Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Десктоп Интерактивни Дисплеј

Ubiquitous Stand

Десктоп Интерактивни Дисплеј Ово свеприсутно столно постоље дизајнирано је за интеракцију људи са дневним сновима. Рупе су распоређене и адитив је увећан цвећем, лизалицама или предметима који се из различитих оријентација уклапају у његов образац. Хромирана површина одражава и мења тонове приказаним субјектима и људи у интеракцији са њом.

Маска

Billy Julie

Маска Овај дизајн је инспирисан микроизражавањем. Дизајнер бира Билија и Јулие за двије врсте вишеструких личности. Замршени елементи настају параметријским подешавањем оријентација геометрије налик мердевинама, заснованој на запетљаној кривуљи са преградама. Као сучеље и преводилац, ова маска је створена да би људи испитали сопствену савест.

Шминкер

Eyelash Stand

Шминкер Овај дизајн истражује метафору трепавица. Дизајнер сматра да је трепавице потрага за личним очекивањем. Он ствара постоље за трепавице као икону живота или минијатурну фазу извођења. Овај постоље симболизира подсећајућу обавезу ујутру или пре спавања, тако што привремено подеси трепавице пре или после наношења. Сталак за трепавице је начин за памћење онога што је нешто тривијално допринијело личној свакодневној авантури.

Инсталација Теме

Dancing Cubes

Инсталација Теме Овај дизајн интерактивно реагује на приказани предмет помоћу модула. Ово тематско постоље дизајнирано је са само-проширеним механизмом за повезивање шест или више коцкица на увећану јединицу у три окомита правца. Конфигурација слободне форме с зарезима чини везу сличном преплетеним плесачима. Распоред малих рупа ствара структуру смештаја за субјект са линеарним деловима.

Стоно Светло

Moon

Стоно Светло Ово светло игра активну улогу да прати људе у радном простору од јутра до вечери. Дизајниран је с обзиром на радно окружење људи. Жица се може повезати са лаптоп рачунаром или банком за напајање. Облик месеца је био направљен од три четвртине круга као икона која се диже из слике терена од нехрђајућег оквира. Површински узорак месеца подсећа на водич за слетање у свемирском пројекту. Поставка изгледа као скулптура при дневном светлу и светлосни уређај који утеши напетост рада ноћу.

Светлост

Louvre

Светлост Лувре свјетло је интерактивна столна свјетиљка инспирисана грчким љетним сунчевим свјетлом која лако пролази из затворених капка кроз Лоуврес. Састоји се од 20 прстенова, 6 плуте и 14 плексигласа, који мењају ред на разигран начин тако да трансформишу дифузију, волумен и коначну естетику светлости у складу са жељама и потребама корисника. Светлост пролази кроз материјал и изазива дифузију, тако да се ни саме сенке не појављују на површинама око њега. Прстенови различитих висина пружају бескрајне комбинације, сигурно прилагођавање и потпуну контролу светлости.

Дизајнер дана

Најбољи светски дизајнери, уметници и архитекте.

Добар дизајн заслужује велико признање. Свакодневно нам је драго што имамо дивне дизајнере који стварају оригиналан и иновативан дизајн, невероватну архитектуру, стилски моду и креативну графику. Данас вам представљамо једног од највећих светских дизајнера. Погледајте данас награђивани дизајнерски портфељ и добијте своју свакодневну инспирацију за дизајн.