Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Продајни Центар

Yango Poly Kuliang Hill

Продајни Центар Овај дизајн има за циљ да истражи како да донесе одушевљено искуство приградског идиличног живота, који покреће људе да воде добар живот и наводи људе да се крећу ка оријенталном песничком стану. Дизајнер користи модерну и једноставну вештину дизајна са природним и обичним материјалима. Фокусирајући се на дух и занемарујући форму, дизајн спаја елементе пејзажног зена и културе чаја, заљубљена осећања рибара, кишобран од уљаног папира. Руковањем детаљима уравнотежује функцију и естетику и чини живот уметничким.

Вила

Tranquil Dwelling

Вила Дизајн користи технике дизајна формалне равнотеже као основе за преношење оријенталне уметничке концепције. Усваја елементе бамбуса, орхидеје, цвета шљиве и пејзажа. Једноставни заслон настаје продужењем облика бамбуса одузимањем бетонске форме и зауставља се тамо где треба. Распоред дневног боравка и трпезарије горе-доле дефинише ограничење простора и оличава простор оријенталне перспективе који је оскудан и крпан. Око теме једноставног живота и лаганог путовања, покретне линије су јасне, то је нови покушај за животну средину људи.

Брендирање Салона Лепоте

Silk Royalty

Брендирање Салона Лепоте Циљ процеса брендирања је сврставање бренда у врхунску категорију бацајући поглед и осећај прилагођавања светским трендовима у шминкању и нези коже. Елегантан у свом ентеријеру и екстеријеру, нудећи клијентима луксузни одмор за повлачење у самопослуживање, а одлазак обновљен. Успешно преношење искуства потрошачима уграђено је у процес дизајнирања. Стога је развијен салон Алхарир који изражава женственост, визуелне елементе, раскошне боје и текстуре са пажњом на фине детаље како би додао више самопоуздања и удобности.

Паметни Кухињски Млин

FinaMill

Паметни Кухињски Млин ФинаМилл је снажна кухињска млиница са заменљивим и надопуњивим махунама зачина. ФинаМилл је једноставан начин за подизање кувања са смелим укусом свеже млевених зачина. Само махуне за вишекратну употребу напуните сувим зачинима или зачинским биљем, ставите махуну на место и притиском на дугме самељите тачну количину зачина која вам је потребна. Замените махуне зачина са само неколико кликова и наставите да кувате. То је једина брусилица за све ваше зачине.

Стан

Nishisando Terrace

Стан Овај кондоминијум састоји се од 4 куће на три спрата нижег обима и налази се на локацији у близини центра града. Решетка од кедра која окружује изван зграде штити приватност и избегава спутавање деградације тела зграде услед директне сунчеве светлости. Чак и са једноставним квадратним планом, спиралном 3Д конструкцијом направљеном повезивањем приватног врта на различитим нивоима, свака соба и ходник степеништа воде до максималне запремине ове зграде. Промена фасаде од кедрових плоча и контролисане пропорције могу омогућити да ова зграда и даље буде органска и да се стопи са тренутним променама у граду.

Породични Тржни Центар

Funlife Plaza

Породични Тржни Центар Фунлифе Плаза је породични тржни центар за забаву и образовање деце. Тежи стварању ходника тркачких аутомобила за децу да се возе аутомобилима током куповине родитеља, кућице на дрвету за децу која се пазе и играју унутра, „лего“ плафона са скривеним именом тржног центра који подстиче децу на машту. Једноставна бела позадина са црвеном, жутом и плавом, нека деца цртају и боје на зидовима, подовима и тоалету!