Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Потпуно Аутоматска Машина За Чај

Tesera

Потпуно Аутоматска Машина За Чај Потпуно аутоматски Тесера поједностављује процес припреме чаја и поставља атмосферску фазу за прављење чаја. Лабави чај се пуни у посебне стакленке у којима се, јединствено, време варења, температура воде и количина чаја могу индивидуално прилагодити. Машина препознаје ова подешавања и потпуно аутоматски припрема савршен чај у провидној стакленој комори. Након излијевања чаја одвија се поступак аутоматског чишћења. Интегрисани пладањ се може извадити за послуживање и користити као мали штедњак. Без обзира да ли је шоља или лонац, ваш чај је савршен.

Веллнесс Центар

Yoga Center

Веллнесс Центар Смештен у најпрометнијој четврти Кувајта, центар јоге је покушај ревитализације подрумског спрата Јассим Товер-а. Локација пројекта била је неортодоксно. Међутим, то је био покушај опслуживања жена и унутар градских граница и из околних стамбених подручја. Простор за рецепцију у средишту повезује се с ормарићима и уредом, што омогућава несметан проток чланова. Подручје ормарића се тада поравнава са простором за прање ногу који сигнализира 'зону без ципела'. Од тада па надаље је ходник и читаоница која води до три сале за јогу.

Бистро

Ubon

Бистро Убон је тајландски бистро смјештен у језгру кувајтског града. Поглед на улицу Фахад Ал салим, улицу добро поштовану јер се трговином бавила још давних дана. Свемирски програм овог бистроа захтева ефикасан дизајн за све просторе у кухињи, остави и тоалетима; омогућава простран простор за ручавање. Да би се ово постигло, унутрашњост функционише тамо где се на складан начин може интегрисати са постојећим структурним елементима.

Лампа

Tako

Лампа Тако (хоботница на јапанском) је столна лампа инспирисана шпанском кухињом. Две основе подсећају на дрвене тањире на којима се служи „пулпо а ла галлега“, док његов облик и еластична трака изазивају бенто, традиционални јапански сандук. Делови су састављени без шрафова, што олакшава састављање. Пакирање у комадима такође смањује трошкове пакирања и складиштења. Спој флексибилног полипропенског сенчила сакривен је иза еластичне траке. Рупе избушене на дну и горњим комадима омогућавају потребни проток ваздуха да не би дошло до прегревања.

Наруквица

Fred

Наруквица Постоје многе врсте наруквица и наруквица: дизајнери, златни, пластични, јефтини и скупи ... али прелепи какви јесу, све су увек једноставно и само наруквице. Фред је нешто више. Ове манжете у својој једноставности оживљавају племенитост старих времена, а опет су модерне. Могу се носити и голим рукама и на свиленој блузи или у црном џемперу и увек ће додавати додир разреда особи која их носи. Ове наруквице су јединствене јер долазе као пар. Веома су лагане због чега их носе беспрекорно. Ношењем њих сигурно ће се приметити!

Радијатор

Piano

Радијатор Инспирација за овај дизајн настала је из љубави према музици. Три различита грејна елемента у комбинацији, сваки подсећа на један Пиано тастер, стварају композицију која личи на клавијатура клавира. Дужина радијатора може варирати у зависности од карактеристика и предлога простора. Идејна идеја није развијена у производњу.