Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Играчка

Werkelkueche

Играчка Веркелкуецхе је родно отворена радна станица која омогућава деци да се уроне у светове слободне игре. Комбинује формалне и естетске карактеристике дечијих кухиња и радних столова. Стога Веркелкуецхе нуде различите могућности за игру. Закривљена радна плоча од шперплоче може се користити као судопер, радионица или ски стаза. Бочни одељци могу да обезбеде простор за одлагање и скривање или да пеку хрскаве ролнице. Уз помоћ шарених и заменљивих алата деца могу да реализују своје идеје и на игрив начин опонашају свет одраслих.

Расветни Предмети

Collection Crypto

Расветни Предмети Црипто је модуларна колекција осветљења јер се може ширити вертикално и хоризонтално, у зависности од тога како су појединачни стаклени елементи који чине сваку структуру распоређени. Идеја која је инспирисала дизајн потиче из природе, посебно подсећајући на ледене сталактите. Посебност Црипто предмета је у њиховом живописном дуваном стаклу које омогућава да се светлост шири у многим правцима на веома мекан начин. Производња се одвија потпуно ручно израђеним процесом и крајњи корисник је тај који одлучује како ће коначна инсталација бити састављена, сваки пут на другачији начин.

Уметничка Фотографија

Talking Peppers

Уметничка Фотографија Фотографије Нус Ноус као да представљају људска тела или њихове делове, у стварности посматрач је тај који жели да их види. Када посматрамо било шта, чак и ситуацију, посматрамо то емотивно и из тог разлога често се препуштамо превари. На сликама Нус Ноус је евидентно како се елемент амбиваленције претвара у суптилну разраду ума која нас удаљава од стварности да би нас увела у имагинарни лавиринт састављен од сугестија.

Стаклена Флаширана Минерална Вода

Cedea

Стаклена Флаширана Минерална Вода Дизајн воде Цедеа инспирисан је Ладин Доломитима и легендама о феномену природног светла Енросадира. Узроковани њиховим јединственим минералом, Доломити светле у црвенкастој, горућој нијанси при изласку и заласку сунца, дајући пејзажу магичан амбијент. „Подсећајући на легендарни магични врт ружа“, паковање Цедеа има за циљ да ухвати овај тренутак. Резултат је стаклена боца која чини да вода блиста и бљешти до изненађујућег ефекта. Боје боце треба да подсећају на посебан сјај Доломита окупаних у црвеној ружи минерала и плаветнилу неба.

Водећа Продавница Чаја

Toronto

Водећа Продавница Чаја Најпрометнији тржни центар у Канади доноси нови дизајн продавнице воћних чајева од стране Студио Ииму. Пројекат водеће продавнице био је идеалан за потребе брендирања како би постао ново жариште у тржном центру. Инспирисана канадским пејзажом, прелепа силуета канадске Плаве планине утиснута је на позадини зида у целој радњи. Да би концепт претворио у стварност, Студио Ииму је ручно израдио скулптуру 275цм к 180цм к 150цм која омогућава потпуну интеракцију са сваким купцем.

Паковање Козметике Природе

Olive Tree Luxury

Паковање Козметике Природе Нови дизајн амбалаже за немачки бренд луксузне природне козметике преноси причу о уметничком, попут дневника, купању у топлим бојама. На први поглед наизглед хаотично, паковање при бољем прегледу преноси снажно јединство, поруку. Захваљујући новом концепту дизајна сви производи зраче природношћу, стилом, древним знањем о лечењу и модерном практичношћу.