Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Звучник

Black Hole

Звучник Црна рупа дизајнирана је на основу савремене интелигентне технологије, а у питању је Блуетоотх преносни звучник. Може да се повеже на било који мобилни телефон са различитим платформама, а постоји и УСБ прикључак за повезивање са спољним преносивим складиштем. Уграђена светлост може се користити као радна светлост. Такође, привлачан изглед Блацк Холе чини тако да се привлачан прибор за домаћинство може користити у дизајну ентеријера.

Преносни Блуетоотх Звучник

Black Box

Преносни Блуетоотх Звучник Ово је Блуетоотх преносни звучник. Лагана је и мала и има емоционални облик. Дизајнирао сам облик звучника Блацк Бок поједностављујући облик таласа. За слушање стерео звука поседује два звучника, леви и десни. Такође су ова два звучника сваки део таласног облика. Један је позитиван облик таласа и један негативан облик таласа. за коришћење, овај уређај може да повеже пар са другим електронским уређајима као што су мобилни и рачунар путем Блуетоотх-а и репродукује звук. Такође има дељење батерије. Склапајући два звучника, на столу се појављује црна кутија када се не користи.

Продајни Центар

Ad Jinli

Продајни Центар Овим пројектом обновљене су старе зграде на урбанистичкој парцели и дају се нова функционална мисија зградама да одговоре новим функционалним захтевима. Дизајнери покушавају навести људе да прихвате модеран стил у четверослојном граду, од преобразбе фасаде до дизајна ентеријера како би се осигурала интегритет реализације пројекта.

Преносни Звучник

Seda

Преносни Звучник Седа је основни функционални уређај за обавјештајну технологију. Држач оловке у средини је организатор простора. Такође, дигиталне функције као УСБ прикључак и Блуетоотх веза чине је као преносиви плејер и звучник са прилагођавањем коришћења за кућни простор. Светлосна трака уграђена у спољно тело делује као радна светлост. Такође, луксузан изглед луксузног изгледа тако да се привлачна кућна роба може користити у дизајну ентеријера. Такође, коришћење простора на бољи начин једна је од главних карактеристика Седа.

Канцеларија

Phuket VIP Mercury

Канцеларија На основу теме отворености и дубинског истраживања бренда истражио је дизајн и створио визуелну интеграцију визуелне проширивости и приче о бренду са планетом као главним креативним елементом. План је решио следећа три проблема са новим визуелним размишљањима: Равнотежа отворености простора и функција; Подела и комбинација функционалних подручја простора; Правилност и промена основног просторног стила.

Веб Локација

Travel

Веб Локација Дизајн је користио минималистички стил, како не би оптеретио корисничко искуство непотребним информацијама. Такође је веома тешко користити минималистички стил у индустрији путовања јер паралелно са једноставним и јасним дизајном корисник мора добити потпуне информације о свом путовању и то није лако комбиновати.

Дизајнерска легенда дана

Легендарни дизајнери и њихови награђивани радови.

Легенде дизајна су изузетно познати дизајнери који својим светим дизајном чине наш свет бољим местом. Откријте легендарне дизајнере и њихове иновативне дизајне производа, оригинална уметничка дела, креативну архитектуру, изванредне модне дизајне и стратегије дизајна. Уживајте и истражите оригинална дизајнерска дела награђиваних дизајнера, уметника, архитеката, иноватора и брендова широм света. Одушевите креативним дизајном.