Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Апликација За Сат

Dominus plus

Апликација За Сат Доминус плус на оригиналан начин изражава вријеме. Као тачкице на домино комадима представљају три групе тачака: сате, десетине минута и минута. Доба дана може се очитати из боје тачака: зелена за АМ; жуто за ПМ. Апликација садржи тајмер, будилицу и звоњаве. Све функције се могу навигирати додиром дискретних угаоних тачака. Имао је оригиналан и уметнички дизајн који представља стварно лице 21. века. Дизајниран је у прелепој симбиози са футролама Аппле-ових преносних уређаја. Има једноставан интерфејс са само неколико потребних речи да би се њиме управљало.

Картица Са Порукама

Standing Message Card “Post Animal”

Картица Са Порукама Допустите да комплет за израду животињског папира испоручи ваше важне поруке. Запишите своју поруку у тело, а затим је пошаљите заједно са осталим деловима унутар коверте. Ово је забавна картица са порукама коју прималац може саставити и приказати. Садржи шест различитих животиња: патку, свињу, зебру, пингвина, жирафу и јелена. Живот са дизајном: Квалитетни дизајни имају моћ да модификују простор и трансформишу умове својих корисника. Они нуде удобност гледања, држања и коришћења. Оне су прожете лакоћом и елементом изненађења, обогаћујући простор.

Календар

calendar 2013 “Waterwheel”

Календар Ватервхеел је тродимензионални календар направљен од шест весла састављених у облику воденог котача. Закрените јединствени самосталан календар за радну површину, попут воденог точка сваког месеца. Живот са дизајном: Квалитетни дизајни имају моћ да модификују простор и трансформишу умове својих корисника. Они нуде удобност гледања, држања и коришћења. Оне су прожете лакоћом и елементом изненађења, обогаћујући простор. Наши оригинални производи дизајнирани су по концепту „Живот са дизајном“.

Календар

2013 goo Calendar “MONTH & DAY”

Календар Јединствени и разиграни промотивни календар развијен и произведен за портал портала гоо користи текстуре папира и даје мисао функционалности. Ово издање за 2013. годину је организатор календар и распореда, уврштено у једно место са простором за писање током вишегодишњих планова и дневних распореда. Папир је изабран густ и квалитетан папир за календар и јефтин папир који је управо прави за белешке за организатора распореда, а контраст који је створен уклапа се у дизајн календар. Додата карактеристика организатора за попуњавање распореда га чини савршеним као календар корисничког стола.

Календар

NTT COMWARE 2013 Calendar “Custom&Enjoy”

Календар На начин калеидоскопа ово је календар са графиком преклапајућег изреза исцртаном вишебојним узорцима. Његов дизајн с узорцима боја који се могу модификовати и персонализовати једноставном променом редоследа листа илуструје креативне осећаје НТТ ЦОМВАРЕ. Обезбеђен је довољно простора за писање, а црвене линије узимају у обзир функционалност која га чини савршеним као календар распореда који бисте желели да искористите за уређење свог личног простора.

Амбалажа Кошуље

EcoPack

Амбалажа Кошуље Ова амбалажа кошуље се издваја од уобичајеног паковања тако што се уопште не користи пластично. Користећи постојећи ток отпада и поступак израде, овај производ је не само врло једноставан за производњу, већ је и веома једноставан за одлагање, примарног материјала који се компостира све до ничега. Производ се може прво притиснути, а затим идентификовати са брендирањем компаније кроз резање и штампање како би се створио јединствени структурални производ који изгледа и изгледа врло различито и занимљиво. Естетика и корисничко сучеље сматрани су једнако високим као одрживост производа.