Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Тепих

Folded Tones

Тепих Теписи су инхерентно равне, циљ је био оспорити ову једноставну чињеницу. Илузија о тродимензионалности постиже се са само три боје. Разноликост тонова и дубина тепиха зависи од ширине и густине пруга, а не од велике палете боја које могу да стану у одређени простор, омогућавајући флексибилну употребу. Одозго или одоздо, тепих подсећа на пресавијени лим. Међутим, док седите или лежите на њему, илузија набора можда неће бити видљива. То доводи до употребе једноставних понављајућих линија које се могу уживати као апстрактни образац изблиза.

Хаљина

Nyx's Arc

Хаљина Када светлост продире кроз прозоре са финим нивоом, створиће ниво естетске осветљења, осветљења како би људе увео у собу кад је тајновит и миран ум, као Ник са мистериозним и тихим, употребом ламиниране тканине и завртите се да би стегнирали такву интерпретацију лепоте.

Огрлица

Extravaganza

Огрлица Елегантни цоллиер инспирисан руффовима, древним украсима врата који се могу видети на многим прелепим сликама КСВИ и КСВИИ века. Карактерише их модеран и модеран дизајн, поједностављујући типични стил руффова који га покушавају учинити модерним и савременим. Софистицирани ефекат који даје елеганцију кориснику, користећи црне или беле боје омогућава мноштво комбинација модерног и чистог дизајна. Једноделна огрлица, флексибилна и лагана. Не племенити материјал, али импозантног дизајна високог модног дизајна који овај колачић чини не само драгуљем већ и новим украсом каросерије.

Програм Дизајнерских Догађаја

Russian Design Pavilion

Програм Дизајнерских Догађаја изложбе, дизајнерски конкурси, радионице, едукативно савјетовање и издавачки пројекти са циљем промоције руских дизајнера и брендова у иностранству. Наше активности подстичу руске дизајнере да усаврше своја знања и вештине кроз међународне пројекте и помогну им да разумеју своју улогу у дизајнерској заједници, како да промовишу и учине своје производе конкурентним и стварају истинске иновације.

Паравент

Positive and Negative

Паравент Ово је производ који истовремено служи као функција и лепота, зачињен са наговештајем културе и корена. „Позитиван и негативан“ параван делује као подесива и покретна баријера за приватност која не омета или не омета простор. Исламски мотив даје ефект чипке који се одузима и обрнуто од материјала Кориана / Смоле. Слично као иин ианг, увек постоји мало доброг у лошем и увек мало лошег у добром. Када сунце залази на „Позитивно и негативно“, заиста је сјајни тренутак, а геометријске сенке обојите собу.