Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Постоље За Капут

Lande

Постоље За Капут Капут је дизајниран као изразито декоративна и функционална скулптура канцеларије, спој уметности и функције. Сматрало се да је композиција естетски облик који ће улепшати канцеларијски простор и заштитити данас већину иконе корпоративне одеће, Блазер. Крајњи резултат је врло енергичан и софистициран комад. Замишљено је да производ и трговина на мало буду дизајнирани тако да буду лагани, јаки и масовно производни.

Привезна Светиљка

Stratas.07

Привезна Светиљка Уз високу стандардну обраду и изврсност у сваком детаљу, настојимо створити једноставан, чист и безвременски дизајн. Нарочито Стратас.07, са својим савршено симетричним обликом апсолутно слиједи правила ове спецификације. Уграђени Ксицато КССМ Артист Сериес ЛЕД модул има индекс приказивања боја> / = 95, светлост 880лм, снагу 17В, температуру у боји 3000 К - топло бело (2700 К / 4000 К доступно на захтев) . Живот ЛЕД модула наводи произвођач са 50 000 сати - Л70 / Б50, а боја је конзистентна током животног века (1к2 корачни МацАдамс током животног века).

Електрични Бицикл

ICON E-Flyer

Електрични Бицикл ИЦОН и Винтаге Елецтриц сарађивали су у дизајнирању овог безвременског електричног бицикла. Дизајниран и изграђен у Калифорнији у малој запремини, ИЦОН Е-Флиер се удаје за винтаге дизајн са модерном функционалношћу, како би створио јасно и способно решење за лични транспорт. Карактеристике укључују распон од 35 миља, максималну брзину од 22 МПХ (тркачки режим од 35 МПХ!) И време пуњења од два сата. Спољни УСБ прикључак и тачка за пуњење, регенеративно кочење и најквалитетније компоненте широм света. ввв.ицонелецтрицбике.цом

Градска Клупа

Eternity

Градска Клупа Две седеће клупе направљене од течног камена. Две робусне јединице пружају удобан и пријатан доживљај седења, а истовремено воде рачуна о стабилности система. Завршеци клупе постављени су на такав начин да неутралише и најмањи покрет. То је клупа која поштује постојећу инфраструктуру урбаног окружења. Уведена је једноставна инсталација на лицу места. Сидришта више нема, само испустите и заборавите. Пазите, вечност је близу. Ох да.

Комода За Ладице, Столице И Столове

Ludovico Office

Комода За Ладице, Столице И Столове Као и код главног намештаја Лудовицо, и ова канцеларијска верзија обвиоулсија има исти принцип који треба да сакријете пуну столицу у фиоци, а да столица не буде примећена и виђена као део главног намештаја. Већина ће помислити да су столице још пар ладица. Тек кад се повучемо натраг, видимо столицу која буквално излази из тако препуног простора испуњеног ладицама. Инспирација је у великој мери потекла од посете Питтамиглиовој касти и свим њеним симболичким, скривеним порукама, као и скривеним и неочекиваним вратима или пуним собама.

Намештај Који Се Трансформише

Ludovico

Намештај Који Се Трансформише Начин на који штеди простор је прилично оригиналан, с двије столице потпуно скривене унутар ладице. Када се ставите у главни намештај, не схватате да су, изгледа, ладице заправо две одвојене столице. Такође можете да имате стол који се може користити као радни сто када се извади из главне конструкције. Главна се структура састоји од четири ладице и претинца непосредно изнад горње ладице у коју можете похранити много ствари. Главни материјал кориштен за овај намештај, беигн еуцалиптус фингерјоинт, је еколошки прихватљив, невероватно отпоран, тврд и има веома јаку визуелну привлачност.