Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Календар

Calendar 2014 “Flowers”

Календар Дизајнирајте собу, уведите годишња доба - Календар Цвећа долази са дизајном ваза који садржи 12 различитих цвећа. Осветлите живот сваког месеца сезонским цветом. Квалитетни дизајни имају моћ да модификују простор и трансформишу умове својих корисника. Они нуде удобност гледања, држања и коришћења. Оне су прожете лакоћом и елементом изненађења, обогаћујући простор. Наши оригинални производи дизајнирани су по концепту Лифе витх Десигн.

Етикете

Propeller

Етикете Пропеллер је колекција духова из разних крајева свијета, повезана с темом зрачних путовања и пилот путником као карактером марке. Карактеристике сваке врсте пића изложене су у бројним илустрацијама, натписима који подсећају на ваздухопловне значке и скице које служе као рецепти за коктеле. Вишеслојни дизајн употпуњен је разним тоновима обојене фолије, различитим лаковима, узорцима и рељефом.

Календар

17th goo Calendar “12 Pockets 2014”

Календар Промотивни календар портала, гоо (хттп://ввв.гоо.не.јп), функционалан је календар са листом за сваки месец претварајући се у џеп који вам омогућава да чувате и управљате својим визиткама, белешкама и признаницама. . Тема је Ред Стринг да би приказао везу између гоо-а и његових корисника. Оба краја џепа у ствари држе црвени шавови који постају врхунац дизајна. Календар у пријатно изражајном облику, баш је прави за 2014. годину.

Етикете

Stumbras Vodka

Етикете Ова Стумбрасова класична колекција вотке оживљава старе традиције израде литванске вотке. Дизајн чини стари традиционални производ блиским и релевантним за данашњег потрошача. Зелена стаклена боца, датуми важни за израду литванске вотке, легенде засноване на истинитим чињеницама, и пријатни, упечатљиви детаљи - увијен изрез подсећа на старе фотографије, косо решетка на дну која надопуњује класичну симетричну композицију, а фонт и боје које преносе идентитет сваког под-бренда - све чине традиционалну колекцију вотке нетрадиционалном и занимљивом.

Календар

NTT EAST 2014 Calendar “Happy Town”

Календар Са вама градимо градове. Порука коју преноси НТТ Еаст Јапан Цорпорате Салес Промотион налази се у овом календару стола. Горњи део листова календар исечен је из разнобојних грађевина, а преклапајући се листови чине један сретан град. То је календар који сваког месеца може да мења сценографију линија зграда и испуњава вас осећајем да останете срећни целе године.

Календар

NTT COMWARE “Season Display”

Календар Ово је календар радног стола са изрезаним дизајном који садржи сезонске мотиве на изврсној утиснутости. Врхунац дизајна је када је приказан, сезонски мотиви постављени под углом од 30 степени за најбоље гледање. Овај нови образац изражава нови роман НТТ ЦОМВАРЕ за стварање нових идеја. Мисао се даје календарској функционалности са довољно простора за писање и линијама које владају. Добар је за брзо прегледавање и једноставан за употребу, препун оригиналности која га издваја од осталих календар.