Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Календар

NTT EAST 2014 Calendar “Happy Town”

Календар Са вама градимо градове. Порука коју преноси НТТ Еаст Јапан Цорпорате Салес Промотион налази се у овом календару стола. Горњи део листова календар исечен је из разнобојних грађевина, а преклапајући се листови чине један сретан град. То је календар који сваког месеца може да мења сценографију линија зграда и испуњава вас осећајем да останете срећни целе године.

Календар

NTT COMWARE “Season Display”

Календар Ово је календар радног стола са изрезаним дизајном који садржи сезонске мотиве на изврсној утиснутости. Врхунац дизајна је када је приказан, сезонски мотиви постављени под углом од 30 степени за најбоље гледање. Овај нови образац изражава нови роман НТТ ЦОМВАРЕ за стварање нових идеја. Мисао се даје календарској функционалности са довољно простора за писање и линијама које владају. Добар је за брзо прегледавање и једноставан за употребу, препун оригиналности која га издваја од осталих календар.

Накит

odyssey

Накит Основна идеја мономера одисеје укључује прекривање волуминозних, геометријских облика са узорком на кожи. Из тога се развија интеракција јасноће и изобличења, транспарентности и прикривања. Сви геометријски облици и узорци могу се по жељи комбиновати, варирати и допуњавати додацима. Ова фасцинантна, једноставна идеја омогућава стварање готово неисцрпног асортимана дизајна, савршено усклађених с могућностима које нуди брзо прототипирање (3Д штампање), јер сваки купац може произвести потпуно индивидуални и јединствени предмет (посетите: ввв.мономер). еу-схоп).

Посуда За Прашину И Метлу

Ropo

Посуда За Прашину И Метлу Ропо је концепт прашине и метле са властитом равнотежом, који никада не пада на под. Захваљујући малој тежини резервоара за воду који се налази у доњем делу претинца за прашину, Ропо се природно уравнотежује. Након што лако обрише прашину помоћу усне шипке за прах, корисници могу да сломе метлу и посуду за прашину заједно и оставе је као једну јединицу без бриге да ће икада пасти. Модерни органски облик има за циљ да унесе једноставност у унутрашње просторе, а карактеристика љуљајућег веселог колебања намерава да забави кориснике док чистију под.

Фотеља

Baralho

Фотеља Фотеља Баралхо има упечатљив савремени дизајн састављен од чистих облика и равних линија. Ова фотеља направљена од набора и завара на брушеном алуминијумској плочи истиче се својим одважним намештајем који изазива снагу материјала. У једном је елементу спојена љепота, лакоћа и прецизност линија и углова.

Водећа Продавница

Lenovo

Водећа Продавница Леново Флагсхип Сторе има за циљ да побољша имиџ бренда пружајући публици платформу за повезивање и дељење кроз животни стил, услугу и искуство створено у продавници. Концепт дизајна замишљен је на основу мисије да се изврши прелазак са произвођача рачунарских уређаја на водећи бренд међу добављачима електроничке потрошње.