Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Уважавање Уметности

The Kala Foundation

Уважавање Уметности Већ дуго постоји глобално тржиште за индијске слике, али интересовање за индијску уметност заостаје у САД. Да би се подигла свест о различитим стиловима индијских народних слика, Фондација Кала је основана као нова платформа за излагање слика и учинила их доступнијим међународном тржишту. Фондација се састоји од веб странице, мобилне апликације, изложбе са уредничким књигама и производа који помажу да се премости јаз и повеже ове слике са већом публиком.

Осветљење

Mondrian

Осветљење Висећа лампа Мондриан допире до емоција кроз боје, запремине и облике. Име води ка његовом инспирацији, сликару Мондриану. То је висећа лампа правоугаоног облика у хоризонталној оси изграђена од неколико слојева обојеног акрила. Лампа има четири различита погледа користећи предност интеракције и хармоније коју ствара шест боја које се користе за ову композицију, где се облик прекида белом линијом и жутим слојем. Мондриан емитује светлост и нагоре и надоле стварајући дифузно, неинвазивно осветљење, које се подешава бежичним даљинским управљачем који се може затамнити.

Бучице

Dbgripper

Бучице Ово је сигуран и добар фитнес алат за све узрасте. Превлака мека на додир на површини, пружа свиленкаст осећај. Направљен од 100% силикона који се може рециклирати са специјалном формулом материјала који производи 6 различитих нивоа тврдоће, различите величине и тежине, пружа опциони тренинг силе приањања. Хваталица за руке такође може да стане на заобљени урез са обе стране шипке за бучице додајући му тежину за тренинг мишића руку до 60 врста различитих комбинација снаге. Упадљиве боје од светле до тамне, указују на снагу и тежину од светле до тешке.

Ваза

Canyon

Ваза Ручно рађена ваза за цвеће произведена је од 400 комада прецизног ласерског сечења лима различите дебљине, слагање слој по слој и заварено комад по део, демонстрирајући уметничку скулптуру вазе за цвеће, представљену у детаљном узорку кањона. Слојеви метала за слагање приказују текстуру кањонског дела, такође повећавајући сценарије са различитим амбијентима, стварајући нерегуларно променљиве природне ефекте текстуре.

Столица

Stool Glavy Roda

Столица Стоол Глави Рода оличава квалитете својствене глави породице: интегритет, организованост и самодисциплину. Прави углови, кружни и правоугаони облици у комбинацији са елементима орнамента подржавају везу прошлости и садашњости, чинећи столицу безвременским објектом. Столица је направљена од дрвета уз употребу еколошких премаза и може се офарбати у било коју жељену боју. Стоол Глави Рода ће се природно уклопити у сваки ентеријер канцеларије, хотела или приватног дома.

Награда

Nagrada

Награда Овај дизајн је реализован да допринесе нормализацији живота током самоизолације, као и да креира специјалну награду за победнике онлајн турнира. Дизајн награде представља трансформацију пешака у краљицу, као признање за напредак играча у шаху. Награда се састоји од две равне фигуре, краљице и пешака, које су уметнуте једна у другу због уских прореза који чине једну чашу. Дизајн награде је издржљив захваљујући нерђајућем челику и погодан је за транспорт до добитника поштом.