Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Унутрашња Кућа

Spirit concentration

Унутрашња Кућа Шта је простор за кућу? Дизајнер верује да дизајн потиче из потребе власника, да душа има простор. Стога је дизајнера симпатични пар управљао њиховом наменом у простору. Оба власника воле материјале и дизајнерска решења у односу на јапанску културу. Како би представили успомене између својих умова, одлучили су да користе разне текстуре од дрва како би створили кућу душе. Сходно томе, направили су 3 консензусна циља ове идеалне куће, а то су били: (1) мирна атмосфера, (2) флексибилни и шармантан јавни простори и (3) удобни и невидљиви приватни простори.

Кућа За Успомену

Memory Transmitting

Кућа За Успомену Ова кућа преноси слике дома дрвеним гредама и слојевитим гомилама беле цигле. Светлост пролази из простора беле цигле око куће, стварајући посебну атмосферу за клијента. Дизајнер користи неколико метода да реши ограничења ове зграде за клима уређаје и складишне просторе. Такође, спојите материјале са сећањем клијента и представите топлу и елегантну естетику кроз структуру, повезујући јединствени стил ове куће.

Унутрашња Кућа

Seamless Blank

Унутрашња Кућа Ово је кућа за представљање јединственог стила домаћице, који је дом графичког дизајнера и предузетника. Дизајнер представља природне материјале који илуструју склоности домаћице и чувају празне просторе како би се испунили предмети члана породице. Кухиња је центар куће, посебно дизајниран окружени поглед за домаћице и осигурајте да родитељи могу да виде било где. Кућа је опремљена белим гранитним подовима, италијанским сликањем минерала, прозирним стаклом и белим прашкастим слојем који откривају елегантне детаље материјала.

Унутрашња Кућа

Warm loft

Унутрашња Кућа Кућа индустријског стила са топлим материјалима. Ова кућа припрема неколико функција за клијенте за промоцију животних квалитета. Дизајнер је покушао спојити цеви у сваки простор и комбиновати дрво, челик и ЕНТ цеви како би илустровао причу о животу клијената. Није иста као у обичном индустријском стилу, ова кућа уноси само неколико боја и припрема пуно простора за одлагање.

хоклица

Ydin

хоклица Идин столицу можете монтирати сами, без употребе посебних алата, захваљујући једноставном систему закључавања. 4 идентична стопала нису постављена ни по једном редоследу, а бетонско седиште, које делује као камен темељац, задржава све на свом месту. Стопала се израђују од дрвета отпада који долази од произвођача степеница, лако се обрађује користећи традиционалне технике обраде дрвета и на крају подмазује уљем. Седиште је једноставно уливано у трајни УХП бетон ојачан влакнима. Само 5 дијелова који се могу раздвојити и који су спремни за испоруку крајњим купцима је још један аргумент одрживости.

Колица Са Расхлађеним Сиром

Coq

Колица Са Расхлађеним Сиром Патрицк Сарран је креирао колица са сиром Цок 2012. године. Чудноћа овог ваљаног предмета побуди радозналост гостију, али немојте погрешити, ово је пре свега радни алат. То се постиже стилизованом лакираном буковом структуром, на коју је утиснут цилиндричан црвено лакирани плашт који се може објесити са стране како би се развио асортиман зрелих сирева. Користећи ручицу за померање колица, отварање кутије, извлачење плоче да направи простор за тањир, ротирање овог диска да би исецкало делове сира, конобар може тај процес развити у мали део перформанса.