Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Стамбена

Shkrub

Стамбена Шкрубова кућа појавила се из љубави и љубави - љубавни пар са троје деце. ДНК куће укључује структурирајуће естетске принципе који инспирацију пружају у украјинској историји и култури инспирисано јапанском мудрошћу. Елемент земље као материјала очитује се у структуралним аспектима куће, као што је оригинални крово од сламе и прелепим и густим зидовима од текстуре. Идеја о одавању почасти, као месту оснивања, може се осетити у целом дому, као деликатна нит водиља.

Базени

Termalija Family Wellness

Базени Породични веллнесс Термалије последњи је у низу пројеката које је Енота изградила у Термама Олимиа у последњих петнаест година и закључила потпуну трансформацију бањског комплекса. Гледано из даљине, облик, боја и размера нове груписане структуре тетраедарских волумена представља наставак грозда околних сеоских зграда, визуелно се простирући у срцу комплекса. Нови кров делује као велика летња нијанса и не узурпира било који драгоцени спољашњи простор.

Дизајн Ентеријера

Eataly

Дизајн Ентеријера Еатали Торонто прилагођен је нијансама нашег растућег града и осмишљен је да побољша и повећа друштвене размене путем универзалног катализатора сјајне италијанске хране. Једино се уклапа у то да су традиционална и дуготрајна „пасађа“ инспирација за дизајн Еатали Торонта. Овим безвременским ритуалом Италијани свако вече излазе на главну улицу и пијацу, како би се шетали и дружили и повремено заустављали у баровима и продавницама. Ова серија искустава захтева нову, интимну уличну скалу на Блоору и Беју.

Капела

Coast Whale

Капела Бионски облик кита постао је језик ове капеле. Кита насукао на обали Исланда. Особа може ући у своје тело путем ниског рибљег меса и искусити перспективу кита који гледа у океан где је људима лакше да се одрази на занемаривање деградације животне средине. Носећа конструкција пада на плажу како би се осигурала минимална штета у природном окружењу. Природни и еколошки материјали чине овај пројекат туристичком дестинацијом која захтева заштиту животне средине.

Лаки Портал Будући Град Железница

Light Portal

Лаки Портал Будући Град Железница Лигхт Портал је главни план Иибин Хигхспеед Раил Цити-а. Реформа животног стила препоручује се свим узрастима током целе године. Поред железничке станице за брзу брзину Иибин, која је функционирала од јуна 2019. године, Иибин Греенланд Центер састоји се од 160 метара високих торњева Твин Товерс са мешовитом употребом који интегришу архитектуру и природу са пејзажним булеваром дугим 1 км. Иибин има историју дугу више од 4000 година, накупљајући мудрост и културу баш као што је седимент у реци обележио развој Иибина. Куле-близанци служе као лагани портал за вођење посјетилаца, као и оријентир за окупљање становника.

Стоматолошка Ординација

Clinique ii

Стоматолошка Ординација Цлиникуе ии је приватна ортодонтска клиника за лидера мишљења и светиљке која примењује и истражује најсавременије технике и материјале у својој дисциплини. Архитекти су замислили концепт имплантата заснован на типичној ортодонтској употреби медицинских уређаја високе прецизности као принципа дизајна у целом простору. Унутрашње зидне површине и намештај бешавно се спајају у белу шкољку са мрљом жутог коријена где су имплантиране врхунске медицинске технологије.