Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Дизајн Бренда

Queen

Дизајн Бренда Проширени дизајн заснован је на концепту краљице и шаховнице. Са црним и златним бојама, дизајн ће пренети осећај високе класе и преобликовати визуелну слику. Поред металних и златних линија које се користе у самом производу, елемент сцене изграђен је тако да одабере ратни утисак у шаху, а ми користимо координацију сценске расвете за стварање дима и светлости рата.

Скулптура

Atgbeyond

Скулптура Кси'ан се налази на почетном месту Великог пута свиле. У процесу креативног истраживања уметности они спајају модерну природу хотелског бренда Кси'ан В, Ксијанову посебну историју и културу и предивне уметничке приче из династије Танг. Поп у комбинацији са графитском уметношћу постаје уметнички израз хотела В који је имао дубок утицај.

Ионг Харбор Ребрандинг

Hak Hi Kong

Ионг Харбор Ребрандинг Предлог користи три концепта за обнову система инфраструктуре за риболовну луку Ионг-Ан. Први је нови лого који ствара специфичне визуелне материјале извучене из културних карактеристика заједнице Хакка. Следећи корак је поново истраживање доживљаја забаве, а затим направите два лика маскоте који ће их представљати и пустите их да се појаве у новим атракцијама за вођење туриста у луку. Последње, али не најмање битно, планирање девет тачака у унутрашњости, окружење забавним активностима и укусним кухињама.

Изложба

Tape Art

Изложба 2019. Тајпеј је зачарао визуелни парти линија линија, делова боја и флуоресценције. Била је то уметничка изложба Тапе Тхат коју су организовали ФунДесигн.тв и Тапе Тхат Цоллецтиве. Различити пројекти са необичним идејама и техникама представљени су у 8 инсталација уметничких врпци и изложили преко 40 слика са тракама, заједно са видео записима о уметниковим радовима у прошлости. Такође су додали сјајне звукове и светлост како би догађај постао имерзивни уметнички миље, а материјали које су нанели укључују платнене траке, каналне траке, папирне траке, приче за паковање, пластичне траке и фолије.

Фризерски Салон

Vibrant

Фризерски Салон Ухвативши суштину ботаничке слике, створен је небески врт по целом пролазу, одмах поздравља госте да се купају испод, одлазећи од гомиле, дочекујући их из улаза. Завиривши даље у простор, сужени изглед се протеже према горе с детаљним златним додирима. Ботаничке метафоре и даље се живо изражавају у соби, замењујући буку буке која долази са улица, и овде постаје тајна башта.

Приватни Боравак

City Point

Приватни Боравак Дизајнер је инспирацију потражио у урбаном пејзажу. Сценографија ужурбан урбани простор је на тај начин 'проширио' на животни простор, пројект је окарактерисао Метрополитан темом. Тамне боје су биле истакнуте светлошћу како би се створили сјајни визуелни ефекти и атмосфера. Усвајањем мозаика, слика и дигиталних отисака на високим зградама утисак модерног града унесен је у унутрашњост. Дизајнер је уложио велики напор у просторно планирање, посебно усмерен на функционалност. Исход је био модеран и луксузан дом који је био довољно простран да прими 7 људи.