Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Стамбена Кућа

Tei

Стамбена Кућа Чињеница да је лагодан живот након одласка у пензију који чини већину просторија на падинама остварен постојаним дизајном на уобичајени начин. За уживање у богатом окружењу. Али овај пут није вила архитектура, већ лично становање. Тада смо прво почели да правимо структуру засновану на томе да је у стању да удобно проведе уобичајени живот без неразумности на целом плану.

Прстен

Arch

Прстен Дизајнер добија инспирацију у облику лучних конструкција и дуге. Два мотива - облик лука и облик капи, комбиновани су да би створили јединствену тродимензионалну форму. Комбиновањем минималних линија и облика и коришћењем једноставних и уобичајених мотива, резултат је једноставан и елегантан прстен који је направљен одважно и разиграно пружајући простор за проток енергије и ритма. Из различитих углова облик прстена се мења - облик капље се посматра из предњег угла, облик лука се гледа из бочног угла, а крст се гледа из горњег угла. Ово пружа стимулацију за корисника.

Прстен

Touch

Прстен Једноставном гестом, акција додиривања преноси богате емоције. Кроз додирни прстен дизајнер има за циљ да пренесе топао и безобан осећај са хладним и чврстим металом. 2 криве су спојене да формирају прстен који предлаже 2 особе да се држе за руке. Прстен мења свој вид када се његов положај окреће на прсту и посматра се из различитих углова. Када су спојени делови постављени између прстију, прстен се појављује или жути или бели. Када су повезани делови позиционирани на прсту, можете заједно уживати у жутој и белој боји.

Унутрашњи Заједнички Простори

Highpark Suites

Унутрашњи Заједнички Простори Заједничке области хотела Хигхпарк Суитес истражују беспрекорну интеграцију урбаних ген-И стилова живота са зеленим животом, бизнисом, забавом и заједницом. Од предворја вов-фактора до скулптуралних небеских терена, функционалних дворана и забавних сала за састанке, ови простори за забаву дизајнирани су за становнике да их користе као продужетак својих домова. Инспирисан беспрекорним затвореним животом на отвореном, флексибилношћу, интерактивним тренуцима и палетом урбаних боја и текстура, МИЛ Десигн је потиснуо границе да створи јединствену, одрживу и холистичку заједницу у којој сваки простор има на уму становнике и тропско окружење.

Књижара, Тржни Центар

Jiuwu Culture City , Shenyang

Књижара, Тржни Центар Зато дизајн Јато Десигн-а био је да трансформише традиционалну књижару у динамичан простор за вишеструку употребу - не само да буде тржни центар, већ и културни центар за догађаје инспирисане књигама и још много тога. Центрепице је простор „хероја“ у коме се посетиоци крећу у окружењу са светлијим тоновима и побољшаним драматичним дизајном. Кокони слични фењерима висе са плафона док степеништа служе као заједнички простори који подстичу посетиоце да се задрже и читају док седе на степеницама.

Постер

Cells

Постер 19. јула 2017. године, ПИИ је саградио малу зграду у Мелбоурну у Аустралији. То је мали дворац састављен од 761 компоненте, а назвали су га "ћелијама". Чворови су дизајнирани као ручно окренути навој тенон и равни тенон, који је сумиран као "Еаст Тенон & амп; Вест Мортисе & куот ;. Пронаћи ћете њихове производе, укључујући променљиве полице, полице за проучавање и обућу итд., А сви су растављени и поново састављени у организам. А тада ћете осјетити њихову жељу да слободно расту.