Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Трансформацијски Паркинг За Бицикле

Smartstreets-Cyclepark™

Трансформацијски Паркинг За Бицикле Смартстреетс-Цицлепарк је свестран, модерно уређен паркинг за два бицикла, који се уклапа у неколико минута како би се омогућило брзо унапређење објеката за паркирање бицикала по урбаним подручјима без додавања нереда на уличној сцени. Опрема помаже у смањењу крађе бицикала и може се инсталирати чак и на најужим улицама, ослобађајући нову вредност од постојеће инфраструктуре. Направљена од нехрђајућег челика, опрема може бити у складу са РАЛ бојама и маркирана за локалне власти или спонзоре. Такође се може користити за препознавање бициклистичких рута. Може се реконфигурирати тако да одговара било којој величини или стилу колоне.

Паковање Од Магнезијума

Kailani

Паковање Од Магнезијума Радови агенције Ароме на графичком идентитету и уметничкој линији за амбалажу Каилани заснивају се на минималном и чистом дизајну. Овај минимализам је у складу са производом који има само један састојак, магнезијум. Одабрана типографија је снажна и куцана. Карактерише и снагу минералног магнезијума и јачину производа који потрошачима враћа виталност и енергију.

Боца Вина

Gabriel Meffre

Боца Вина Арома креира графички идентитет за колекционарску чинију Габријела Меффре која слави 80 година. Радили смо на карактеристичном дизајну 30-тих година, графички га симболизовала жена са чашом вина. Коришћене плоче у боји наглашене су утискивањем и врућим утискивањем фолије како би се нагласила колекционарска страна колекције.

Амбалажа За Храну

Chips BCBG

Амбалажа За Храну Изазов за реализацију паковања чипова марке БЦБГ састојао се у изради серије паковања у складу са универзумом марке. Амбалажа је морала бити и минималистичка и модерна, а истовремено има тај уметнички додир са лепинама и ону пријатну и симпатичну страну која доноси ликове нацртане оловком. Аперитив је погодан тренутак који се мора осећати на амбалажи.

Степениште

U Step

Степениште У степениште степеништа формирано је међусобним уметањем два угласта квадратна профилна комада различитих димензија. На тај начин стубиште постаје самоносиво под условом да димензије не прелазе праг. Унапред припремање ових комада омогућава практичност монтаже. Паковање и транспорт ових равних комада су такође веома поједностављени.

Степениште

UVine

Степениште УВ-спирално степениште формирано је изменичним међусобним блокирањем У и В кутијастих профила. На тај начин стубиште постаје самоносиво јер му није потребна средишња потпорна или периметрска потпора. Својом модуларном и свестраном структуром дизајн доноси лакоћу током производње, паковања, транспорта и уградње.