Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Лампа

Capsule Lamp

Лампа Првобитно је дизајнирана за дечију одећу марке. Инспирација потиче од играчака са капсулама које деца добијају од аутомата који се обично налазе на продајним салонима. Гледајући горе у лампу, може се видети гомила разнобојних играчака са капсулама, свака носећи жељу и сласт која буди нечију младеначку душу. Број капсула може се подесити и садржај заменити како вам се свиђа. Од свакодневних ситница до специјалних украса, сваки предмет који ставите у капсуле постаје ваша јединствена приповијест, чиме кристализира ваш живот и стање ума у одређено вријеме.

Тепих

Folded Tones

Тепих Теписи су инхерентно равне, циљ је био оспорити ову једноставну чињеницу. Илузија о тродимензионалности постиже се са само три боје. Разноликост тонова и дубина тепиха зависи од ширине и густине пруга, а не од велике палете боја које могу да стану у одређени простор, омогућавајући флексибилну употребу. Одозго или одоздо, тепих подсећа на пресавијени лим. Међутим, док седите или лежите на њему, илузија набора можда неће бити видљива. То доводи до употребе једноставних понављајућих линија које се могу уживати као апстрактни образац изблиза.

Паравент

Positive and Negative

Паравент Ово је производ који истовремено служи као функција и лепота, зачињен са наговештајем културе и корена. „Позитиван и негативан“ параван делује као подесива и покретна баријера за приватност која не омета или не омета простор. Исламски мотив даје ефект чипке који се одузима и обрнуто од материјала Кориана / Смоле. Слично као иин ианг, увек постоји мало доброг у лошем и увек мало лошег у добром. Када сунце залази на „Позитивно и негативно“, заиста је сјајни тренутак, а геометријске сенке обојите собу.

Урбани Електрични Трике

Lecomotion

Урбани Електрични Трике ЛЕЦОМОТИОН Е-трике је еколошки прихватљив и иновативан трицикл са електричном потпором који је инспирисан угнезђеним колицима. ЛЕЦОМОТИОН Е-трикес дизајнирани су тако да раде као део система за дељење урбаних бицикала. Дизајнирани су тако да се међусобно гнезде у линији за компактно складиштење и да олакшају сакупљање и померање многих одједном преко клизних стражњих врата и уклоњивог комплета радилице. Пружа се помоћ за педалирање. Можете га користити као уобичајени бицикл, са или без носеће батерије. Терет такође омогућава превоз 2 деце или једне одрасле особе.

Резач Папира

HandiShred

Резач Папира ХандиСхред је преносни ручни уређај за уништавање папира који не захтева спољни извор напајања. Дизајниран је мален и уредно тако да га можете ставити на свој радни стол, у фиоку или актовку који могу лако приступити и растурити ваш важан документ било када и било где. Овај практични уређај за уништавање рачунара сјајно уништава било које документе или потврде како би се осигурало да приватни, поверљиви и било какви лични подаци буду увек безбедни.

Табела За Интеракцију

paintable

Табела За Интеракцију Сликар је вишенаменски сто за свакога, то би могао бити обичан сто, цртеж или музички инструмент. Можете користити различите врсте боја да бисте сликали на површини стола да бисте створили музику са пријатељима или породицама, а површина ће сензорима у боји пренијети цртеж у мелодију. Постоје два начина цртања, креативно цртање и цртање музичких нота, деца могу нацртати све што желе да створе случајну музику или помоћу правила које дизајнирамо да попунимо боју на одређеном положају како би дечји ритам приредили.