Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Усб Флеш Уређај

Frohne eClip

Усб Флеш Уређај еЦлип је први светски УСБ флеш уређај са метричким равнилом. еЦлип је добио сребрну награду за дизајн иДА & Голден А '. еЦлип је лаган, уклапа се у привезак за кључеве и функционише попут копче за папир да бисте уредили папире, примања и новац. еЦлип штити личне податке, интелектуалну својину, податке о послодавцима, медицинске податке и пословне тајне сигурносним софтвером. еЦлип је дизајнирао Фрохне на Флориди. Златни конектор за меморију је отпоран на ударце, отпорност на огреботине, водоотпоран, алкохол, прашину, отпоран на хрђу и електромагнетно отпоран.

Моторна Тестера

Rotation Saw

Моторна Тестера Моторна ланчана тестера са окретном ручицом. Овај ланац има дршку која се окреће за 360 ° и зауставља се под унапред дефинисаним угловима. Уопште, људи сечу дрвеће водоравно или вертикално окрећући своје тестере под одређеним углом или нагињући или нагињући делове тела. На жалост, тестера често исклизне из корисничког хвата или корисник мора радити у неугодном положају, што може проузроковати повреде. Како би надокнадио такве недостатке, предложена пила је опремљена окретном ручицом тако да корисник може подесити углове сечења.

Декор Боца

Lithuanian vodka Gold. Black Edition

Декор Боца Златна вотка Голд. Блацк Едитион ”наследила је свој ексклузивни изглед из литванске народне уметности. Ромбови и јагодице, комбиновани од малих квадрата, врло су чести обрасци у литванској народној уметности. Иако су референце на ове националне мотиве добиле модерније облике - мистериозни прошли одрази трансформисани су у модерну уметност. Превладавајућа златна и црна боја наглашавају изузетан процес филтрације вотке кроз угљен и златне филтере. То је оно што чини „литванско вотко злато“. Блацк Едитион ”тако њежно и кристално чисто.

Календар

Calendar 2014 “Flowers”

Календар Дизајнирајте собу, уведите годишња доба - Календар Цвећа долази са дизајном ваза који садржи 12 различитих цвећа. Осветлите живот сваког месеца сезонским цветом. Квалитетни дизајни имају моћ да модификују простор и трансформишу умове својих корисника. Они нуде удобност гледања, држања и коришћења. Оне су прожете лакоћом и елементом изненађења, обогаћујући простор. Наши оригинални производи дизајнирани су по концепту Лифе витх Десигн.

Накит

Angels OR Demons

Накит Свакодневно смо сведоци непрестане борбе између добра и зла, таме и светлости, дана и ноћи, хаоса и реда, рата и мира, хероја и негативца. Без обзира на нашу религију или националност, испричана нам је прича о нашим сталним пратиоцима: анђео који сједи на нашем десном рамену и демон са леве стране, анђео нас убеди да чинимо добро и забележимо наша добра дела. Ђаво нас убеди. да радимо лоше и води евиденцију о нашим лошим делима. Анђео је метафора за наш "суперего", а ђаво представља "Ид" и сталну битку између свести и несвесног.

Етикете

Propeller

Етикете Пропеллер је колекција духова из разних крајева свијета, повезана с темом зрачних путовања и пилот путником као карактером марке. Карактеристике сваке врсте пића изложене су у бројним илустрацијама, натписима који подсећају на ваздухопловне значке и скице које служе као рецепти за коктеле. Вишеслојни дизајн употпуњен је разним тоновима обојене фолије, различитим лаковима, узорцима и рељефом.