Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Штанд За Цвеће

Eyes

Штанд За Цвеће Очи је штанд за цвеће за све прилике. Овално тело је златно прекривено неправилним отворима као људске очи које увек траже дивне ствари у Мајци Природи. Став се понаша као филозоф. Негује природне лепоте и показује цео свет за вас пре или након што га уверите.

Десктоп Интерактивни Дисплеј

Ubiquitous Stand

Десктоп Интерактивни Дисплеј Ово свеприсутно столно постоље дизајнирано је за интеракцију људи са дневним сновима. Рупе су распоређене и адитив је увећан цвећем, лизалицама или предметима који се из различитих оријентација уклапају у његов образац. Хромирана површина одражава и мења тонове приказаним субјектима и људи у интеракцији са њом.

Маска

Billy Julie

Маска Овај дизајн је инспирисан микроизражавањем. Дизајнер бира Билија и Јулие за двије врсте вишеструких личности. Замршени елементи настају параметријским подешавањем оријентација геометрије налик мердевинама, заснованој на запетљаној кривуљи са преградама. Као сучеље и преводилац, ова маска је створена да би људи испитали сопствену савест.

Шминкер

Eyelash Stand

Шминкер Овај дизајн истражује метафору трепавица. Дизајнер сматра да је трепавице потрага за личним очекивањем. Он ствара постоље за трепавице као икону живота или минијатурну фазу извођења. Овај постоље симболизира подсећајућу обавезу ујутру или пре спавања, тако што привремено подеси трепавице пре или после наношења. Сталак за трепавице је начин за памћење онога што је нешто тривијално допринијело личној свакодневној авантури.

Инсталација Теме

Dancing Cubes

Инсталација Теме Овај дизајн интерактивно реагује на приказани предмет помоћу модула. Ово тематско постоље дизајнирано је са само-проширеним механизмом за повезивање шест или више коцкица на увећану јединицу у три окомита правца. Конфигурација слободне форме с зарезима чини везу сличном преплетеним плесачима. Распоред малих рупа ствара структуру смештаја за субјект са линеарним деловима.

Корпоративни Идентитет

film festival

Корпоративни Идентитет "Цинема, ахои", био је слоган другог издања Европског филмског фестивала на Куби. То је део концепта дизајна усмереног на путовања као начин повезивања култура. Дизајн евоцира путовање брода за крстарење који путује од Европе до Хаване натоварен филмовима. Дизајн позивница и улазница за фестивал инспирисан је пасошима и укрцајима који данас путници широм света користе. Идеја о путовањима кроз филмове подстиче јавност на рецепцију и радозналост према културним разменама.