Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Сталак За Торту

Temple

Сталак За Торту Из све веће популарности у печењу код куће, уочили смо потребу за модерним сталком за торте који се може лако чувати у ормару или цртати. Лако за чишћење и сигурно. Храм је лако саставити и интуитивно је клизањем плоча преко средишње конусне кичме. Демонтажа је једнако једноставна ако их једноставно одмакнете. Сва четири главна елемента држи Стацкер заједно. Стацкер помаже у одржавању свих елемената заједно за компактно складиштење у више углова. Можете користити различите конфигурације плоча за различите прилике.

Лежаљка

Bessa

Лежаљка Дизајнирана за просторе за боравак у хотелима, одмаралиштима и приватним резиденцијама, лежаљка Бесса усклађује се са модерним пројектима уређења ентеријера. Дизајн преноси спокој који позива на искуства која треба запамтити. Решавајући његову потпуно одрживу производњу, можемо уживати у равнотежи облика, савременог дизајна, функције и његових органских вредности.

Календар

calendar 2013 “Waterwheel”

Календар Ватервхеел је тродимензионални календар направљен од шест весла састављених у облику воденог котача. Закрените јединствени самосталан календар за радну површину, попут воденог точка сваког месеца. Живот са дизајном: Квалитетни дизајни имају моћ да модификују простор и трансформишу умове својих корисника. Они нуде удобност гледања, држања и коришћења. Оне су прожете лакоћом и елементом изненађења, обогаћујући простор. Наши оригинални производи дизајнирани су по концепту „Живот са дизајном“.

Мултифункционална Гардероба

Shanghai

Мултифункционална Гардероба „Шангајска“ мултифункционална гардероба. Линијски узорак и лаконски облик дјелују као „украсни зид“, што омогућава да се гардероба схвати као декоративна компонента. „Алл инцлусиве“ систем: укључује места складишта различитог обима; уградбени ноћни ормарићи који су део фронте ормара отвореног и затвореног једним предњим притиском; 2 уграђене ноћне лампе скривене под изузетном волуменом са обе стране кревета. Главни део ормара је направљен од сићушног дрвеног облика. Састоји се од 1500 комада кемпа и 4500 комада белог храста.

Крајњи Сто

TIND End Table

Крајњи Сто ТИНД Енд Табле је мали, еколошки прихватљив сто са јаким визуелним присуством. Рециклирани челични врх је резан воденим млазом с замршеним узорком који ствара живописне узорке свјетла и сјене. Облици бамбусових ногу одређени су узорком у челичном врху, а свака од четрнаест ногу пролази кроз челични врх, а затим се исече равномерно. Гледано одозго, карбонизовани бамбус ствара заштитни узорак, насупрот перфорираном челику. Бамбус је брзо обновљива сировина, јер је бамбус травната трава која брзо расте, а не производи од дрвета.

Играчка

Rocking Zebra

Играчка Деца воле ову фришко љуљајућу играчку, а савремени изглед, симпатична графика и природно дрво су праве привлачне очи у модерном дому. Изазов дизајна укључивао је задржавање суштинског карактера класичне играчке хеирлоом, уз коришћење напредних техника и модуларног система конструкције како би се омогућили будући додатни типови животиња уз минималне измене делова. Упаковани производ је такође морао да буде компактан и испод 10 килограма за директне интернетске канале продаје. Коришћење ламината за штампање по мери је први, што резултира савршеним распоредом боја / дезена на потпуно отпорној на огреботине