Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Дневни Боравак

BeantoBar

Дневни Боравак Важан елемент овог дизајна био је уочавање привлачности материјала који се користи. Главни материјал коришћен је западни црвени цедар, који се такође користи у њиховој првој продавници у Јапану. Као начин приказивања материјала, Рики Ватанабе је слагао мозаични узорак тако што су сложили комаде један по један попут паркета, користећи суштину материјала неједнаке боје. Упркос употреби истих материјала, резањем истих, Рики Ватанабе је успешно успевао да мења изразе у зависности од углова гледања.

Прстен

Wishing Well

Прстен Пошто је у сну посетила башту са ружама, Типпи је наишла на бунар који је био окружен ружама. Тамо је погледала у бунар и угледала одраз ноћних звезда и зељела. Ноћне звезде представљени су дијамантима, а рубин симболизује њену најдубљу страст, снове и наде које је начинила у бунару са жељама. Овај дизајн карактерише прилагођени рез руже, шестерокутни рубин канџасти сет од 14К чврстог злата. Мали листови су изрезбарени како би приказали текстуру природних листова. Трака прстена подржава раван врх и закривљена је мало према унутра. Величине прстена морају се математички израчунати.

Ресторан

Nanjing Fishing Port

Ресторан Пројекат је преуређени ресторан са три спрата у Нањингу, а простире се на око 2.000 м2. Осим угоститељства и састанака, на располагању су чајна култура и винска култура. Декор повезује живописни нови Кинез од стропа до каменог распореда на поду. Плафон је украшен древним кинеским носачима и крововима. Он чини главни елемент дизајна на плафону. Материјали попут фурнира од дрвета, златног нехрђајућег челика и слике које означавају нови кинески осећај мешају се заједно како би створили нови кинески простор осећаја.

Бициклистичка Кацига

Voronoi

Бициклистичка Кацига Кацига је инспирисана 3Д Воронои структуром која је широко распрострањена у природи. Уз комбинацију параметарске технике и бионике, кацига за бицикл има побољшани спољни механички систем. Оно се разликује од традиционалне структуре заштите од љускица у свом небридованом бионском 3Д механичком систему. Када га погоди спољна сила, ова структура показује бољу стабилност. У равнотежи лакоће и сигурности, кацига има за циљ да људима пружи удобнију, модернију и сигурнију бициклистичку кацигу за личну заштиту.

Трпезарија И Рад

Eatime Space

Трпезарија И Рад Сви људи имају право да буду повезани са временом и сећањем. Реч Еатиме звучи као време на кинеском. Еатиме простор нуди места за подстицање људи да једу, раде и се сећају у миру. Концепт времена уско сарађује са радионицом, што је сведочило променама како време пролази. На основу стила радионице, дизајн укључује структуру индустрије и окружење као основне елементе за изградњу простора. Еатиме одаје почаст најчистијем облику дизајна суптилним мешањем елемената који се полажу и сировом и готовом декору.

Фотографска Уметност

Forgotten Paris

Фотографска Уметност Заборављени Париз црно-беле су фотографије старог подземља престонице Француске. Овај дизајн је репертоар места које мало људи зна јер су илегално и тешко приступачно. Маттхиеу Боувиер истражује та опасна места већ десет година како би открио ову заборављену прошлост.