Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Дизајн Ентеријера

Eataly

Дизајн Ентеријера Еатали Торонто прилагођен је нијансама нашег растућег града и осмишљен је да побољша и повећа друштвене размене путем универзалног катализатора сјајне италијанске хране. Једино се уклапа у то да су традиционална и дуготрајна „пасађа“ инспирација за дизајн Еатали Торонта. Овим безвременским ритуалом Италијани свако вече излазе на главну улицу и пијацу, како би се шетали и дружили и повремено заустављали у баровима и продавницама. Ова серија искустава захтева нову, интимну уличну скалу на Блоору и Беју.

Сочна Намјенска Кутија За Узгој

Bloom

Сочна Намјенска Кутија За Узгој Блоом је сочна намјенска кутија за узгој која дјелује као елегантан намјештај за кућу. Омогућава савршене услове за раст сукулента. Главни циљ производа је испунити жељу и његовати оне који живе у урбаним срединама са мање зеленог окружења. Урбани живот има много изазова у свакодневном животу. То наводи људе да игноришу њихову природу. Блоом има за циљ бити мост између потрошача и њихових природних жеља. Производ није аутоматизован, има за циљ да помогне потрошачу. Подршка за апликације омогућава корисницима да предузму акције са својим биљкама, што ће им омогућити да се негују.

Капела

Coast Whale

Капела Бионски облик кита постао је језик ове капеле. Кита насукао на обали Исланда. Особа може ући у своје тело путем ниског рибљег меса и искусити перспективу кита који гледа у океан где је људима лакше да се одрази на занемаривање деградације животне средине. Носећа конструкција пада на плажу како би се осигурала минимална штета у природном окружењу. Природни и еколошки материјали чине овај пројекат туристичком дестинацијом која захтева заштиту животне средине.

Трансформативна Гума

T Razr

Трансформативна Гума У блиској будућности је пред вратима процват развоја електричног транспорта. Као произвођач аутодијелова, Маккис стално размишља како може дизајнирати изведив паметни систем који може учествовати у овом тренду, па чак и помоћи да га убрза. Т Разр је паметна гума развијена за потребе. Уграђени сензори активно откривају различите услове вожње и пружају активне сигнале за трансформацију гуме. Увећани газишта се протежу и мењају контактно подручје као одговор на сигнал, чиме побољшавају перформансе вуче.

Чај

Grundig Serenity

Чај Серенити је савремени произвођач чаја који се фокусира на радосно корисничко искуство. Пројекат се углавном фокусира на естетске елементе и корисничко искуство, јер главни циљ предлаже да се производ разликује од постојећих производа. Прикључак произвођача чаја мањи је од тела које омогућава да производ погледа над земљу што доноси јединствени идентитет. Благо закривљено тијело у комбинацији с прорезаним површинама такођер подржава јединствени идентитет производа.

Лустер

Lory Duck

Лустер Лори Дуцк дизајниран је као систем вешања састављен од модула израђених од месинга и епокси стакла, који сваки подсећају на патку која лако нагиње кроз хладну воду. Модули такође нуде конфигурабилност; са додиром, сваки се може подесити тако да се суочи у било ком правцу и виси на било којој висини. Основни облик лампе је настао релативно брзо. Међутим, била су потребна месеци истраживања и развоја са безброј прототипова да би се створио савршен баланс и најбољи изглед из свих могућих углова.