Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Лампа

Mobius

Лампа Мобиус прстен даје инспирацију за дизајн Мобиус лампи. Једна трака лампе може имати две сенчне површине (тј. Двострану површину), предњу и обрнуту страну, које ће удовољити свеобухватној потражњи за осветљењем. Његов посебан и једноставан облик садржи мистериозну математичку лепоту. Стога ће се више ритмичке лепоте вратити у кућни живот.

Вежба Силиконска Боца За Воду

Happy Aquarius

Вежба Силиконска Боца За Воду Хаппи Акуариус је сигурна боца воде са добрим приањањем за све узрасте. Има глатки осмех закривљеног дизајна и упечатљив изглед обостраних боја, који представљају осећај младости, енергије и моде. Направљен од 100% силикона који се може рециклирати, одржавајући распон температуре од 220 °. Ц до -40 °. Ц, није избелио пластификатор и не садржи БПА. Мекани премаз на додир пружа свиленкаст осећај, лепо се држи и држи. Пролећност, еластичност и шупља структура омогућавају боци да делује као хватаљка за руке, као и лагани гумб.

Хотелски Садржаји

Marn

Хотелски Садржаји Имајући инспирацију за свечане залогаје традиционалне таинанске културе (стари град на Тајвану препуном културног наслеђа), претварајући их у низ хотелских садржаја, ова серија свечаних залогаја локално увек позната као „Марн“, значи испуњење у кинеској култури; торта од пиринча у облику корњаче у облику сапуна за руке и сапуна, торта од махунарки у облику тоалетних потрепштина, слатка кнедла у облику танг јуана као крема за руке и паприка & амп; Таинан торта од браон шећера као сет чаја. Таинанска културна баштина могла би бити широко распрострањена у свијету, јер је хотел лијепа платформа за промоцију локалне културе.

Ламинирана Бамбусова Столица

Kala

Ламинирана Бамбусова Столица Кала, столица израђена од ламинираног бамбуса са механизмом за увлачење у централну осовину. Структура кишобрана од уљног папира узевши за своју инспирацију, ламинирана трака од бамбуса топло се пече и учвршћује у дрвеном калупу који се савијао у облик, показујући своју једноставност и оријенталну шармантност. Занимљиво је да је еластичност ламиниране конструкције од бамбуса и механизам који се увлачи у средишњу осовину наћи када је интеракција сјела на столицу Кала и спуштат ће се лагано и глатко, а кад неко устане са столца Кала, вратиће се натраг на своје мјесто .

Игра За Вежбање Дисања

P Y Lung

Игра За Вежбање Дисања Дизајн уређаја налик на играчке за све узрасте тако да ће сви имати користи од редовних тренинга са дахом за повећање капацитета плућа пухањем лопте за пролазак кроз стазе са различитим контролним тачкама за контролу удаха и издисаја ваздуха. Стазе се испоручују у различитим модулима, флексибилним и заменљивим. Структура магнетног механизма дизајнирана у алату за изградњу даха која омогућава прилагођавање нечијем респираторном стању.

Сет Намештаја

ChuangHua Tracery

Сет Намештаја ЦхуангХуа Трацери одговара за кућни деко, комерцијални простор, хотел или студио, чија је суштина инспирисана ЦхуангХуа, кинеским узорком решетки прозора. Користећи технологију савијања лима и премаза у праху у живој црвенкастој боји, поставивши се потпуно белом која је просветлила њен свечани изглед, чинећи их слободним од металне слике тврдог, хладног и тешког. Естетски једноставан, чист и уредан у свом структуралном облику дизајниран, када светлост прође кроз образац ласерског резања, сенка се пројицира на околни зид и под, што показује сјај лепоте.