Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Комерцијални Ентеријер

Nest

Комерцијални Ентеријер Подију дијеле два јединствена стручњака - адвокати и архитекти који позивају на различите хијерархијске редослиједе. Избор и детаљисање елемената било је настојање да цјелокупни изглед буде уземљен, земљан и оживи домаћа умјетност и грађевински материјал. Мешавина и примена еколошки прихватљивих материјала, величина отвора, подстакнута је подсећањем на локалну климу како би се створило угодно окружење које ће поново створити изгубљене праксе заједно структуирајући одрживу праксу.

Прибор За Јело

Ingrede Set

Прибор За Јело Сет за јело Ингреде дизајниран је тако да изрази потребу за савршенством у свакодневном животу. Сет вилица, кашика и ножа заједно помоћу магнета. Прибор за јело стоји вертикално и ствара хармонију стола. Математичким облицима омогућено је да се изгради један флуидни облик који се састоји од три различита дела. Овакав приступ ствара нове могућности које се могу применити на више различитих производа као што су прибор за јело и други прибор.

Музичка Препорука Услуга

Musiac

Музичка Препорука Услуга Мусиац је покретач музичких препорука, користећи проактивно учешће да би пронашао прецизне опције за своје кориснике. Циљ му је да предложи алтернативне интерфејсе како би се оспорио аутократија алгоритма. Филтрирање информација постало је неизбежан приступ претраживању. Међутим, то ствара ефекте коморе за ехо и ограничава кориснике у њиховој зони комфора тако што стриктно прате њихове преференције. Корисници постају пасивни и престају пропитивати опције које машина пружа. Трошење времена на преглед опција може повећати огромне коштање, али управо тај напор ствара корисно искуство.

Стамбени Прототип

No Footprint House

Стамбени Прототип НФХ је развијен за серијску производњу, заснован на већем скупу алата монтажних стамбених типологија. Први прототип изграђен је за холандску породицу на југозападу Костарике. Они су одабрали двособну конфигурацију са челичном конструкцијом и облогама од боровог дрвета, која је на своје циљно место отпремљена на једном камиону. Зграда је пројектована око централног сервисног језгра како би се оптимизирала логистичка ефикасност у погледу монтаже, одржавања и употребе. Пројекат тежи ка интегралној одрживости у смислу својих економских, еколошких, друштвених и просторних перформанси.

Хотел

LiHao

Хотел Повратак природи, градској културној станици. Створите рафинирани начин живота. Искључиво уживајте у тишини и тишини. Хотел се налази у ужурбаној зони развојне зоне високе технологије Баодинг. Дизајнер редефинише градски хотелски хотел холистичким размишљањем кроз поновно комбинирање околног окружења, архитектуре, пејзажа и унутрашњости како би створио софистицирани, природан и удобан хотелски простор. Нека се пословни путници осећају просперитетно у тишини, крадући полудневни одмор.

Продајне Канцеларије

Suzhou·Merchants Great Lakes Century

Продајне Канцеларије С воденом површином као огледалом креће се слика надморске висине зграде; код скулптуре и садње као елемената, интересовање за воду ствара се украсом; с плутајућом садњом и мењањем фонтана и уметничких светла ствара се интересовање ; Вода као душа, комбинација уметности и функције се одређује кроз прекретницу простора; широки базен, на сунцу, водена мрена, бистра и прозирна, блиставо кроз бистру воду јасно види став сваке плочице, чини се да то уопште чисти људски ум.

Дизајнерски тим дана

Највећи светски дизајнерски тимови.

Понекад вам је потребан веома велики тим талентованих дизајнера да бисте смислили заиста сјајне дизајне. Свакодневно имамо различит награђиван иновативни и креативни тим дизајна. Истражите и откријте оригиналну и креативну архитектуру, добар дизајн, моду, графички дизајн и пројекте дизајнерске стратегије од дизајнерских тимова широм света. Одушевите се оригиналним радовима великих мајстора дизајнера.