Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
За Несметано Ћаскање

USB Speaker and Mic

За Несметано Ћаскање ДИКСИКС УСБ звучник и микрофон дизајнирани су тако да раде. Микрофон је идеалан за разговор без руку преко интернета, микрофон је окренут према вама како бисте јасно пренијели свој глас примаоцу и звучник ће глас пренијети од особе са којом комуницирате.

Сто, Трестирка, Постоље

Trifold

Сто, Трестирка, Постоље Облик Трифолда информисан је комбинацијом трокутастих површина и јединственим редоследом прегиба. Има минималистички, али сложен и скулптурални дизајн, из сваког угла открива јединствену композицију. Дизајн се може прилагодити различитим потребама, а да не угрози његов структурни интегритет. Трифолд је приказ дигиталних метода израде и употребе нових производних технологија, попут роботике. Процес производње је развијен у сарадњи са роботском компанијом за производњу, која је специјализована за савијање метала са 6-осним роботима.

Играчка

Movable wooden animals

Играчка Животињске играчке разноликости крећу се на различите начине, једноставно, али забавно. Апстрактни животињски облици апсорбују децу да их замисле. У групи има 5 животиња: свиња, патка, жирафа, пуж и диносаур. Дуцкова глава помиче се с десна на лијево када га подигнете са стола, изгледа да вам каже "НЕ"; Глава жирафе може се померати одоздо и надоле; Свињски нос, пужеве и Диносаурове главе померају се изнутра према споља када окренете репове. Сви покрети усмеравају људе и возе децу да се играју на различите начине, попут вучења, гурања, окретања итд.

Роли Поли, Покретне Дрвене Играчке

Tumbler" Contentment "

Роли Поли, Покретне Дрвене Играчке Како имати дугу? Како загрлити летњи ветар? Увек ме додирују неке суптилне ствари и осећам се врло задовољно и срећно. Како чувати и како га посједовати? Доста је добра као и гозба. Желео бих да обликујем различите врсте материјала на једноставан и смешан начин. Нека се деца играју са њима да препознају физички свет, стимулишу машту и помогну им да разумеју своје окружење.

Колијевка, Столице За Љуљање

Dimdim

Колијевка, Столице За Љуљање Лиссе Ван Цаувенберге створио је ово својеврсно мултифункционално решење које служи као столица за љуљање, али и као колијевка када се две Димдимове столице споје заједно. Свака столица за љуљање је сачињена од дрвета са челичним носачима и завршена је фурниром од ораха. Две столице се могу монтирати једна уз другу уз помоћ две скривене стезаљке испод седишта и тако се формирају колијевка за бебе.

Чајник И Чајник

EVA tea set

Чајник И Чајник Овај заводљиво елегантан чајник са одговарајућим шољама има беспрекорно улити и у њему је задовољство уживати. Необичан облик ове чајне чаше са изливом излива и расте из тела посебно је добар подлога. Шалице су свестране и тактилне да се на различите начине стрше у ваше руке, јер свака особа има свој приступ држању шољице. Доступан је у сјајној белој боји са посребреним прстеном или црном мат порцуланом са сјајним белим поклопцем и белим обручима. Филтрирани нехрђајући челик уграђен је унутра. ДИМЕНЗИЈЕ: чајник: 12,5 к 19,5 к 13,5 шољица: 9 к 12 к 7,5 цм.