Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Напа

Black Hole Hood

Напа Асортиман капуљача дизајниран надахњујући црном рупом и црвом рупу чини производ прелепим и модерним обликом, што све изазива емоционалне осећаје и приступачно. То чини емотивне тренутке и лако је за време кувања. Лаган је, једноставан за постављање, лако се чисти и дизајниран је за модерне кухиње са унутрашњим површинама.

Продајни Центар

HuiSheng Lanhai

Продајни Центар С оцеанском тематиком сценског дизајна, заузмите свемирску душу, с квадратом пиксела као елементом визуелне комуникације, пустите децу у игри да истраже откривање учења и раста постану језгром случаја, слободно позиционирање простора представља фантастични ефекат образовања у забави. Од форме, скале, боје, структуре до психолошког сензорног искуства, концепт простора се наставља и обогаћује када се сви елементи интегришу и сударају.

Звучник

Black Hole

Звучник Црна рупа дизајнирана је на основу савремене интелигентне технологије, а у питању је Блуетоотх преносни звучник. Може да се повеже на било који мобилни телефон са различитим платформама, а постоји и УСБ прикључак за повезивање са спољним преносивим складиштем. Уграђена светлост може се користити као радна светлост. Такође, привлачан изглед Блацк Холе чини тако да се привлачан прибор за домаћинство може користити у дизајну ентеријера.

Преносни Блуетоотх Звучник

Black Box

Преносни Блуетоотх Звучник Ово је Блуетоотх преносни звучник. Лагана је и мала и има емоционални облик. Дизајнирао сам облик звучника Блацк Бок поједностављујући облик таласа. За слушање стерео звука поседује два звучника, леви и десни. Такође су ова два звучника сваки део таласног облика. Један је позитиван облик таласа и један негативан облик таласа. за коришћење, овај уређај може да повеже пар са другим електронским уређајима као што су мобилни и рачунар путем Блуетоотх-а и репродукује звук. Такође има дељење батерије. Склапајући два звучника, на столу се појављује црна кутија када се не користи.

Продајни Центар

Ad Jinli

Продајни Центар Овим пројектом обновљене су старе зграде на урбанистичкој парцели и дају се нова функционална мисија зградама да одговоре новим функционалним захтевима. Дизајнери покушавају навести људе да прихвате модеран стил у четверослојном граду, од преобразбе фасаде до дизајна ентеријера како би се осигурала интегритет реализације пројекта.

Преносни Звучник

Seda

Преносни Звучник Седа је основни функционални уређај за обавјештајну технологију. Држач оловке у средини је организатор простора. Такође, дигиталне функције као УСБ прикључак и Блуетоотх веза чине је као преносиви плејер и звучник са прилагођавањем коришћења за кућни простор. Светлосна трака уграђена у спољно тело делује као радна светлост. Такође, луксузан изглед луксузног изгледа тако да се привлачна кућна роба може користити у дизајну ентеријера. Такође, коришћење простора на бољи начин једна је од главних карактеристика Седа.