Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Прстен

Moon Curve

Прстен Природни свет је у сталном кретању јер балансира између реда и хаоса. Добар дизајн је створен из исте напетости. Његове квалитете снаге, лепоте и динамичности произлазе из уметникове способности да остане отворен за ове супротности током самог чина стварања. Готов комад збир је безброј избора које уметник доноси. Сва мисао и никакав осећај резултират ће укоченим и хладним радом, док сав осећај и никаква контрола дају послу који не успева да се изрази. Преплетање њих двоје биће израз самог плеса живота.

Лампа

Capsule Lamp

Лампа Првобитно је дизајнирана за дечију одећу марке. Инспирација потиче од играчака са капсулама које деца добијају од аутомата који се обично налазе на продајним салонима. Гледајући горе у лампу, може се видети гомила разнобојних играчака са капсулама, свака носећи жељу и сласт која буди нечију младеначку душу. Број капсула може се подесити и садржај заменити како вам се свиђа. Од свакодневних ситница до специјалних украса, сваки предмет који ставите у капсуле постаје ваша јединствена приповијест, чиме кристализира ваш живот и стање ума у одређено вријеме.

Биоскоп

Wuhan Pixel Box Cinema

Биоскоп „Пикел“ је основни елемент слике, дизајнер истражује однос покрета и пиксела како би постао тема овог дизајна. "Пикел" се примењује у различитим областима биоскопа. У великој сали кабинета налази се огроман закривљен омотач формиран од преко 6000 комада плоча од нехрђајућег челика. Зидни зид украшен је огромном количином четвртастих трака које стрше из зида и гламурозно су име кина. Унутар овог биоскопа сви би уживали у сјајној атмосфери дигиталног света створене кохезијом свих „Пикел“ елемената.

Канцеларија

White Paper

Канцеларија Интеријер налик платну материјализује простор за креативни допринос дизајнера и ствара могућности за безброј изложби процеса дизајнирања. Како сваки пројекат напредује, зидови и плоче прекривају се истраживањем, дизајнерским скицама и презентацијама, бележећи развој сваког дизајна и постајући дневник дизајнера. Бели подови и месингана врата, који се јединствено и одважно користе за робусну свакодневну употребу, прикупљају отиске стопала и отиске прстију особља и клијената, сведочећи раст компаније.

Кафе

Aix Arome Cafe

Кафе Кафић је место где посетиоци осећају суживот са океанима. Огромна структура у облику јаја смјештена у средини простора истовремено функционише као каса и кафа. Иконичан изглед штанда инспирисан је тамним и тупим зрнима кафе. Два велика отвора на предњем делу са обе стране „великог зрна“ служе као добар извор вентилације и природне светлости. Кафић је пружио дугачки сто попут гомиле хоботница и мјехурића. Наизглед насумично висећи лустери подсећају на поглед риба на водену површину, сјајне мрене апсорбирају угодну сунчеву светлост са широког белог неба.

Изложба На Путевима

Boom

Изложба На Путевима Ово је изложбени дизајнерски пројекат модног бренда пута у Кини. Тема ове саобраћајне представе наглашава потенцијал младих да стилизирају сопствени имиџ и симболизује експлозивну буку коју је овај путни шоу направио у јавности. Облик цик-цак коришћен је као главни визуелни елемент, али са различитим конфигурацијама када се примењује у кабинама у различитим градовима. Све структуре изложбених кабина биле су „комплетно-делови“ префабриковани у фабрици и инсталирани на лицу места. Неки делови се могу поново употребити или поново конфигурирати како би се обликовао нови дизајн кабине за следеће заустављање презентације.