Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Моторна Тестера

Rotation Saw

Моторна Тестера Моторна ланчана тестера са окретном ручицом. Овај ланац има дршку која се окреће за 360 ° и зауставља се под унапред дефинисаним угловима. Уопште, људи сечу дрвеће водоравно или вертикално окрећући своје тестере под одређеним углом или нагињући или нагињући делове тела. На жалост, тестера често исклизне из корисничког хвата или корисник мора радити у неугодном положају, што може проузроковати повреде. Како би надокнадио такве недостатке, предложена пила је опремљена окретном ручицом тако да корисник може подесити углове сечења.

Сет За Чај

Wavy

Сет За Чај Инспирисан травертинском терасом у природи, Вави је сет за чај који ће вам донети јединствено искуство чаја. Иновативне ручке развијене су да удобно стану у ваше руке. Увлачећи шалицу длановима, открит ћете да се отвара попут водене љиљанице и довести вас до тренутка мира.

Фотеља

Baralho

Фотеља Фотеља Баралхо има упечатљив савремени дизајн састављен од чистих облика и равних линија. Ова фотеља направљена од набора и завара на брушеном алуминијумској плочи истиче се својим одважним намештајем који изазива снагу материјала. У једном је елементу спојена љепота, лакоћа и прецизност линија и углова.

Систем Отвореног Посуђа

Osoro

Систем Отвореног Посуђа Иновативни карактер ОСОРО-а је да комбинује квалитетно витрифицирани порцулан и његову типичну сјајну кожу бјелокости са функцијом погодном за чување хране у фрижидеру или замрзивачу и за кухање у парној пећници или микроталасној. Једноставан, модуларни облик и различити елементи могу се сложити како би се уштедио простор, флексибилно комбинован и затворен вишебојним силиконским О-Сеалер-ом или О-конектором тако да храна остане добро затворена у њему. ОСОРО се може универзално користити елиминишући потребу за нашим свакодневним животом.

Славине

Electra

Славине Електра која нема засебне дршке привлачи све због своје елеганције и паметног изгледа пресудно је да буду јединствени за кухиње. Спуштајући дигитални миксер за судопе пружа корисницима слободу кретања у кухињама, истовремено нудећи могућности две различите функције протока. На предњој страни електро, електронски јастучић вам омогућава приступ свим функцијама, било када се спреј стави у млаз или у вашу руку само врхом прста који можете контролисати.

Славине

Electra

Славине Елецтра која се сматра представником дигиталне употребе у арматурном сектору комбинује технологију са дизајном како би нагласила дигитално дизајнерско доба. Славине које немају одвојену дршку привлаче све због своје елеганције и паметног изгледа, пресудно је да буду јединствене у влажним просторима. Тастери са екраном осетљивим на додир компаније Елецтра нуде више ергономског решења. „Ецо Минд“ славине пружају кориснику максималну ефикасност у уштеди. Ова карактеристика посебно доприноси будућим генерацијама