Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Сат

Zeitgeist

Сат Сат одражава зеитгеист, који је повезан са паметним, технолошким и издржљивим материјалима. Високотехнолошко лице производа представљено је полусмерским угљеником и временским дисплејом (лагане рупе). Угљен замењује метални део, као реликт прошлости и наглашава функциони део сата. Одсуство централног дела показује да иновативна ЛЕД индикација замењује класични сатни механизам. Меко позадинско осветљење може се подесити у складу са омиљеном бојом њиховог власника, а сензор светлости ће пратити јачину осветљења.

Хранилица

Food Feeder Plus

Хранилица Фоод Феедер Плус не само да помаже деци да једу сами, већ такође значи и већу независност за родитеље. Бебе их могу држати за себе и сисати и жвакати након што здробите храну коју су направили родитељи. Фоод Феедер Плус одликује се већим, флексибилним силиконским кесама да задовоље растући апетит беба. То је неопходно храњење које омогућава малим деци да безбедно истражују и уживају у свежој чврстој храни. Намирнице не треба да се чисте. Једноставно ставите храну у силиконску врећицу, затворите браву и бебе могу уживати у самохрањењу свежом храном.

Вишеслојни Систем Зидних Завеса

GLASSWAVE

Вишеслојни Систем Зидних Завеса ГЛАССВАВЕ мултиаксиални систем завеса омогућава отварање врата већој флексибилности у дизајнирању стаклених зидова за масовну производњу. Овај нови концепт у зидовима завеса заснован је на принципу вертикалних шкољки са цилиндричним, а не правоугаоним профилима. Овај дефинитивно иновативан приступ значи да се могу створити структуре са вишесмјерним везама, повећавајући десет пута могуће геометријске комбинације у монтажи стаклених зидова. ГЛАССВАВЕ је систем малих успона намењен тржишту карактеристичних зграда са три или мање спратова (величанствене дворане, салони, атријуми итд.)

Производња / Постпродукција / Емитовање

Ashgabat Tele-radio Center ( TV Tower)

Производња / Постпродукција / Емитовање Асхгабат Теле - Радио Центер (ТВ Товер) је монументална зграда, висока 211 м, која се налази у јужном периферији Асхгабата, главног града Туркменистана, на брду 1024 м надморске висине. ТВ Товер је главно средиште за производњу радио и ТВ програма, постпродукцију и емитовање. И један је од најбољих примера најсавременије дигиталне технологије. ТВ Товер је Туркменистан учинио пиониром ХД земаљског емитовања у Азији. ТВ Товер је највећа технолошка инвестиција у последњих 20 година у емитовању.

Утоваривач На Котачима

Arm Loader

Утоваривач На Котачима Утоваривач који углавном ради на неуједначеним основама може узроковати возача озбиљну мучнину у кретању и такодје може да проузрокује брзи умор. Међутим, 'АРМ ЛОАДЕР' омогућава препознавање координатних тачака на тлу и помаже да возачко седиште буде стабилно и да не лута. Стога возачу помаже да се не осећа уморно и омогућава им да безбедно обављају свој посао.

Усб Флеш Уређај

Frohne eClip

Усб Флеш Уређај еЦлип је први светски УСБ флеш уређај са метричким равнилом. еЦлип је добио сребрну награду за дизајн иДА & Голден А '. еЦлип је лаган, уклапа се у привезак за кључеве и функционише попут копче за папир да бисте уредили папире, примања и новац. еЦлип штити личне податке, интелектуалну својину, податке о послодавцима, медицинске податке и пословне тајне сигурносним софтвером. еЦлип је дизајнирао Фрохне на Флориди. Златни конектор за меморију је отпоран на ударце, отпорност на огреботине, водоотпоран, алкохол, прашину, отпоран на хрђу и електромагнетно отпоран.