Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Пробој Графичког Дизајна

The Graphic Design in Media Conception

Пробој Графичког Дизајна Ова књига говори о графичком дизајну; пружа експлицитни, детаљан поглед на дизајнерску структуру као процес који се користи за комуникацију с публиком са различитим културама кроз методе дизајна, укључује значење графичког дизајна као улоге, Дизајнерски процеси као технике, Брендирање као тржишни контекст, Дизајн амбалаже са припремљене шаблоне и садржи радове високо маштовитих креативаца, који се користе за означавање принципа дизајна.

Графика За Кућу За Одмор

SAKÀ

Графика За Кућу За Одмор ПРИМ ПРИМ студио креирао је визуелни идентитет за пансион САКА, укључујући: назив и дизајн логотипа, графику за сваку собу (дизајн симбола, обрасце тапета, нацрте за слике на зиду, јастуке за јастуке итд.), Дизајн веб страница, разгледнице, значке, визиткаде и позивнице. Свака соба у пансиону САКА представља другачију легенду повезану са Друскининкајом (летовишким градом у Литви у којем се налази кућа) и околином. Свака соба има свој симбол као кључну реч из легенде. Ове се иконе појављују у унутрашњој графици и другим објектима који обликују њен визуелни идентитет.

Амбалажа Морске Хране

PURE

Амбалажа Морске Хране Концепт ове нове линије производа је "Без". Једноставно речено, створили смо необично опуштен дизајн. Обично су за конзервиране морске плодове тамна и претрпана амбалажа, наш дизајн је "без икаквог" оптичког баласта. С друге стране, асортиман је такође намењен алергичарима и људима осетљивим на храну. Тако да изгледа готово намерно нека врста медицинског. Продаја је започета у јануару 2013. године и изузетно је успешна. Повратне информације малопродајног предузећа су: Дуго смо чекали на добар и добро осмишљен концепт. Купцу ће се свидети.

Дописница

commod – Feines in Holz

Дописница „Роба“ је специјализована за унутрашње радове. Компанија, вјерна моту „финске дрвене робе“, реализује посебно изузетно ексклузивне стамбене пројекте. Дописница је удовољила овој тврдњи. Смањен, али разиграни изглед реализован је коришћењем посебно испреплетених боја. Уредски прибор одражава стил фирме као и њену идеологију да користи само најдрагоцјенији материјал: Папир је израђен од 100 посто памука, коверте од правог фурнира. Визиткарте „утјеловљују“ слоган компаније стварањем тродимензионалне собе у којој се налазе типични дрвени производи.

Органски Намештај И Скулптура

pattern of tree

Органски Намештај И Скулптура Предлог партиције која ефикасно користи четинарске дијелове; то јест витки део горње половине дебла и део корена неправилног облика. Обратио сам пажњу на годишње органске прстенове. Преклапајући се органски обрасци партиције створили су удобан ритам у неорганском простору. Са производима рођеним из овог циклуса материјала, органски просторни правац постаје могућност за потрошача. Надаље, јединственост сваког производа даје им много већу вриједност.