Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Вентилирана Окретна Врата

JPDoor

Вентилирана Окретна Врата ЈПДоор је окретна врата прилагођена корисницима која се спајају са системом прозора јалоусие који помажу у стварању протока вентилације и истовремено штеде простор. Дизајн се односи на прихватање изазова и њихово решавање уз појединачно истраживање, технике и верујте. Дизајн није правилан или погрешан, заиста је субјективан. Међутим, велики дизајни испуњавају потребе и потребе крајњег корисника или имају велики утицај на заједницу. Свијет је препун различитог дизајнерског приступа у сваком кутку, стога не одустајте од истраживања, „останите гладни будите глупи - Стеве Јоб“.

Вишенаменски Сто

Bean Series 2

Вишенаменски Сто Ову табелу су дизајнирали дизајнери принципа Беан Буро, Кенни Кинугаса-Тсуи и Лорене Фауре. Пројекат је инспирисан виггли облицима Френцх Цурвес и загонеткама, а служи као централни комад у канцеларијској конференцијској сали. Укупни облик препун је вигглеса, што је драматичан одмак од традиционалног формалног корпоративног конференцијског стола. Три дела стола могу се конфигурирати у различите свеукупне облике како би се прилагодили распореди седења; стално стање промена ствара разиграну атмосферу за креативни уред.

Мултифункционална Столица

charchoob

Мултифункционална Столица Кубични облик производа одржава га стабилним и уравнотеженим у свим правцима. Штавише, тросмерна употреба производа у формалном, неформалном и пријатељском етикету могућа је само окретањем столица од 90 степени. Овај је производ дизајниран на начин да буде што лакши (4кг) узимајући у обзир све аспекте његове функционалности. Овај циљ је постигнут одабиром лаких материјала и сличних рамова како би тежина производа била што мања.

40 "лед Телевизор

GlassOn

40 "лед Телевизор То је колекција оквира без оквира с различитим дизајнерским рјешењима у промјењивим величинама са стакленим елементом. Елеганција створена транспарентношћу стакла наставља се грациозношћу металних завршних обрада који окружују дисплеј у великим димензијама. Без навикнутог пластичног предњег поклопца и оквира, дизајн се односи кроз виртуелни свет и публику са драстично смањеном дебљином у производима од 40 ", 46" и 55 ". Цео метални оквир који држи стаклену предњу страну побољшава квалитет дизајна са прецизним детаљима везе различити материјали.

Сет Топ Бок

T-Box2

Сет Топ Бок Т-Бок2 је нови технички уређај који интегрише Интернет, мултимедију и комуникацију, а нуди кућним корисницима разнородне интерактивне услуге, укључујући масовну репродукцију интернетског садржаја и ХД видео позиве. Спајајући СТБ на ТВ у окружењу породичне мреже, корисник може брзо надоградити заједнички телевизор на паметни телевизор, који породичним корисницима доноси одличан АВ забавни доживљај.

Купаонски Намештај

Sott'Aqua Marino

Купаонски Намештај Колекција Сотт'Акуа Марино са својим креативним детаљима о подводном свету до купатила нуди луксуз дизајнирања сопственог купатила користећи широк спектар могућности модулације. Сот'Акуа Марино је у могућности да понуди јединствен дизајн дизајн за све купатило са својом флексибилношћу која се користи са једноструким или двоструким ормарићима са судопером. Округло огледало причвршћено на зид вешалицом такође има скривени систем осветљења. Отомански комода од цедра на точковима функционише и као корпа за прање веша.