности из чина бекства. Дизајн се непрестано мења и морфални облици у анимацији представљају чин поновне прилагодбе, изазван неком врстом ситуације. Бекство има различита значења, тумачења и тачка гледишта варира од разигране до озбиљне.

Оглашавање

Insect Sculptures

Оглашавање Сваки је комад ручно израђен како би створио скулптуре инсеката инспирисаних њиховим окружењем и храном коју једу. Уметничко дело је коришћено као позив на акцију преко веб странице Доом и тако идентификују специфичне штеточине у домаћинству. Елементи који се користе за те скулптуре извирани су из дрва смећа, депонија смећа, корита реке и супер маркета. Једном када је сваки инсект састављен, они су фотографирани и ретуширани у Пхотосхопу.

Сладолед

Sister's

Сладолед Ово паковање је дизајнирано за компанију Систерс Ице Цреам. Дизајнерски тим покушао је да искористи три даме које подсећају на произвођаче овог производа, у облику веселих боја које потичу од укуса сваког сладоледа. У сваком дизајну окуса, облик сладоледа користи се као коса лика, што представља занимљиву и нову слику амбалаже за сладолед. Овај дизајн је, у свом новом облику, привукао велику пажњу међу конкурентима и остварио велику продају. Дизајн покушава да створи оригинално и креативно паковање.

Флаша

Herbal Drink

Флаша Основа њиховог концепта је емоционални елемент. Развијени концепт именовања и дизајна усмјерен је на осјећаје и осјећаје купца, они служе сврси да зауставе особу поред потребне полице и натерају је да је одабере из мноштва других марки. Њихово паковање изражава ефекте екстраката плана, шарене шаре директно исписане на белој порцуланској бочици која подсећа у облику цвећа. Визуелно наглашава слику природног производа.

Лименка За Вино

Essenzza

Лименка За Вино Дизајн вина, земља порекла и граду је посвећена велика пажња. Претражите у минијатурним и традиционалним сликама. Вриједни мотиви открили су да за постизање циља то значи да је традиционални дизајн боца за вино био веома ефикасан. Мотив који је коришћен у дизајну, арабеске. Ови мотиви изведени из иранско лакиране слике. Дизајн покушава да створи оригиналне и креативне дизајне и настоји да створи дизајн са унутрашњим значењем и да носи важну поруку.

Паковање Сока

Pure

Паковање Сока Основа концепта Чисти сок је емоционалан елемент. Развијени концепт именовања и дизајна усмјерен је на осјећаје и осјећаје купца, они служе сврси да зауставе особу поред потребне полице и натерају је да је одабере из мноштва других марки. Паковање изражава ефекте воћних екстраката, шарене шаре директно исписане на стакленој бочици која подсећа по облику воћа. Визуелно наглашава слику природних производа.