Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Календар

Calendar 2014 “Flowers”

Календар Дизајнирајте собу, уведите годишња доба - Календар Цвећа долази са дизајном ваза који садржи 12 различитих цвећа. Осветлите живот сваког месеца сезонским цветом. Квалитетни дизајни имају моћ да модификују простор и трансформишу умове својих корисника. Они нуде удобност гледања, држања и коришћења. Оне су прожете лакоћом и елементом изненађења, обогаћујући простор. Наши оригинални производи дизајнирани су по концепту Лифе витх Десигн.

Накит

Angels OR Demons

Накит Свакодневно смо сведоци непрестане борбе између добра и зла, таме и светлости, дана и ноћи, хаоса и реда, рата и мира, хероја и негативца. Без обзира на нашу религију или националност, испричана нам је прича о нашим сталним пратиоцима: анђео који сједи на нашем десном рамену и демон са леве стране, анђео нас убеди да чинимо добро и забележимо наша добра дела. Ђаво нас убеди. да радимо лоше и води евиденцију о нашим лошим делима. Анђео је метафора за наш "суперего", а ђаво представља "Ид" и сталну битку између свести и несвесног.

Етикете

Propeller

Етикете Пропеллер је колекција духова из разних крајева свијета, повезана с темом зрачних путовања и пилот путником као карактером марке. Карактеристике сваке врсте пића изложене су у бројним илустрацијама, натписима који подсећају на ваздухопловне значке и скице које служе као рецепти за коктеле. Вишеслојни дизајн употпуњен је разним тоновима обојене фолије, различитим лаковима, узорцима и рељефом.

Календар

17th goo Calendar “12 Pockets 2014”

Календар Промотивни календар портала, гоо (хттп://ввв.гоо.не.јп), функционалан је календар са листом за сваки месец претварајући се у џеп који вам омогућава да чувате и управљате својим визиткама, белешкама и признаницама. . Тема је Ред Стринг да би приказао везу између гоо-а и његових корисника. Оба краја џепа у ствари држе црвени шавови који постају врхунац дизајна. Календар у пријатно изражајном облику, баш је прави за 2014. годину.

Сет За Чај

Wavy

Сет За Чај Инспирисан травертинском терасом у природи, Вави је сет за чај који ће вам донети јединствено искуство чаја. Иновативне ручке развијене су да удобно стану у ваше руке. Увлачећи шалицу длановима, открит ћете да се отвара попут водене љиљанице и довести вас до тренутка мира.

Накит

Poseidon

Накит Накит који дизајнирам изражава моја осећања. Представља ме као уметника, дизајнера и такође као личност. Окидач за стварање Посејдона био је постављен у најмрачнијим сатима мог живота када сам се осећао уплашеним, рањивим и потребаном заштитом. Првенствено сам ову колекцију дизајнирао да се користи у самоодбрани. Иако је тај појам изблиједио током овог пројекта, он и даље постоји. Посејдон (бог мора и „шејкер Земље“, земљотреса у грчкој митологији) је моја прва званична колекција и намењена је јаким женама, које су имале за циљ да дају власнику осећај моћи и самопоуздања.