Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Играчка

Movable wooden animals

Играчка Животињске играчке разноликости крећу се на различите начине, једноставно, али забавно. Апстрактни животињски облици апсорбују децу да их замисле. У групи има 5 животиња: свиња, патка, жирафа, пуж и диносаур. Дуцкова глава помиче се с десна на лијево када га подигнете са стола, изгледа да вам каже "НЕ"; Глава жирафе може се померати одоздо и надоле; Свињски нос, пужеве и Диносаурове главе померају се изнутра према споља када окренете репове. Сви покрети усмеравају људе и возе децу да се играју на различите начине, попут вучења, гурања, окретања итд.

Роли Поли, Покретне Дрвене Играчке

Tumbler" Contentment "

Роли Поли, Покретне Дрвене Играчке Како имати дугу? Како загрлити летњи ветар? Увек ме додирују неке суптилне ствари и осећам се врло задовољно и срећно. Како чувати и како га посједовати? Доста је добра као и гозба. Желео бих да обликујем различите врсте материјала на једноставан и смешан начин. Нека се деца играју са њима да препознају физички свет, стимулишу машту и помогну им да разумеју своје окружење.

Колијевка, Столице За Љуљање

Dimdim

Колијевка, Столице За Љуљање Лиссе Ван Цаувенберге створио је ово својеврсно мултифункционално решење које служи као столица за љуљање, али и као колијевка када се две Димдимове столице споје заједно. Свака столица за љуљање је сачињена од дрвета са челичним носачима и завршена је фурниром од ораха. Две столице се могу монтирати једна уз другу уз помоћ две скривене стезаљке испод седишта и тако се формирају колијевка за бебе.

Чајник И Чајник

EVA tea set

Чајник И Чајник Овај заводљиво елегантан чајник са одговарајућим шољама има беспрекорно улити и у њему је задовољство уживати. Необичан облик ове чајне чаше са изливом излива и расте из тела посебно је добар подлога. Шалице су свестране и тактилне да се на различите начине стрше у ваше руке, јер свака особа има свој приступ држању шољице. Доступан је у сјајној белој боји са посребреним прстеном или црном мат порцуланом са сјајним белим поклопцем и белим обручима. Филтрирани нехрђајући челик уграђен је унутра. ДИМЕНЗИЈЕ: чајник: 12,5 к 19,5 к 13,5 шољица: 9 к 12 к 7,5 цм.

Сат

Zeitgeist

Сат Сат одражава зеитгеист, који је повезан са паметним, технолошким и издржљивим материјалима. Високотехнолошко лице производа представљено је полусмерским угљеником и временским дисплејом (лагане рупе). Угљен замењује метални део, као реликт прошлости и наглашава функциони део сата. Одсуство централног дела показује да иновативна ЛЕД индикација замењује класични сатни механизам. Меко позадинско осветљење може се подесити у складу са омиљеном бојом њиховог власника, а сензор светлости ће пратити јачину осветљења.

Хранилица

Food Feeder Plus

Хранилица Фоод Феедер Плус не само да помаже деци да једу сами, већ такође значи и већу независност за родитеље. Бебе их могу држати за себе и сисати и жвакати након што здробите храну коју су направили родитељи. Фоод Феедер Плус одликује се већим, флексибилним силиконским кесама да задовоље растући апетит беба. То је неопходно храњење које омогућава малим деци да безбедно истражују и уживају у свежој чврстој храни. Намирнице не треба да се чисте. Једноставно ставите храну у силиконску врећицу, затворите браву и бебе могу уживати у самохрањењу свежом храном.