Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Вештачка Топографија

Artificial Topography

Вештачка Топографија Велики намештај попут пећине Овај награђивани пројекат освојио је Велику награду уметности у међународном конкурсу Контејнера. Моја идеја је да издубим волумен унутар контејнера како би се изградио аморфан простор попут пећине. Направљен је од само пластичног материјала. Око 1000 листова меког пластичног материјала дебљине 10 мм исечено је у облику контуре и ламинирано је попут слоја. Ово није само уметност, већ и велики намештај. Пошто су сви делови мекани попут софе, и особа која уђе у овај простор може се опустити проналазећи место погодно за облик свог тела.

Унутрашњи Простор

Chua chu kang house

Унутрашњи Простор Акупунктурна тачка ове куће била је спајање затвореног простора у потпуно нови визуални тишина. Радећи то враћа се одређени историјски и сирови шарм да би се заклонила празнина у кући. Нови смештај се завршава изненађењем ентеријера у унутрашњости; сува и мокра кухиња у оквиру кухиње и трпезарија у кухињи. Животни простор такође је прекинут импресивним уметничким нападом који је убрзо постао лично кућиште електричног ожичења. Да би употпунили свеукупни нагласак, потребне су кришке топле светлости да се мрље на свим зидовима у боји.

Календар

Calendar 2014 “Town”

Календар Товн је комплет за израду папира са деловима који се могу слободно саставити у календар. Саставите зграде у различитим облицима и уживајте у стварању свог сопственог малог града. Квалитетни дизајни имају моћ да модификују простор и трансформишу умове својих корисника. Они нуде удобност гледања, држања и коришћења. Оне су прожете лакоћом и елементом изненађења, обогаћујући простор. Наши оригинални производи дизајнирани су по концепту Лифе витх Десигн.

Савремени Кипао

The Remains

Савремени Кипао Инспирација је из кинеских реликвија, „Керамика“ је већина репрезентација која је најпопуларнија без обзира на краља и људе. У мојој студији, и данас су основни кинески естетски стандарди моде и Фенг Схуи (дизајн ентеријера и околине) непромењени. Они воле разгледавање, слојевитост и жељу. Желео бих да дизајнирам Кипао како би импликацију и особину керамике пренио из старе династије у савремену моду. И изазива људе који су заборавили своју културу и националност кад год смо у и-генерацији.

Ресторан

Osaka

Ресторан Смештен у суседу Итаим Биби (Сао Пауло, Бразил), Осака поносно показује своју архитектуру, нудећи интиман и удобан амбијент у својим различитим просторима. Вањска тераса поред улице представља улаз у зелено и модерно двориште, спој унутрашњости, екстеријера и природе. Приватна и софистицирана естетика материјализована је употребом природних елемената као што су дрво, камење, гвожђе и текстил. Ламелла кровни систем са слабим осветљењем и решеткама од дрвета пажљиво су проучавани како би се комплетирао хармонизујући дизајн ентеријера и створили различити амбијенти.

Погон За Тестирање Вина

Grapevine House

Погон За Тестирање Вина Кућица винове лозе у облику апстрактног грожђа, о којем се готово слободно прича о винограду. Његов главни носиви елемент који је генерисан дигитално направљеним колоном представља омаж старој коренини винове лозе. Прозор куће Грапевине непрекидно је отворен у свим смјеровима и омогућава непосредан пејзажни доживљај винограда. На овај начин треба омогућити визуелно побољшање укуса свих вина за тестирање.