Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Постоље За Капут

Lande

Постоље За Капут Капут је дизајниран као изразито декоративна и функционална скулптура канцеларије, спој уметности и функције. Сматрало се да је композиција естетски облик који ће улепшати канцеларијски простор и заштитити данас већину иконе корпоративне одеће, Блазер. Крајњи резултат је врло енергичан и софистициран комад. Замишљено је да производ и трговина на мало буду дизајнирани тако да буду лагани, јаки и масовно производни.

Привезна Светиљка

Stratas.07

Привезна Светиљка Уз високу стандардну обраду и изврсност у сваком детаљу, настојимо створити једноставан, чист и безвременски дизајн. Нарочито Стратас.07, са својим савршено симетричним обликом апсолутно слиједи правила ове спецификације. Уграђени Ксицато КССМ Артист Сериес ЛЕД модул има индекс приказивања боја> / = 95, светлост 880лм, снагу 17В, температуру у боји 3000 К - топло бело (2700 К / 4000 К доступно на захтев) . Живот ЛЕД модула наводи произвођач са 50 000 сати - Л70 / Б50, а боја је конзистентна током животног века (1к2 корачни МацАдамс током животног века).

Календар

calendar 2013 “Rocking Chair”

Календар Столица за љуљање је стојећи календар у облику минијатурне столице. Пратите водич да саставите столицу за љуљање која се љуља напред-назад као права. Прикажите тренутни месец на наслону столице, а следећи месец на седишту. Живот са дизајном: Квалитетни дизајни имају моћ да модификују простор и трансформишу умове својих корисника. Они нуде удобност гледања, држања и коришћења. Оне су прожете лакоћом и елементом изненађења, обогаћујући простор. Наши оригинални производи дизајнирани су по концепту „Живот са дизајном“.

Електрични Бицикл

ICON E-Flyer

Електрични Бицикл ИЦОН и Винтаге Елецтриц сарађивали су у дизајнирању овог безвременског електричног бицикла. Дизајниран и изграђен у Калифорнији у малој запремини, ИЦОН Е-Флиер се удаје за винтаге дизајн са модерном функционалношћу, како би створио јасно и способно решење за лични транспорт. Карактеристике укључују распон од 35 миља, максималну брзину од 22 МПХ (тркачки режим од 35 МПХ!) И време пуњења од два сата. Спољни УСБ прикључак и тачка за пуњење, регенеративно кочење и најквалитетније компоненте широм света. ввв.ицонелецтрицбике.цом

Календар

calendar 2013 “Town”

Календар Град је комплет за израду папира са деловима који се могу слободно саставити у календар. Саставите зграде у различитим облицима и уживајте у стварању свог сопственог малог града. Живот са дизајном: Квалитетни дизајни имају моћ да модификују простор и трансформишу умове својих корисника. Они нуде удобност гледања, држања и коришћења. Оне су прожете лакоћом и елементом изненађења, обогаћујући простор. Наши оригинални производи дизајнирани су по концепту „Живот са дизајном“.

Сат

Ring Watch

Сат Ринг Ринг представља максимално поједностављење традиционалног ручног сата уклањањем бројева и руку у корист ова два прстена. Овај минималистички дизајн пружа чист и једноставан изглед који се савршено уклапа у естетику сата који привлачи пажњу. Круна са потписом и даље пружа ефикасно средство за промену сата док његов скривени е-инк екран показује живописне траке боја са изузетном дефиницијом, на крају одржавајући аналогни аспект уз истовремено пружање дужег трајања батерије.