Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Стоматолошка Ординација

Clinique ii

Стоматолошка Ординација Цлиникуе ии је приватна ортодонтска клиника за лидера мишљења и светиљке која примењује и истражује најсавременије технике и материјале у својој дисциплини. Архитекти су замислили концепт имплантата заснован на типичној ортодонтској употреби медицинских уређаја високе прецизности као принципа дизајна у целом простору. Унутрашње зидне површине и намештај бешавно се спајају у белу шкољку са мрљом жутог коријена где су имплантиране врхунске медицинске технологије.

Мегалополис К Схензхен Супер Седиште

Megalopolis X

Мегалополис К Схензхен Супер Седиште Мегалополис Кс биће нови центар у срцу већег подручја залива, близу границе између Хонг Конга и Шенжена. Главни план интегрише архитектуру са пешачким мрежама, парковима и јавним просторима. Изнад и испод земаљске транспортне мреже планирају се максималним повезивањем у граду. Подземна одржива инфраструктурна мрежа пружаће системе за даљинско хлађење и аутоматску обраду отпада на бешаван начин. Циљ је успоставити креативан оквир мастер плана како ће градови бити дизајнирани у будућности.

Вјешалица За Лептира

Butterfly

Вјешалица За Лептира Вјешалица лептира добила је име по томе што личи на облик летећег лептира. То је минималистички намештај који се може саставити на погодан начин захваљујући дизајну одвојених компоненти. Корисници могу брзо да саставе вешалице голим рукама. Када је неопходно кретати, погодно је превозити након растављања. Инсталација траје само у два корака: 1.постави оба оквира заједно у Кс; и чине да се оквири у облику дијаманта са сваке стране преклапају. 2. провуците дрвени комад кроз преклопљене оквире у облику дијаманта са обе стране да држе оквире

Средњовековни Културни Центар За Промишљање

Medieval Rethink

Средњовековни Културни Центар За Промишљање Средњовековни Ретхинк био је одговор на приватну комисију за изградњу културног центра за мало неоткривено село у провинцији Гуангдонг, које потиче од 900 година династије Сонг. Четвороспратни развој величине 7000 квадратних метара усредсређен је на древну стенску формацију познату као камен Динг Ки, симбол порекла села. Концепт дизајна пројекта заснован је на приказивању историје и културе древног села, истовремено повезујући старо и ново. Културни центар представља реинтерпретацију древног села и трансформацију у савремену архитектуру.

Продајни Центар

Feiliyundi

Продајни Центар Добар дизајн ће пробудити емоцију код људи. Дизајнер искаче из традиционалног стила и уноси ново искуство у величанственој и футуристичкој свемирској структури. Дворана доживљаја заштите околиша изграђена је пажљивим постављањем уметничких инсталација, јасним кретањем простора и декоративном површином поплоченом материјалима и бојама. Бити у њему није само повратак природи, већ и корисно путовање.

Напа

Black Hole Hood

Напа Асортиман капуљача дизајниран надахњујући црном рупом и црвом рупу чини производ прелепим и модерним обликом, што све изазива емоционалне осећаје и приступачно. То чини емотивне тренутке и лако је за време кувања. Лаган је, једноставан за постављање, лако се чисти и дизајниран је за модерне кухиње са унутрашњим површинама.

Дизајнер дана

Најбољи светски дизајнери, уметници и архитекте.

Добар дизајн заслужује велико признање. Свакодневно нам је драго што имамо дивне дизајнере који стварају оригиналан и иновативан дизајн, невероватну архитектуру, стилски моду и креативну графику. Данас вам представљамо једног од највећих светских дизајнера. Погледајте данас награђивани дизајнерски портфељ и добијте своју свакодневну инспирацију за дизајн.