Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Уметност

Supplement of Original

Уметност Беле вене у речном камењу доводе до насумичних шара на површинама. Одабир одређеног речног камења и њихов распоред претвара ове шаре у симболе, у облику латиничних слова. Тако настају речи и реченице када су камење у правом положају једно поред другог. Језик и комуникација настају и њихови знаци постају допуна ономе што већ постоји.

Визуелни Идентитет

Imagine

Визуелни Идентитет Циљ је био да се користе облици, боје и технике дизајна инспирисане јога позама. Елегантно дизајниран ентеријер и центар, нудећи посетиоцима мирно искуство да обнове своју енергију. Због тога је дизајн логотипа, онлајн медија, графичких елемената и амбалаже био у складу са златним пресеком како би имали савршен визуелни идентитет како се и очекивало да би посетиоцима центра помогли да стекну сјајно искуство комуникације кроз уметност и дизајн центра. Дизајнер је отелотворио искуство медитације и јоге дизајном.

Вешалица За Одећу

Linap

Вешалица За Одећу Ова елегантна вешалица за одећу пружа решења за неке од највећих проблема - тешкоће уметања одеће са уском крагном, тешкоће качења доњег веша и издржљивост. Инспирација за дизајн потекла је од спајалице, која је непрекидна и издржљива, а коначно обликовање и избор материјала заслужни су за решења ових проблема. Резултат је одличан производ који олакшава свакодневни живот крајњег корисника и такође леп додатак бутик радњи.

Стамбена

House of Tubes

Стамбена Пројекат је спој две зграде, напуштене из 70-их година са зградом из садашњег доба, а елемент који је дизајниран да их уједини је базен. То је пројекат који има две главне намене, прва као резиденција за породицу од 5 чланова, друга као музеј уметности, са широким просторима и високим зидовима за више од 300 људи. Дизајн копира облик задње планине, култну планину града. Само 3 завршне обраде са светлим тоновима су коришћене у пројекту како би простори сијали кроз природну светлост која се пројектује на зидове, подове и плафоне.

Сто За Кафу

Sankao

Сто За Кафу Санкао сто за кафу, "три лица" на јапанском, је елегантан комад намештаја који треба да постане важан карактер сваког модерног дневног боравка. Санкао је заснован на еволуционом концепту, који расте и развија се као живо биће. Избор материјала може бити само пуно дрво са одрживих плантажа. Санкао сто за кафу подједнако комбинује највишу технологију производње са традиционалном занатом, чинећи сваки комад јединственим. Санкао је доступан у различитим врстама пуног дрвета као што су ироко, храст или јасен.

Твс Слушалице

PaMu Nano

Твс Слушалице ПаМу Нано развија "невидљиве у уху" слушалице прилагођене младим корисницима и погодне за више сценарија. Дизајн се заснива на оптимизацији података о ушима више од 5.000 корисника, и коначно осигурава да ће већина ушију бити удобна када их носите, чак и када лежите на боку. Површина кућишта за пуњење користи специјалну еластичну тканину да сакрије индикаторско светло кроз интегрисану технологију паковања. Магнетно усисавање олакшава рад. БТ5.0 поједностављује рад док одржава брзу и стабилну везу, а аптКс кодек обезбеђује виши квалитет звука. ИПКС6 Водоотпорност.