Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Бежични Звучник

Saxound

Бежични Звучник Сакоунд је јединствен концепт инспирисан неким од водећих говорника у свету. То је спој најбоље иновације која је направљена пре неколико година, спојем наше сопствене иновације, што га чини потпуно новим искуством за Основни елементи Сакоунд-а су цилиндричног облика и склопа навоја. Димензије Сакоунд-а су инспирисане из обичног компактног диска пречника 13 центиметара и висине од 9,5 центиметара, који се може померити једном руком. Састоји се од две 1 "Високотонци, два 2" средња драјвера и бас радијатор распоређени у тако малом фактору форме.

Столица

DARYA

Столица У ствари, ову столицу је инспирисала прелепа девојка тинејџерка, прелепа, разиграна девојка која је порекла, елегантна и истовремено опуштена! са дугом тонираном руком и ногама. ово је столица коју сам дизајнирао с љубављу и све је ручно исклесано. Име те девојке је "Дарја."

Блуетоотх Слушалице

Bluetrek Titanium +

Блуетоотх Слушалице Ова нова "Титаниум +" слушалица из Блуетрека, довршена стилским дизајном који симболизује "посезање" (узлетна цев која се протеже од кружног ухог дела), уграђена у издржљив материјал - легуру метала алуминијума и, углавном, опремљена могућностима да бисте преносили аудио сигнал са најновијих паметних уређаја. Функција брзог пуњења омогућава продужење разговора у трену. Патентирани дизајн постављања батерија омогућава да се балансира тежина на слушалицама како би се повећала удобност употребе.

Мијешалица За Умиваоник За Славине

Straw

Мијешалица За Умиваоник За Славине Дизајн мешалице за умиваоник са сламком је инспирисан у цевастим облицима младих и забавних сламки за пиће које долазе с освежавајућим напитком љети или топлим напитком зими. Овим пројектом желели смо истовремено да створимо објекат савременог, смелог и забавног дизајна. Претпостављајући да је умиваоник резервоар, првобитна идеја је намеравала да истакне славину као контактни елемент са корисником, баш као што су и сламке за пиће контактна тачка са пићем.

Мијешалица За Умиваоник За Славине

Smooth

Мијешалица За Умиваоник За Славине Дизајн мешалице за умиваоник Смоотх славина инспирисан је у најчишћем облику цилиндра, чинећи природну последицу цеви где тече све док не стигне до корисника. Намеравали смо да деконструишемо уобичајене сложене форме које ова врста производа има, што је резултирало глатким цилиндричним и сасвим минималистичким обликом. Елегантни изглед изазван линијама постаје прилично изненађујући када овај објект преузме функцију корисничког интерфејса, јер је ово модел који комбинује динамични дизајн са савршеном функционалношћу мешалице за умиваоник.

Кућиште За Преносне Батерије

Parallel

Кућиште За Преносне Батерије Као и иПхоне 5, Параллел је спреман да потрошаче осјети супер батеријом од 2.500мАх - то је пуних 1.7Кс више животног века. Ово је изузетно погодно за потрошаче који су увек у покрету и у потпуности користе могућности иПхоне-а. Параллел је одвојива батерија са комплементарним тврдим поликарбонатним кућиштем. Прикључите се када је потребно више енергије. Извадите да олакшате тежину. Ергономско је дизајниран да се добро уклапа у ваше руке. Уз уграђени громобрански кабл и 5 боја које одговарају заштитном кућишту, дели исту дужину као и иПхоне 5.