Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Торба Тоте

Totepographic

Торба Тоте Топографски дизајнирана торба за тоте, која служи као лагана торба, посебно током оних напорних дана проведених у куповини или извршавању налога. Капацитет Тоте торбе је попут планине и може да држи или носи много ствари. Оракаста кост је укупна структура торбе, топографска карта је површински материјал попут горских неравних површина.

Продавница Наочара

FVB

Продавница Наочара Продавница продавница наочара покушава да створи јединствен простор. Добрим коришћењем експандиране мреже различитих величина рупа рекомбинацијом и слојевима и њиховом наношењу од архитектонског зида до унутрашњих плафона приказују се карактеристике конкавних сочива - различити ефекти залеђења и нејасности. Применом конкавних сочива са разноврсним углом, приказани су уврнути и нагнути ефекти слике на плафонском дизајну и ормару екрана. Својство конвексног сочива, које по вољи мења величине предмета, изражено је на изложбеном зиду.

Вила

Shang Hai

Вила Вила је инспирисана филмом Велики Гатсби, јер се мушки власник такође налази у финансијској индустрији, а домаћица воли стари шангајски стил Арт 1930-их. Након што су дизајнери проучили фасаду зграде, схватили су да она такође има и Арт Децо стил. Они су створили јединствен простор који одговара власниковом омиљеном стилу Арт Децо из 1930-их и у складу је са савременим стилом живота. Да би одржали конзистентност простора, изабрали су француски намештај, лампе и прибор дизајнирани 1930-их.

Вила

One Jiyang Lake

Вила Ово је приватна вила која се налази на јужној Кини, где дизајнери у пракси примењују зен-будистичку теорију у спровођењу дизајна. Одустајући од непотребног и употребом природних, интуитивних материјала и сажетим методама дизајнирања, дизајнери су створили једноставан, миран и удобан савремени оријентални животни простор. Удобан савремени оријентални животни простор користи исти једноставан дизајн као и висококвалитетни италијански модерни намештај за унутрашњи простор.

Клиника За Медицинску Лепоту

Chun Shi

Клиника За Медицинску Лепоту Концепт дизајна који стоји иза овог пројекта је „клиника за разлику од клинике“ и инспирисан је неким малим, али лепим уметничким галеријама, а дизајнери се надају да ова медицинска клиника има темперамент у галерији. На тај начин гости могу осјетити елегантну љепоту и опуштену атмосферу, а не стресно клиничко окружење. Додали су надстрешницу на улазу и базен за бесконачни руб. Базен се визуелно повезује са језером и рефлектује архитектуру и дневну светлост, привлачећи госте.

Привезак

Taq Kasra

Привезак Так Касра, што значи лук касре, меморија је Сасанијског Краљевства које се сада налази у Ираку. Овај привезак инспирисан геометријом Так касре и величином бивших суверености који је био у њиховој структури и субјективизму, коришћен је у овом архитектонском методу за прављење овог етоса. Најважнији атрибут је то да је модеран дизајн учинио комад изразитим погледом, тако да бочни поглед изгледа као тунел и доноси субјективизам и облик фронталног погледа од којег је начињен лучни простор.