Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Паковање Од Магнезијума

Kailani

Паковање Од Магнезијума Радови агенције Ароме на графичком идентитету и уметничкој линији за амбалажу Каилани заснивају се на минималном и чистом дизајну. Овај минимализам је у складу са производом који има само један састојак, магнезијум. Одабрана типографија је снажна и куцана. Карактерише и снагу минералног магнезијума и јачину производа који потрошачима враћа виталност и енергију.

Боца Вина

Gabriel Meffre

Боца Вина Арома креира графички идентитет за колекционарску чинију Габријела Меффре која слави 80 година. Радили смо на карактеристичном дизајну 30-тих година, графички га симболизовала жена са чашом вина. Коришћене плоче у боји наглашене су утискивањем и врућим утискивањем фолије како би се нагласила колекционарска страна колекције.

Амбалажа За Храну

Chips BCBG

Амбалажа За Храну Изазов за реализацију паковања чипова марке БЦБГ састојао се у изради серије паковања у складу са универзумом марке. Амбалажа је морала бити и минималистичка и модерна, а истовремено има тај уметнички додир са лепинама и ону пријатну и симпатичну страну која доноси ликове нацртане оловком. Аперитив је погодан тренутак који се мора осећати на амбалажи.

Инсталација На Радној Површини

Wood Storm

Инсталација На Радној Површини Воод Сторм је инсталација за десктоп за визуелни ужитак. Турбуленцију протока ваздуха стварала је дрвена завеса појачана светлима баченим одоздо за свет без гравитације. Инсталација се понаша као бескрајна динамичка петља. Она води линију вида око ње у потрази за почетном или крајњом тачком јер публика заправо плеше уз олују.

Интерактивне Инсталације

Falling Water

Интерактивне Инсталације Падајућа вода је скуп интерактивних инсталација које омогућују корисницима да мењају стазу трчања око коцке или коцке. Комбинација коцке и куглице пружа контраст статичког објекта и динамичког протока воде. Поток се може повући да бисте видели куглице како трче или их само ставите на сто као сцену смрзнуте воде. Перлице се такође сматрају жељама које људи свакодневно постављају. Жеље би требале бити оковане и водити заувек као водопад.

Уградња Оквира

Missing Julie

Уградња Оквира Овај дизајн представља инсталацију оквира и интерфејс између унутрашњости и споља, или светла и сенке. Даје израз док људи гледају из кадра да чекају да се неко врати. Различите врсте и величине стаклених кугли користе се као симбол жеља и суза како би наговестили емоцију која се може сакрити унутар. Челични оквир и кутије одређују границу емоције. Емоција коју човек даје може се разликовати од начина на који је перципира баш као што су слике у сферама окренуте наглавачке.