Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Календар

calendar 2013 “Module”

Календар Модул је користан тромесечни календар са појединачним комадима који се могу комбиновати као три модула за слагање у облику коцке, тако да их можете слободно саставити по вашој жељи. Живот са дизајном: Квалитетни дизајни имају моћ да модификују простор и трансформишу умове својих корисника. Они нуде удобност гледања, држања и коришћења. Оне су прожете лакоћом и елементом изненађења, обогаћујући простор. Наши оригинални производи дизајнирани су по концепту „Живот са дизајном“.

Апликације За Часовнике

genuse

Апликације За Часовнике Тритиме, Фортиме, Тимегрид, Тиминус, Тимецхарт, Тименине су серије апликација за часовнике специјално измишљене за уређај Ватцх. Апликације су оригиналног, једноставног и естетског дизајна, од будућег етничког, преко сци-фи стила до дигиталног пословања. Сва графика сатова доступна је у 9 боја - одговара колекцији боја Ватцх сам. Сада је одличан тренутак за нови начин приказивања, читања и разумевања нашег времена. ввв.генусе.еу

Колекција Сатних Површина

TTMM (after time)

Колекција Сатних Површина ттмм представља колекцију апликација за сат, дизајнирану за паметне сатове са црно-белим екранима од 144 × 168 пиксела као што су Пеббле и Креиос. Овде ћете пронаћи 15 модела једноставних, елегантних и естетских апликација за сат. Будући да су направљени од чисте енергије, више личе на духове него на стварне ствари. Ови су сатови најекономичнији и еколошки најпријатнији који су икада постојали.

Магазин

Going/Coming

Магазин На основу идеје о одласцима и доласцима, овај часопис за часопис подијељен је у два дијела: Одлазак / долазак. Идете о европским градовима, искуствима путовања и саветима за одлазак у иностранство. У свако издање садржи пасош славне личности. Пасош „Републике путника“ има личне податке о тој особи и њихов разговор. Долазим само због идеје да се најбоље од путовања враћа кући. Говори о украшавању дома, кувању, активностима с породицом и члановима да боље уживамо у свом дому.

Календар

calendar 2013 “ZOO”

Календар ЗОО је комплет за израду папира за израду шест животиња, а свака служи као двомјесечни календар. Имајте забавну годину са својим „малим зоолошким вртом“! Живот са дизајном: Квалитетни дизајни имају моћ да модификују простор и трансформишу умове својих корисника. Они нуде удобност гледања, држања и коришћења. Оне су прожете лакоћом и елементом изненађења, обогаћујући простор. Наши оригинални производи дизајнирани су по концепту „Живот са дизајном“.