Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Купаонски Сет

FRACTURE

Купаонски Сет Јединствени стил керамичке санитарне опреме, изванредан дизајн линија лома стакла Коментар Деконструктивизам ... Фрактура Дезинтеграција интегритета компоненти конструкције, игре на површинама, како би се направили геометријски елементи дизајна попут екстеријера производа и померали деконструктивистички стил заснован. серија као пример фрактуре Биен наишла је на једну од најупечатљивијих серија.

Ормар За Вечеру

Baan

Ормар За Вечеру "баан" је врста ормара који је посебно дизајниран за употребу вечере. Јединствен је изглед и снага која је наративно повезана са функцијом. Постоји неколико карактеристика система кабинета. Различите функције и карактеристике ормара раздвојене причом као што су уметак за јело и Кутија ткива представљени су камином и димњаком. Надаље, лустере су представљене лустером, а сталак за јело симболизира стубиште. Постоје четири главне компоненте куће помоћу којих се приповедачке идеје.

Лампа

Muse

Лампа Инспирисан 'Победеним будизмом' у својој изреци да у нашем универзуму нема апсолутних квалитета, дали смо парадоксални квалитет 'светлости' дајући му 'физичко присуство'. Дух медитације који подстиче био је моћан извор инспирације који смо користили за стварање овог производа; утјеловљујући квалитете 'времена', 'материје' и 'свјетлости' у јединствени производ.

Керамика

inci

Керамика Огледало елеганције; Инци одражава љепоту бисера с црно-бијелим опцијама и прави је избор за оне који желе рефлектирати племенитост и елеганцију у просторе. Инци линије се производе у димензијама 30 к 80 цм и носе бијелу и црну класност у животне просторе. Произведено коришћењем технологије дигиталног штампања, тродимензионалног дизајна.

Тахографски Програмер

Optimo

Тахографски Програмер Оптимо је револуционарни производ са екраном осетљивим на додир за програмирање и калибрацију свих дигиталних тахографа намењених комерцијалним возилима. Фокусирајући се на брзину и једноставност употребе, Оптимо комбинује бежичну комуникацију, податке о апликацији производа и мноштво различитих сензорских веза у преносни уређај за употребу у кабини и радионици. Дизајниран за оптималну ергономију и флексибилно позиционирање, његов интерфејс вођен задацима и иновативни хардвер драстично побољшавају искуство корисника и узимају тахографске програме у будућност.

Систем Управљања Бродом

GE’s New Bridge Suite

Систем Управљања Бродом ГЕ модуларни систем управљања бродовима дизајниран је да прими и велика и лагана пловила, пружајући интуитивну контролу и јасне визуелне повратне информације. Нова технологија позиционирања, управљачки системи мотора и надзорни уређаји омогућавају прецизно управљање бродовима у скученим просторима, док умањују стрес за оператера јер су сложене ручне контроле замењене новом технологијом додирног екрана. Подесиви екран смањује рефлексије и оптимизује ергономију. Све конзоле имају интегрисане ручке за хватање за употребу у тешким морима.