Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Паметни Дифузор Ароме

Theunique

Паметни Дифузор Ароме Агарвоод је редак и скуп. Његову арому може се добити само спаљивањем или екстракцијом, употребљава се у затвореном простору и нуди је мало корисника. Да бисте разбили ова ограничења, паметни дифузор ароме и природно ручно рађене таблете агарвоод креиране су након трогодишњих напора са преко 60 дизајна, 10 прототипова и 200 експеримената. То показује нови могући пословни модел и користећи контекст за индустрију агарвоод. Корисници могу једноставно уметнути дифузор у аутомобил, лако прилагодити време, густину и разноликост ароме и уживати у имерзивној ароматерапији где год да крену и кад год се возе.

Клима Уређај

Midea Sensia HW

Клима Уређај Мидеа Сенсиа промовише квалитету живота и иновативан начин излагања предмета украшавања. Поред ефикасности протока ваздуха и тишине, представља иновативни додирни панел који омогућава приступ функцијама и бојама и интензитету стреле. Терапија у боји која помаже антистресном процесу, усмеравајући иновативне производе на оба начина, благостање и естетику. Поред различитог естетског изгледа, њени облици интегришу и кућни ентеријер, и са елеганцијом и са стилом, вреднујући кућу индиректном светлошћу.

Сто

Duoo

Сто Дуоо сто је жеља да се изразити карактер кроз минимализам облика. Његове танке водоравне линије и углате металне ноге стварају снажну визуелну слику. Горња полица омогућава постављање прибора и материјала како се не би ометали током рада. Скривени пладањ на површини за повезивање уређаја одржава чисту естетику. Столна плоча израђена од природног фурнира носи топлину текстуре од природног дрвета. Стол одржава беспрекорну равнотежу, захваљујући складно одабраним материјалима, функционалности и практичности у комбинацији са естетиком правилних и строгих форми.

Домаћа Машина За Тестенину

Hidro Mamma Mia

Домаћа Машина За Тестенину Хидро Мама Миа је друштвено-културни спас кроз италијанску гастрономију. Изузетно једноставан за употребу, лаган је и компактан, лаган за складиштење и транспорт. Омогућује сигурну високу продуктивност, пружајући породици пријатно искуство кухања у свакодневној интеракцији са животом и пријатељима. Мотор је у потпуности интегрисан у сет мењача, нудећи снагу, робусност и сигурну употребу, пружајући такође лако чишћење и подршку. Сече тесто различите дебљине и може да припрема различита јела: тестенине, резанци, лазање, хлеб, пецива, пице и друго.

Хипер Аутомобил

Brescia Hommage

Хипер Аутомобил У временима високотехнолошких свих дигиталних направа, равних екрана осетљивих на додир и рационалних возила са једним волуменом, пројекат Бресциа Хоммаге је стара школска двоседежна студија хипер-аутомобила која је замишљена као прослава ере у којој елегантна једноставност, материјалност високог додира, сирова снага, чиста лепота и директна веза између човека и машине били су правило игре. Време када су храбри и генијални људи попут Еттореа Бугаттија сами креирали мобилне уређаје који су задивили свет.

Базени

Termalija Family Wellness

Базени Породични веллнесс Термалије последњи је у низу пројеката које је Енота изградила у Термама Олимиа у последњих петнаест година и закључила потпуну трансформацију бањског комплекса. Гледано из даљине, облик, боја и размера нове груписане структуре тетраедарских волумена представља наставак грозда околних сеоских зграда, визуелно се простирући у срцу комплекса. Нови кров делује као велика летња нијанса и не узурпира било који драгоцени спољашњи простор.