Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Визуелни Идентитет

Imagine

Визуелни Идентитет Циљ је био да се користе облици, боје и технике дизајна инспирисане јога позама. Елегантно дизајниран ентеријер и центар, нудећи посетиоцима мирно искуство да обнове своју енергију. Због тога је дизајн логотипа, онлајн медија, графичких елемената и амбалаже био у складу са златним пресеком како би имали савршен визуелни идентитет како се и очекивало да би посетиоцима центра помогли да стекну сјајно искуство комуникације кроз уметност и дизајн центра. Дизајнер је отелотворио искуство медитације и јоге дизајном.

Идентитет, Брендирање

Merlon Pub

Идентитет, Брендирање Пројекат Мерлон Пуб-а представља целокупан дизајн бренда и идентитета новог угоститељског објекта у оквиру Тврде у Осијеку, старог барокног градског језгра, изграђеног у 18. веку као део великог система стратешки утврђених градова. У одбрамбеној архитектури, назив Мерлон значи чврсте, усправне ограде дизајниране да заштите посматраче и војску на врху тврђаве.

Паковање

Oink

Паковање Да би се обезбедила видљивост клијента на тржишту, одабран је разигран изглед и осећај. Овај приступ симболизује све квалитете бренда, оригиналне, укусне, традиционалне и локалне. Основни циљ коришћења амбалаже нових производа био је да се купцима представи прича о узгоју црних свиња и производњи традиционалних месних деликатеса највишег квалитета. Урађен је сет илустрација у техници линореза које приказују мајсторство. Саме илустрације представљају аутентичност и подстичу купца да размисли о Оинк производима, њиховом укусу и текстури.

Кутија За Патике

BSTN Raffle

Кутија За Патике Задатак је био да се дизајнира и произведе акциона фигура за Нике патике. Пошто ова ципела комбинује дизајн беле змијске коже са светло зеленим елементима, било је јасно да ће акциона фигура бити конторциониста. Дизајнери су за врло кратко време скицирали и оптимизовали фигуру као акциону фигуру у стилу познатих акционих хероја. Затим су дизајнирали мали стрип са причом и произвели ову фигуру у 3Д штампи са висококвалитетном амбалажом.

Подршка Кампањи И Продаји

Target

Подршка Кампањи И Продаји У 2020. години, Браинартист покреће међумедијску кампању за клијента Стеитз Сецура како би стекао нове купце: са високо индивидуализованом поруком као циљаном кампањом постера што ближе капији потенцијалних купаца и индивидуализованом поштом са одговарајућом ципелом из текућа збирка. Прималац добија одговарајући парњак када закаже састанак са продајним особљем. Циљ кампање је био да се Стеитз Сецура и "подударна" компанија представе као савршен пар. Браинартист је развио комплетну веома успешну кампању.

Материјал За Маркетинг Догађаја

Artificial Intelligence In Design

Материјал За Маркетинг Догађаја Графички дизајн пружа визуелни приказ како вештачка интелигенција може постати савезник дизајнерима у блиској будућности. Пружа увид у то како вештачка интелигенција може да помогне у персонализацији искуства за потрошача и како је креативност на нишану уметности, науке, инжењеринга и дизајна. Конференција вештачке интелигенције у графичком дизајну је тродневни догађај у Сан Франциску, Калифорнија у новембру. Сваки дан постоји радионица дизајна, разговори различитих говорника.