Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Двосед

Mowraj

Двосед Моврај је двосед који је дизајниран да уобличи дух етничких египатских и готских стилова. Облик је изведен из Новрага, египатске верзије измуљивачких муља измијењених како би утјеловио готички штих, а да не угрози његову етничку антеилувијску суштину. Дизајн је црно лакиран, на којем су уграђене гравуре етничког египатског ручног израде на рукама и ногама, као и богата баршунаста пресвлака додана вијцима и вучним прстенима што јој даје средњовековни бачени изглед готичког изгледа.

Корпоративни Идентитет

Predictive Solutions

Корпоративни Идентитет Предицтиве Солутионс је провајдер софтверских производа за прогностичку анализу. Производи компаније користе се за предвиђање анализом постојећих података. Ознака компаније - сектори круга - подсећа на графику са пите-скицама, а такође на веома стилизовану и поједностављену слику ока у профилу. Платформа марке „проливање светла“ покретач је свих марки графике. И променљиви, апстрактни флуидни облици и тематски поједностављене илустрације користе се као додатна графика у различитим апликацијама.

Корпоративни Идентитет

Glazov

Корпоративни Идентитет Глазов је фабрика намештаја у истоименом граду. Фабрика производи јефтин намештај. Пошто је дизајн таквог намештаја прилично генеричан, одлучено је да се концепт комуникације заснива на оригиналним "дрвеним" 3Д словима, речи састављене од таквих слова симболишу гарнитуре намештаја. Писма чине речи "намештај", "спаваћа соба" итд. Или називи збирки, они се постављају тако да подсећају на комаде намештаја. Издвојена 3Д слова слична су схемама намештаја и могу се користити на тисканицама или преко фотографских позадина за идентификацију бренда.

Типефаце

Red Script Pro typeface

Типефаце Ред Сцрипт Про је јединствен фонт инспирисан новим технологијама и уређајима за алтернативне облике комуникације, складно нас повезујући са његовим бесплатним обрасцима слова. Инспириран иПадом и дизајниран у четкама, изражен је у јединственом стилу писања. Садржи енглески, грчки као и ћирилицу и подржава преко 70 језика.

Визуелна Уметност

Loving Nature

Визуелна Уметност Вољети природу пројекат је уметничких дела који алудирају на љубав и поштовање природе, према свему живом бићу. На свакој слици Габриела Делгадо посебан нагласак ставља на боју, бирајући пажљиво елементе који се стапају са хармонијом како би се постигла бујна, али једноставна завршница. Истраживање и њена истинска љубав према дизајну даје му интуитивну способност стварања живих делова у боји са тачканским елементима у распону од фантастичног до домишљатог. Њена култура и лична искуства обликују композиције у јединствене визуелне наративе, што ће свакако улепшати сваку атмосферу природом и ведрином.

Роман

180º North East

Роман "180 ° североисточно" је авантуристичка приповест од 90.000 речи. То говори истинску причу о путовању Даниела Кутцхера кроз Аустралију, Азију, Канаду и Скандинавију у јесен 2009. године када му је било 24 године. Интегрисано у главни део текста који говори о ономе што је живео и научио током путовања , фотографије, мапе, изражајни текст и видео помажу да увуче читаоца у авантуру и пружи бољи осећај ауторовог личног искуства.