Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Славине

Electra

Славине Електра која нема засебне дршке привлачи све због своје елеганције и паметног изгледа пресудно је да буду јединствени за кухиње. Спуштајући дигитални миксер за судопе пружа корисницима слободу кретања у кухињама, истовремено нудећи могућности две различите функције протока. На предњој страни електро, електронски јастучић вам омогућава приступ свим функцијама, било када се спреј стави у млаз или у вашу руку само врхом прста који можете контролисати.

Изложбени Простор

Ideaing

Изложбени Простор Ово је пословна изложбена сала на Гуангзхоу Десигн Веек-у 2013. коју је дизајнирала компанија Ц&Ц Десигн Цо., Лтд. Дизајн уредно има простор мањи од 91 квадратни метар, који је приказан екраном осетљивим на додир и унутрашњим пројектором. КР код приказан на лампици је веб веза предузећа. У међувремену, дизајнери се надају да изглед целе зграде може код људи давати осећај пун виталности, и стога демонстрира креативност коју дизајнерска компанија поседује, односно "дух независности и идеју слободе" коју заговарају .

Тактилна Тканина

Textile Braille

Тактилна Тканина Индустријска универзална жакардна текстилна мисао као преводилац за слијепе особе. Ову тканину могу да читају људи са добрим видом и она је намењена њима да помогне слепим особама које почињу да губе вид или имају проблема са видом; да би се научио брајевим системом пријатељским и уобичајеним материјалом: тканином. Садржи абецеду, бројеве и интерпункцијске знакове. Нису додате боје. То је производ сиве скале као принцип перцепције светлости. То је пројекат друштвеног значења и надилази комерцијални текстил.

Славине

Electra

Славине Елецтра која се сматра представником дигиталне употребе у арматурном сектору комбинује технологију са дизајном како би нагласила дигитално дизајнерско доба. Славине које немају одвојену дршку привлаче све због своје елеганције и паметног изгледа, пресудно је да буду јединствене у влажним просторима. Тастери са екраном осетљивим на додир компаније Елецтра нуде више ергономског решења. „Ецо Минд“ славине пружају кориснику максималну ефикасност у уштеди. Ова карактеристика посебно доприноси будућим генерацијама

Канцеларијски Простор

C&C Design Creative Headquarters

Канцеларијски Простор Креативно седиште компаније Ц&Ц Десигн смештено је у постиндустријској радионици. Његова зграда је трансформисана из фабрике црвене цигле 60-их година. С обзиром на заштиту тренутне ситуације и историјско памћење зграде, тим дизајнера потрудио се да избегне оштећења оригиналне зграде у унутрашњем уређењу. У дизајнирању ентеријера користи се много јеле и бамбуса. Отварање и затварање и пренамјена простора паметно су замишљени. Дизајн расвјете за различите регије одражава различите визуелне атмосфере.

Улична Клупа

Ola

Улична Клупа Ова клупа, дизајнирана према стратегијама еколошког дизајна, подиже улични намештај на нови ниво. Једнако код куће у градском или природном окружењу, флуидне линије стварају различите могућности седења унутар једне клупе. Коришћени материјали су рециклирани алуминијум за подлогу и челик за седиште, изабрани због својих својстава која се могу рециклирати и издржљива; има сјајну и отпорну завршну обраду прашкастом плочом, идеалну за употребу на отвореном у свим временским условима. Дизајнирали су их у Мекицо Цитију Даниел Олвера, Хиросхи Икенага, Алице Пегман и Кариме Тосца.