Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Систем Осветљења И Озвучења

Luminous

Систем Осветљења И Озвучења Сјајни дизајнирани да нуде ергономско решење за осветљење и систем за сурроунд звук у једном производу. Његов је циљ да створи емоције које корисници желе да осете и користе комбинацију звука и светлости како би постигли овај циљ. Звучни систем развијен је на основу рефлексије звука и симулира 3Д сурроунд звук у соби без потребе за ожичењем и постављањем више звучника око места. Као привезак, Луминоус ствара директно и индиректно осветљење. Овај систем осветљења пружа меко, уједначено и слабо контрастно светло што спречава проблеме са светлошћу и видом.

Електрични Бицикл

Ozoa

Електрични Бицикл Електрични бицикл ОЗОа има рам са карактеристичним 'З' обликом. Оквир формира непрекинуту линију која повезује кључне функционалне елементе возила, попут точкова, управљача, седишта и папучица. Облик „З“ је оријентисан тако да његова структура пружа природно уграђено стражње вешање. Економичност тежине омогућава се употребом алуминијумских профила у свим деловима. У оквир се уграђује уклоњива литијум јонска батерија која се може пунити.

Јавна Област

Quadrant Arcade

Јавна Област Аркада пописана ИИ разредом, трансформисана је у примамљиво присуство улице тако што је поставила право светло на право место. Генерално, амбијентално осветљење се користи холистички, а његови ефекти су хијерархијски постављени да би се постигле варијације у узорку светлости које стварају интерес и промовишу повећану употребу простора. Стратешким уклапањем за дизајн и постављање привеска за динамичке карактеристике управљано је заједно са уметником тако да визуелни ефекти изгледају суптилније него претешки. Кад нестајање дневног светла, елегантна структура наглашена је ритмом електричног осветљења.

Прошириви Сто

Lido

Прошириви Сто Лидо се савија у малу правоугаону кутију. У пресавијеном стању служи као кутија за одлагање ситних предмета. Ако подигну бочне тањире, зглобне ноге испадају из кутије и Лидо се претвара у столић за чај или мали сто. Исто тако, ако се потпуно развуку бочне плоче са обе стране, претвара се у велики сто, при чему горња плоча има ширину од 75 Цм. Овај стол се може користити као трпезаријски сто, посебно у Кореји и Јапану, где је седење на поду док је ручак уобичајена култура.

Музички Инструмент

DrumString

Музички Инструмент Комбиновање два инструмента заједно значи рађање новог звука, нове функције у кориштењу инструмената, новог начина свирања инструмента, новог изгледа. Такође вага за ноте за бубњеве је попут Д3, А3, Бб3, Ц4, Д4, Е4, Ф4, А4, а скале за ноте су дизајниране у систему ЕАДГБЕ. ДрумСтринг је лаган и има каиш који је причвршћен преко рамена и струка, па ће употреба и држање инструмента бити лака и пружа вам могућност коришћења две руке.

Бициклистичка Кацига

Voronoi

Бициклистичка Кацига Кацига је инспирисана 3Д Воронои структуром која је широко распрострањена у природи. Уз комбинацију параметарске технике и бионике, кацига за бицикл има побољшани спољни механички систем. Оно се разликује од традиционалне структуре заштите од љускица у свом небридованом бионском 3Д механичком систему. Када га погоди спољна сила, ова структура показује бољу стабилност. У равнотежи лакоће и сигурности, кацига има за циљ да људима пружи удобнију, модернију и сигурнију бициклистичку кацигу за личну заштиту.