Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Дифузор Ароме

Magic stone

Дифузор Ароме Магиц Стоне је много више од кућанских апарата, у стању је створити чаробну атмосферу. Његов облик је инспирисан природом, размишљајући о камену, изглађеном водом реке. Водени елемент симболично је представљен таласом који одваја горњи од доњег дела тела. Вода је кључни елемент овог производа који помоћу ултразвука распршује воду и мирисно уље, стварајући хладну пару. Мотив таласа служи за стварање атмосфере кроз ЛЕД светлост која несметано мења боје. Повлачењем поклопца активирате дугме за капацитет који контролише све функције.

Играчке

Minimals

Играчке Минимали су симпатична линија модуларних животиња које карактерише употреба примарне палете боја и геометријских облика. Назив потиче од речи "минимализам" и контракције "Мини-животиња". Свакако, они имају за циљ да разоткрију суштину играчке уклањањем свих небитних облика, карактеристика и концепата. Заједно стварају пантоне боја, животиња, одеће и архетипова, подстичући људе да одаберу лик са којим се идентификују.

Бежични Звучник

Saxound

Бежични Звучник Сакоунд је јединствен концепт инспирисан неким од водећих говорника у свету. То је спој најбоље иновације која је направљена пре неколико година, спојем наше сопствене иновације, што га чини потпуно новим искуством за Основни елементи Сакоунд-а су цилиндричног облика и склопа навоја. Димензије Сакоунд-а су инспирисане из обичног компактног диска пречника 13 центиметара и висине од 9,5 центиметара, који се може померити једном руком. Састоји се од две 1 "Високотонци, два 2" средња драјвера и бас радијатор распоређени у тако малом фактору форме.

Столица

DARYA

Столица У ствари, ову столицу је инспирисала прелепа девојка тинејџерка, прелепа, разиграна девојка која је порекла, елегантна и истовремено опуштена! са дугом тонираном руком и ногама. ово је столица коју сам дизајнирао с љубављу и све је ручно исклесано. Име те девојке је "Дарја."

Блуетоотх Слушалице

Bluetrek Titanium +

Блуетоотх Слушалице Ова нова "Титаниум +" слушалица из Блуетрека, довршена стилским дизајном који симболизује "посезање" (узлетна цев која се протеже од кружног ухог дела), уграђена у издржљив материјал - легуру метала алуминијума и, углавном, опремљена могућностима да бисте преносили аудио сигнал са најновијих паметних уређаја. Функција брзог пуњења омогућава продужење разговора у трену. Патентирани дизајн постављања батерија омогућава да се балансира тежина на слушалицама како би се повећала удобност употребе.

Мијешалица За Умиваоник За Славине

Straw

Мијешалица За Умиваоник За Славине Дизајн мешалице за умиваоник са сламком је инспирисан у цевастим облицима младих и забавних сламки за пиће које долазе с освежавајућим напитком љети или топлим напитком зими. Овим пројектом желели смо истовремено да створимо објекат савременог, смелог и забавног дизајна. Претпостављајући да је умиваоник резервоар, првобитна идеја је намеравала да истакне славину као контактни елемент са корисником, баш као што су и сламке за пиће контактна тачка са пићем.