Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Календар

Calendar 2014 “Safari”

Календар Сафари је календар занатских животиња. Извадите и саставите 6 листова са 2 месечна календар са страна. Преклопите тело и зглобове дуж набора, погледајте трагове на зглобовима и спојите се као што је приказано. Квалитетни дизајни имају моћ да модификују простор и трансформишу умове својих корисника. Они нуде удобност гледања, држања и коришћења. Оне су прожете лакоћом и елементом изненађења, обогаћујући простор. Наши оригинални производи дизајнирани су по концепту Лифе витх Десигн.

Декор Боца

Lithuanian vodka Gold. Black Edition

Декор Боца Златна вотка Голд. Блацк Едитион ”наследила је свој ексклузивни изглед из литванске народне уметности. Ромбови и јагодице, комбиновани од малих квадрата, врло су чести обрасци у литванској народној уметности. Иако су референце на ове националне мотиве добиле модерније облике - мистериозни прошли одрази трансформисани су у модерну уметност. Превладавајућа златна и црна боја наглашавају изузетан процес филтрације вотке кроз угљен и златне филтере. То је оно што чини „литванско вотко злато“. Блацк Едитион ”тако њежно и кристално чисто.

Календар

Calendar 2014 “Flowers”

Календар Дизајнирајте собу, уведите годишња доба - Календар Цвећа долази са дизајном ваза који садржи 12 различитих цвећа. Осветлите живот сваког месеца сезонским цветом. Квалитетни дизајни имају моћ да модификују простор и трансформишу умове својих корисника. Они нуде удобност гледања, држања и коришћења. Оне су прожете лакоћом и елементом изненађења, обогаћујући простор. Наши оригинални производи дизајнирани су по концепту Лифе витх Десигн.

Етикете

Propeller

Етикете Пропеллер је колекција духова из разних крајева свијета, повезана с темом зрачних путовања и пилот путником као карактером марке. Карактеристике сваке врсте пића изложене су у бројним илустрацијама, натписима који подсећају на ваздухопловне значке и скице које служе као рецепти за коктеле. Вишеслојни дизајн употпуњен је разним тоновима обојене фолије, различитим лаковима, узорцима и рељефом.

Календар

17th goo Calendar “12 Pockets 2014”

Календар Промотивни календар портала, гоо (хттп://ввв.гоо.не.јп), функционалан је календар са листом за сваки месец претварајући се у џеп који вам омогућава да чувате и управљате својим визиткама, белешкама и признаницама. . Тема је Ред Стринг да би приказао везу између гоо-а и његових корисника. Оба краја џепа у ствари држе црвени шавови који постају врхунац дизајна. Календар у пријатно изражајном облику, баш је прави за 2014. годину.

Етикете

Stumbras Vodka

Етикете Ова Стумбрасова класична колекција вотке оживљава старе традиције израде литванске вотке. Дизајн чини стари традиционални производ блиским и релевантним за данашњег потрошача. Зелена стаклена боца, датуми важни за израду литванске вотке, легенде засноване на истинитим чињеницама, и пријатни, упечатљиви детаљи - увијен изрез подсећа на старе фотографије, косо решетка на дну која надопуњује класичну симетричну композицију, а фонт и боје које преносе идентитет сваког под-бренда - све чине традиционалну колекцију вотке нетрадиционалном и занимљивом.