Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Сто За Кафу

Sankao

Сто За Кафу Санкао сто за кафу, "три лица" на јапанском, је елегантан комад намештаја који треба да постане важан карактер сваког модерног дневног боравка. Санкао је заснован на еволуционом концепту, који расте и развија се као живо биће. Избор материјала може бити само пуно дрво са одрживих плантажа. Санкао сто за кафу подједнако комбинује највишу технологију производње са традиционалном занатом, чинећи сваки комад јединственим. Санкао је доступан у различитим врстама пуног дрвета као што су ироко, храст или јасен.

Твс Слушалице

PaMu Nano

Твс Слушалице ПаМу Нано развија "невидљиве у уху" слушалице прилагођене младим корисницима и погодне за више сценарија. Дизајн се заснива на оптимизацији података о ушима више од 5.000 корисника, и коначно осигурава да ће већина ушију бити удобна када их носите, чак и када лежите на боку. Површина кућишта за пуњење користи специјалну еластичну тканину да сакрије индикаторско светло кроз интегрисану технологију паковања. Магнетно усисавање олакшава рад. БТ5.0 поједностављује рад док одржава брзу и стабилну везу, а аптКс кодек обезбеђује виши квалитет звука. ИПКС6 Водоотпорност.

Твс Слушалице

PaMu Quiet ANC

Твс Слушалице ПаМу Куиет АНЦ је скуп правих бежичних слушалица са активним поништавањем буке које би могле ефикасно да реше постојеће проблеме са буком. Покреће га двоструки Куалцомм водећи блуетоотх и дигитални независни чипсет за активно поништавање буке, укупно пригушење ПаМу Куиет АНЦ може да достигне 40дБ, што би могло ефикасно да смањи штету узроковану шумом. Корисници могу да прелазе између функције пролаза и активног поништавања буке у складу са различитим сценаријима, било у свакодневном животу или у пословним приликама.

Расветна Јединица

Khepri

Расветна Јединица Кхепри је подна лампа и такође привезак који је дизајниран на основу старих Египћана Кхепри, скарабеја, бога изласка јутарњег сунца и поновног рађања. Само додирните Кхепри и светло ће се упалити. Од таме до светлости, како су древни Египћани одувек веровали. Развијен из еволуције египатског облика скарабеја, Кхепри је опремљен ЛЕД диодом са могућношћу затамњивања која се регулише прекидачем сензора на додир који пружа три подешавања подесиву осветљеност додиром.

Идентитет, Брендирање

Merlon Pub

Идентитет, Брендирање Пројекат Мерлон Пуб-а представља целокупан дизајн бренда и идентитета новог угоститељског објекта у оквиру Тврде у Осијеку, старог барокног градског језгра, изграђеног у 18. веку као део великог система стратешки утврђених градова. У одбрамбеној архитектури, назив Мерлон значи чврсте, усправне ограде дизајниране да заштите посматраче и војску на врху тврђаве.

Паковање

Oink

Паковање Да би се обезбедила видљивост клијента на тржишту, одабран је разигран изглед и осећај. Овај приступ симболизује све квалитете бренда, оригиналне, укусне, традиционалне и локалне. Основни циљ коришћења амбалаже нових производа био је да се купцима представи прича о узгоју црних свиња и производњи традиционалних месних деликатеса највишег квалитета. Урађен је сет илустрација у техници линореза које приказују мајсторство. Саме илустрације представљају аутентичност и подстичу купца да размисли о Оинк производима, њиховом укусу и текстури.