Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Задата Светлост

Linear

Задата Светлост Техника савијања цеви Линеар Лигхт се увелико користи за производњу делова возила. Угаона линија течности се реализује прецизном контролом тајванског произвођача, тако да имају минимум материјала за конструкцију Линеарне светлости, мале тежине, преносивости; идеално за осветљавање било којег модерног ентеријера. Примењује ЛЕД чипове без додира који трепере, са функцијом меморије која се укључује на претходно задатој јачини. Линеарни задатак дизајниран је тако да га лако састави корисник, састављен је од нетоксичног материјала и испоручује се са равном амбалажом; дајући све од себе да умањи утицај на животну средину.

Радни Простор

Dava

Радни Простор Дава је развијена за канцеларије на отвореном простору, школе и универзитете у којима су важне мирне и концентрисане фазе рада. Модули смањују звучне и визуелне поремећаје. Намештај је захваљујући трокутастом облику просторно ефикасан и омогућава различите могућности уређења. Дава материјали су ВПЦ и вуна од филца, оба су биоразградива. Систем за прикључивање причвршћује два зида на сто и подвлачи једноставност у производњи и руковању.

Стамбена Кућа

Brooklyn Luxury

Стамбена Кућа Инспирисан страшћу клијента према богатим историјским резиденцијама, овај пројекат представља прилагођавање функционализма и традиције намерама садашњости. Тако је одабран класични стил, прилагођен и стилизован канонима савременог дизајна и модерних технологија, нови материјали доброг квалитета допринели су стварању овог пројекта - правог драгуља њујоршке архитектуре. Очекивани издаци премашит ће 5 милиона америчких долара, понудиће премису за стварање модерног и богатог ентеријера, али и функционалног и комфорног.

Паметни Намештај

Fluid Cube and Snake

Паметни Намештај Хелло Воод створио је линију намештаја на отвореном са паметним функцијама за заједничке просторе. Замишљајући жанр јавног намештаја, осмислили су визуелно привлачне и функционалне инсталације, садржећи систем осветљења и УСБ утичнице, што је захтевало интеграцију соларних панела и батерија. Змија је модуларна структура; његови елементи су променљиви да стану на дато место. Флуидна коцка је фиксна јединица са стакленим врхом на којој се налазе соларне ћелије. Студио верује да је сврха дизајна претворити предмете свакодневне употребе у драге предмете.

Трпезаријски Сто

Augusta

Трпезаријски Сто Аугуста интерпретира класични трпезаријски стол. Представљајући генерације пре нас, дизајн расте из невидљивог корена. Ноге стола су оријентисане на ово заједничко језгро, које пружају руку да придржавају радну површину која се подудара са књигом. Чврсто европско дрво ораха одабрано је због значења мудрости и раста. Дрво које произвођачи намештаја обично одбацују користи се за своје изазове са којима сарађује. Чворови, пукотине, треперење ветра и јединствени вихори причају о животу дрвета. Јединственост дрвета омогућава да ова прича живи у комаду намештаја породичног хеирлоома.

Паковање Козметике

Clive

Паковање Козметике Концепт пакирања козметике Цливе рођен је на различите начине. Јонатхан није само желео да створи још један бренд козметике са уобичајеним производима. Одлучан да истражи више осетљивости и мало више него што верује у погледу личне неге, он се бави једним главним циљем. Равнотежа између тела и ума. Са хавајским дизајном инспирисаним, комбинација тропског лишћа, тоналитет мора и тактилно искуство пакета пружају осећај опуштености и мира. Ова комбинација омогућава приближавање искуства тог места дизајну.

Дизајнер дана

Најбољи светски дизајнери, уметници и архитекте.

Добар дизајн заслужује велико признање. Свакодневно нам је драго што имамо дивне дизајнере који стварају оригиналан и иновативан дизајн, невероватну архитектуру, стилски моду и креативну графику. Данас вам представљамо једног од највећих светских дизајнера. Погледајте данас награђивани дизајнерски портфељ и добијте своју свакодневну инспирацију за дизајн.