Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Резиденција

Panorama Villa

Резиденција Алудирајући на структуру типичног села Мани, концепт је замишљен као низ појединачних фрагмената камена који се врте око атријума, улаза и животних простора. Груби томови резиденције отварају дијалог са њиховим природним окружењем, док ритам њихових отварања или осигурава приватност или позива на панорамски поглед на хоризонт, градећи директно искуство узастопних и разноликих наратива. Вила се налази у насељу Наварино Ресиденцес, колекцији луксузних вила у приватном власништву у срцу одмаралишта Наварино Дунес.

Дизајн Амбалаже Од Баварског Пива

AEcht Nuernberger Kellerbier

Дизајн Амбалаже Од Баварског Пива У средњовековно доба, локалне пиваре су остариле своје пиво у преко 600 година старим подрумима исеченим у стенама испод замка Нирнберг. Поштујући ову историју, паковање „АЕцхт Нуернбергер Келлербиер“ даје аутентичан поглед у прошлост. На етикети пива приказан је ручни цртеж замка који седи на камењу и дрвена бачва у подруму, уоквирена фонтовима у стилу винтаге. Печатна етикета са заштитним знаком компаније "Свети Маурицијус" и круном од плуте бакарне боје преносе мајсторство и поверење.

Продајни Центар

Xi’an Legend Chanba Willow Shores

Продајни Центар Дизајн комбинује народ североистока са благошћу и грациозношћу Југа како би омогућио живот пун инклузије. Паметан дизајн и компактан распоред проширују унутрашњу архитектуру. Дизајнер користи једноставне и међународне дизајнерске вештине са чистим елементима и обичним материјалима, који чине простор природним, лежерним и јединственим. Дизајн је продајни центар са 600 квадратних метара, чији је циљ дизајнирање модерног оријенталног продајног центра, чинећи срце становника тихим и одбацити буку споља. Будите спори и уживајте у лепотном животу.

Продајни Центар

Yango Poly Kuliang Hill

Продајни Центар Овај дизајн има за циљ да истражи како да донесе одушевљено искуство приградског идиличног живота, који покреће људе да воде добар живот и наводи људе да се крећу ка оријенталном песничком стану. Дизајнер користи модерну и једноставну вештину дизајна са природним и обичним материјалима. Фокусирајући се на дух и занемарујући форму, дизајн спаја елементе пејзажног зена и културе чаја, заљубљена осећања рибара, кишобран од уљаног папира. Руковањем детаљима уравнотежује функцију и естетику и чини живот уметничким.

Вила

Tranquil Dwelling

Вила Дизајн користи технике дизајна формалне равнотеже као основе за преношење оријенталне уметничке концепције. Усваја елементе бамбуса, орхидеје, цвета шљиве и пејзажа. Једноставни заслон настаје продужењем облика бамбуса одузимањем бетонске форме и зауставља се тамо где треба. Распоред дневног боравка и трпезарије горе-доле дефинише ограничење простора и оличава простор оријенталне перспективе који је оскудан и крпан. Око теме једноставног живота и лаганог путовања, покретне линије су јасне, то је нови покушај за животну средину људи.

Брендирање Салона Лепоте

Silk Royalty

Брендирање Салона Лепоте Циљ процеса брендирања је сврставање бренда у врхунску категорију бацајући поглед и осећај прилагођавања светским трендовима у шминкању и нези коже. Елегантан у свом ентеријеру и екстеријеру, нудећи клијентима луксузни одмор за повлачење у самопослуживање, а одлазак обновљен. Успешно преношење искуства потрошачима уграђено је у процес дизајнирања. Стога је развијен салон Алхарир који изражава женственост, визуелне елементе, раскошне боје и текстуре са пажњом на фине детаље како би додао више самопоуздања и удобности.