Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Стамбена Кућа

Trish House Yalding

Стамбена Кућа Дизајн куће се развио у директном одговору на локацију и локацију. Конструкција зграде састављена је тако да одражава околну шуму са ребрним ступовима који представљају неправилне углове крошњама дрвећа и грана. Велика стаклена пространства попуњавају празнине између грађевине и омогућавају вам да цените пејзаж и околину као да гледате између дебла и грана дрвећа. Традиционални кентисх црно-бели боардинг представља лишће које обавија зграду и затвара просторе унутар.

Званична Продавница, Малопродаја

Real Madrid Official Store

Званична Продавница, Малопродаја Концепт дизајна продавнице заснован је на искуству компаније Сантиаго Бернабеу, усмерен на искуство куповине и стварање утиска. То је концепт који истовремено части, хвали и овековечи клуб, каже да су достигнућа резултат талента, труда, борбе, преданости и одлучности. Пројекат укључује идејни дизајн и комерцијалну примену, брендирање, паковање, графичку линију и индустријски дизајн намештаја.

Стамбена Кућа

Tempo House

Стамбена Кућа Овај пројекат је комплетна обнова куће колонијалног стила у једном од најзанимљивијих насеља у Рио де Јанеиру. Постављен на изванредном локалитету, пуном егзотичног дрвећа и биљака (оригинални пејзажни план познатог пејзажног архитекте Бурле Марка), главни циљ је био интегрисање спољашње баште са унутрашњим просторима отварањем великих прозора и врата. Декорација има важне италијанске и бразилске брендове, а њен концепт је да га има као платно да би купац (колекционар уметности) могао да прикаже своје омиљене комаде.

Дизајнерски Студио Са Галеријом

PARADOX HOUSE

Дизајнерски Студио Са Галеријом Дворана мултимедијског дизајна, на нивоу нивоа, савршена складишта, Парадок Хоусе проналази савршену равнотежу између функционалности и стила, истовремено одражавајући власника јединствен укус и начин живота. Створио је упечатљив студио мултимедијалног дизајна са чистим, кутним линијама на коме се налази истакнута жута обојена стаклена кутија на мезанину. Геометријски облици и линије модерни су и упечатљиви, али укусно урађени како би се осигурао јединствени радни простор.

Центар За Учење

STARLIT

Центар За Учење Старлит центар за учење дизајниран је тако да пружа обуку о перформансама у окружењу за опуштање за децу старости од 2 до 6 година. Деца у Хонг Конгу студирају под великим притиском. Да бисмо оснажили форму и простор кроз изглед и уклопили разне програме, примењујемо Планирање Старог Рима. Кружни елементи су уобичајени дуж зрачења кракова унутар распореда осовина ради повезивања учионице и атељеа између два различита крила. Овај центар за учење осмишљен је тако да створи пријатну атмосферу за учење са крајњим простором.

Дизајн Канцеларије

Brockman

Дизајн Канцеларије Као инвестициона фирма која се базира на трговини рударством, ефикасност и продуктивност су кључни аспекти у пословној рутини. Дизајн је у почетку инспирисан природом. Друга инспирација која је евидентна у дизајну је нагласак на геометрији. Ови кључни елементи били су на челу дизајна и на тај начин су визуелно преведени коришћењем геометријских и психолошких схватања форме и простора. Одржавајући престиж и репутацију светске класе комерцијалних зграда, рођена је јединствена корпоративна арена коришћењем стакла и челика.