Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Луксузне Ципеле

Conspiracy - Sandal shaped jewels-

Луксузне Ципеле Линија "драгуља у облику сандала / облика", названа Цонспираци, Гианлуца Тамбурини, основана је 2010. Ципеле за завјеру лако комбинирају технологију и естетику. Пете и потплати направљени су од материјала попут лаког алуминијума и титанијума који су ливени у скулптуралним облицима. Силуета ципела је потом наглашена полудрагом камењем и другим раскошним украсима. Висока технологија и најсувременији материјали формирају модерну скулптуру, која има облик сандале, али где су и даље видљиви додир и искуство обучених италијанских занатлија.

Колијевка, Столице За Љуљање

Dimdim

Колијевка, Столице За Љуљање Лиссе Ван Цаувенберге створио је ово својеврсно мултифункционално решење које служи као столица за љуљање, али и као колијевка када се две Димдимове столице споје заједно. Свака столица за љуљање је сачињена од дрвета са челичним носачима и завршена је фурниром од ораха. Две столице се могу монтирати једна уз другу уз помоћ две скривене стезаљке испод седишта и тако се формирају колијевка за бебе.

Брош

"Emerald" - Project Asia Metamorphosis

Брош Карактер и спољни облик предмета омогућавају промену новог дизајна украса. У живахној природи један период се мења у други. Пролеће следи зима, а јутро долази после ноћи. Боје се такође мењају као и атмосфера. Овај принцип замене, наизменичење слика преносе се у украсе «Азијске метаморфозе», збирке у којој се у једном објекту одражавају две различите државе, две неограничене слике. Покретни елементи конструкције омогућавају промену карактера и изгледа украса.

Колекција Шминке

Kjaer Weis

Колекција Шминке Дизајн козметичке линије Кјаер Веис дестилира основе женске шминке на њена три главна подручја примене: усне, образи и очи. Дизајнирали смо компактне облике који ће одражавати карактеристике које ће се користити за побољшање: витке и дуге за усне, велике и четвртасте за образе, мале и округле за очи. Осетљиво, зглобови се окрећу иновативним бочним покретом, навијајући попут крила лептира. У потпуности се поново пуне, већ се поново пуне, него се рециклирају.

Аналогни Сат

Kaari

Аналогни Сат Овај дизајн је заснован на стандардном 24-сатном аналогном механизму (получасовна рука у сату). Овај дизајн је опремљен са два реза у облику лука. Кроз њих се могу видети руке сата и минута скретања. Рука сата (диск) подијељена је у два сегмента различитих боја који, ротирајући, означавају АМ или ПМ вријеме, овисно о боји која почиње бити видљива. Минутна рука је видљива кроз лук већег радијуса и одређује који минутни утор одговара бројачима од 0-30 минута (који се налази на унутрашњем радијусу лука) и утору од 30 до 60 минута (који се налази на спољњем радијусу).

Модерна Хаљина На Хаљину

Le Maestro

Модерна Хаљина На Хаљину Ле Маестро револуционара хаљину ципелом уграђујући титанску матричну пету са директним металним синтером (ДМЛС). 'Матрикс пета' смањује визуелну масу одсека пете и показује структурни интегритет обуће за хаљину. Да би употпунила елегантан вамп, од високог зрна коже користи се изразити асиметрични дизајн горњег дијела. Интегрисање одсека пете у горњи део је сада састављено у елегантној и профињеној силуети.