Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Улична Клупа

Ola

Улична Клупа Ова клупа, дизајнирана према стратегијама еколошког дизајна, подиже улични намештај на нови ниво. Једнако код куће у градском или природном окружењу, флуидне линије стварају различите могућности седења унутар једне клупе. Коришћени материјали су рециклирани алуминијум за подлогу и челик за седиште, изабрани због својих својстава која се могу рециклирати и издржљива; има сјајну и отпорну завршну обраду прашкастом плочом, идеалну за употребу на отвореном у свим временским условима. Дизајнирали су их у Мекицо Цитију Даниел Олвера, Хиросхи Икенага, Алице Пегман и Кариме Тосца.

Славина

Amphora

Славина Серија Амфора дизајнирана је за повезивање прошлости и будућности и даје прилику да се искусе основни и функционални облици древних времена. Није било лако као данас направити приступачну воду из нашег живота тих дана. Необични облик славине долази из векова пре данас, али је њен уложак за уштеду воде донео сутра. Ретро славина дизајнирана од уличних фонтана древних времена и уноси естетику у ваше купаонице.

Умиваоник

Serel Wave

Умиваоник Умиваоник СЕРЕЛ Ваве заузима своје место у модерним купаоницама својим номинативним линијама, функционалним решењима и импресивним квалитетом. Умиваоник СЕРЕЛ Ваве; док мења тренутну перцепцију двоструког умиваоника својим јединственим обликом посуде, укључује и употребу одраслих и детета заједно са својим естетским обликом. Поред употребе као дечијег базена, пружа функцију за отпатке и чишћење ципела које се користе у исламској култури. Општи приступ дизајнирању умиваоника је модернизам и функционалност. Овај приступ утиче на дизајн тако важно.

Купаонски Сет

LOTUS

Купаонски Сет Одраз на купатила Лотусовог цвећа ... Лотус купаоница је примењена инспирацијом из облика лишћа Лотусовог цвета. Зхоу Дунии који предаје Конфуцијеву филозофију рекао је: "Свиђа ми се цвет Лотуса, јер расте у блату и никад се не запрља", у његов дискурс. Листови лотоса су одбојник од прљавштине као што је овде наведено. Листовна структура цвијета Лотус имитирала је у производњи ове серије

Унутрашња Расвета

Jordan Apotheke

Унутрашња Расвета Подржавајући експресивну архитектуру унутрашњости апотеке, функционалне светиљке су по свом изгледу неупадљиве и скрећу пажњу на њихов ефекат светлости уместо на њихов дизајн. Свјетиљке за основну расвјету интегриране су у привјесне свјетиљке које прате облик намјештаја или су постављене на бочним странама спуштеног плафона, држећи га што је могуће мање од свјетла. Тако се корисници могу фокусирати на траг светлости који води кроз љекарну, а састоји се од РГБ-ЛЕД освјетљених плочица које одговарају боји исто толико динамички освјетљених бројача

То Је Зидни Вц Пан

SEREL Purity

То Је Зидни Вц Пан Док чистоћа ВЦ шкољке улази у доминацију меких прелаза, она такође оставља једноставне и минималне ветри у окружењу. Не само да утиче на свог корисника својом естетиком, већ се сусреће са чистоћом и невиношћу и поштује природу. Општи приступ у дизајнирању седишта прекривача седишта са механизмом за закључавање, тоалетним седиштима ВЦ-а, су контролни тастери који се убацују у унутрашњи део навлаке. Дугмад са којима корисник контактира постављају се на подручја која су најтеже запрљана, па то пружа додатну предност у погледу хигијене.